Mijn gezichtsverzorging met Hannah

In oktober ging ik naar Voorthuizen voor een Hannah Xperience. Dit was een heerlijke ervaring en naar aanleiding daarvan heb ik ook producten mee naar huis gekregen. Die gebruik ik nu al een tijdje, en het bevalt heel goed! Ik heb even gewacht met mijn blogpost, omdat ik wilde dat mijn huid er echt aan gewend was. En net de week na de behandeling had ik tentamenweek en stress zorgt bij mij voor een onzuivere huid. Nu kan ik dus eindelijk mijn echte mening erover geven en vertellen wat voor producten ik nu gebruik voor mijn huid.

Hannah Xperience

Allereerst de Hannah Xperience. Daar moet ik nog wel even wat over kwijt! Let niet op mijn ugly fugly make-uploze gezicht (op een beetje mascara en wenkbrauwpotlood na dan). Het zijn geen charmante foto’s, maar het gaat ook om mijn huid! Ik heb van mezelf altijd een best rode huid met bultjes, maar na de behandeling durfde ik met gemak zonder foundation de deur uit. Mijn huid was nog nooit zo rustig geweest! Daarnaast voelde mijn huid ook super zacht aan.

Hoe zo’n Hannah Xperience in z’n werk gaat? Je begint met een gesprek met vragen over levensstijl en gezondheid. Door deze vragen kunnen ze kijken welke behandeling bij je past, die je vervolgens ook ondergaat. Deze behandeling duurde zo’n 1,5 uur en begon met een meting van mijn huid. Heel interessant wat daar allemaal uit kwam! Daarna vijf andere stappen: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Het leek wel alsof ik in de hemel was beland! Het bevatte onder andere een bindweefselmassage, een redelijk intensieve massage die ervoor zorgt dat de doorbloeding in de huid optimaal wordt gestimuleerd. Na de behandeling kreeg ik dus ook de producten mee naar huis, zodat ik mijn huid goed kon blijven verzorgen.

 Hannah Clear – Cleansing Oil, Clearity Cream en Sparkling Spray

De Clear lijn van Hannah is ontwikkeld op basis van plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen. Ik gebruik de olie allereerst om mijn gezicht te reinigen en daarna de clearity cream om de huid echt goed te reinigen. De sparkling spray gebruik ik voordat ik de Touch of Silk aanbreng. Deze is lekker verfrissend! De producten voelen ook allemaal heel zacht aan op de huid, allesbehalve agressief. Echte verwennerij om te gebruiken!

Sensitive Skin Lotion

Na het reinigen met de olie gebruik ik de Sensitive Skin Lotion. Dit is een zachte en verfrissende lotion die de huid kalmeert en poriën verfijnt. Ik vind deze lotion echt heel erg fijn en geeft inderdaad een heerlijk schoon gevoel!

Hannah Touch of Silk

Ten slotte ook wel het paradepaardje van Hannah! Het is de Touch of Silk en Hannah noemt het ook wel een multifunctionele, zijdezachte teintverbeteraar. Het geeft een mooie gave teint zonder oneffenheden met een egale en mooie matte finish. Er zitten vitamines in en de basis van siliconenolie vult kleine oneffenheden op. En dat voel je ook! Mijn huid voelt zijdezacht na gebruik en glanst niet. Net wat ik nodig heb!

Zoals je hoort ben ik erg tevreden over de producten en de behandeling. Mijn huid reageert er super goed op en ik heb vooral last van een minder rode en onrustige huid. Ook benieuwd geworden naar Hannah? Vind hier een huidcoach bij jou in de buurt en de producten zijn hier online te bestellen.

8 Reacties

 1. Simone 10 december 2014 / 07:33

  Oh wauw, klinkt heel fijn inderdaad. Fijn ook dat je er zoveel advies etc hebt bijgekregen.

 2. Maaike 10 december 2014 / 09:56

  Wauw zo te horen zijn het hele fijne producten en ze zien er ook nog eens heel mooi uit! Misschien dat ik dit maar eens ga proberen :)

 3. Amelie 10 december 2014 / 10:18

  Lijkt me zo fijn om eens een behandeling bij Hannah te krijgen! Die spray die ze hebben lijkt me heel fijn!

 4. Frederique 10 december 2014 / 10:21

  Ziet er heel fijn uit! Ik heb op dit moment net de BHA gel van Paula’s Choice! Ook echt een aanrader! X

 5. Manon 10 december 2014 / 11:17

  Wat fijn dat het zo geholpen heeft voor je huid! Twijfel al effe om het ook te proberen

 6. Marloes 10 december 2014 / 14:42

  Klinkt erg goed allemaal. Ik ben al een hele poos nieuwsgierig naar de producten van Hannah.

 7. Manon 10 december 2014 / 15:17

  Ik heb al veel goede dingen gelezen over de producten van hannah!

 8. stacy 11 december 2014 / 18:29

  Is Hannah Xperience behandeling ook goed voor verstopte poriën?
  Heb de Touch of Silk geprobeerd en die vond ik ook super fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *