Perzikzacht huidje dankzij Oriflame

Sinds een tijdje gebruik ik super fijne gezichtsverzorgingsproducten waardoor het iedere ochtend een feestje is om mijn gezicht in te smeren met creme. Echt waar! Ik gebruik nu namelijk de True Perfection lijn van Oriflame en deze zorgt ervoor dat mijn huid super zacht aanvoelt dankzij het Perzisch Zijdeboomextract. Klinkt heel bijzonder, is het ook. Want het werkt!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit van een zijdeboom had gehoord. Blijkbaar zorgt ervoor dat het extract van deze boom zorgt dat de huid op cellulair niveau intensief verbetert op meerdere fronten. Er is zelfs door wetenschappers van Oriflame patent aangevraagd op dit extract. Het is in staat om de schadelijke effecten van vrije radicalen, en onzuiverheden op cellulair niveau te neutraliseren. Dit komt neer op een mooi egale teint, gladde huidstructuur en verbeterde uitstraling van de huid. Nou, wie wil dat nou niet?

Mijn huid reageert altijd heel slecht op slaapgebrek en stress, het ziet er dof uit en ik heb sneller last van onzuiverheden. Meestal is dit rond de tentamens en dan eet ik ook slechter. Daar is mijn huid nooit zo blij mee! Deze productlijn is dus echt mijn redding, want naast dan het van binnen werkt bevat het ook lichtreflecterende micropareltjes die optisch een diffuus licht over de huid verspreiden. Hello shiny, glowy face!

Ik heb drie producten van de True Perfection lijn: de Perfecting Day Moisturiser, het Miracle Perfecting Serum en de Renewing Night Care. Ik gebruik iedere ochtend het serum met daarover de moisturiser en in de avond gebruik ik alleen de nachtcreme. Mijn huid voelt super zacht en fris aan en daarnaast ruiken de producten ook echt heel lekker fris. De producten zijn niet heel goedkoop, maar ik vind ze wel echt heel fijn. Wil je dus investeren in fijne gezichtsverzorgingsproducten waardoor je een frisse, glanzende huid krijgt? Dan is de True Perfection lijn zeker een aanrader! In het bijzonder het serum zou ik aanraden, dit is een perfecte basis voor onder je dagcreme en make-up en zo kun je er de hele dag tegenaan met je zachte huidje!

  • Miracle Perfecting Serum – €28,00 (30ml)
  • Perfecting Day Moisturiser – €28,00 (50ml)
  • Renewing Night Care – €28,00 (50ml)
  • Refreshing Eye Illuminator – €22,00 (15ml)

Oriflame is onder andere te koop via de website: www.oriflame.nl.

2 Reacties

  1. Mariëlle 22 maart 2015 / 11:55

    Het klinkt erg goed en de verpakkingen vind ik ook erg leuk. Ik ben er wel benieuwd naar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *