Tip: super dun iPhone hoesje

Sinds kort heb ik een nieuwe telefoon: de iPhone 6. Ik ben er super blij mee, want het scherm is heerlijk groot en de camera is nog beter. Vooral van de front-camera schrok ik me de eerste keer een hoedje, selfies maken kan nu ook in HD! Haha. Ik wil mijn nieuwe telefoon wel goed beschermen en daarom moest er natuurlijk ook een hoesje bij. Het liefst heb ik geen hoesje, want dat maakt de telefoon altijd een stuk dikker dan ‘ie eigenlijk is. Maar met het hoesje wat ik nu heb, is dat niet het geval!

Ik wist helemaal niet dat zulke dunne iPhone hoesjes bestonden, maar per toeval kwam ik erachter door mijn opa. Jawel, mijn opa. Hij heeft sinds een tijdje ook een iPhone 6 (hoe hip) en had een super dun hoesje om zijn telefoon zitten. Zo dun, dat het haast leek of er geen hoesje omheen zat. Dat moest ik ook hebben! In Breda kwam ik de hoesjes tegen in de Amac winkel en nam ik er eentje mee naar huis.

Het is de Laut SlimSkin en hij kost €14,95. Ik vind die prijs eigenlijk wel meevallen, want hoesjes bij de Amac winkel zijn over het algemeen niet goedkoop. Nu is deze ook niet goedkoop, maar ik vind het nog te doen. Ze zijn er in heel veel verschillende kleuren, zoals rood, zwart, roze en mint groen. Deze viel me meteen op en vond ik perfect passen bij mijn zilveren iPhone. Hij is écht super dun, je voelt hem er haast niet omheen zitten. En zo wordt de telefoon toch beschermd tegen krassen. Er zit daarnaast ook een screenprotector in de verpakking en die hebben ze in de winkel er meteen opgeplakt. Nu is mijn telefoon dus echt goed beschermd en ik ben een tevreden mens!

Zijn jullie al bekend met deze hoesjes?

15 Reacties

 1. Beau 7 februari 2015 / 06:55

  Mooi hoesje! Ik heb nog steeds een 4s maar die camera wordt steeds slechter heb ik het gevoel! De 6 lijkt me heel fijn voor foto’s maar ik vind hem zo lomp groot, haha.

  • Lizzy 7 februari 2015 / 10:57

   Het valt best wel mee! Zeker na de 5. Het was echt maar een dagje wennen ofzo, nu weet ik al niet meer beter en vind ik die andere telefoons juist klein haha!

 2. anouk 7 februari 2015 / 08:57

  I like it!! Zulke hoesjes vind ik altijd het mooist

 3. Tessa 7 februari 2015 / 10:12

  Wat een handige tip! Ik vind van die grote hoesjes om je telefoon maar eigenlijk heel vervelend, ik ga zeker even een kijkje nemen naar deze hoedjes.

 4. Léonie 7 februari 2015 / 10:40

  Ik kan vanaf volgende week mijn nieuwe telefoon bestellen en heb gekozen voor een iPhone 6. Gister ging ik dus naar de Apple winkel en toen was mijn oog ook al gevallen op dit hoesje! De kleur is zo mooi en superfijn dat ie zo dun is. Ik denk dat ik hem maar snel in die kleur ga kopen voordat ie uitverkocht is, haha. x

 5. Nathalie 7 februari 2015 / 13:17

  ik heb de witte doorschijnende, erg mooi ook! Heb ook de roze. Ideale hoesjes, wil niet meer anders!

  • Lizzy 7 februari 2015 / 20:14

   Oeh dat klinkt ook goed! Wist niet dat die er ook was!

 6. Susa 7 februari 2015 / 13:53

  Wauw, mooi hoesje! Ik vind van die dikke hoesjes ook erg vervelend en had ook geen idee dat zulke dunne hoesjes bestonden. Goede tip :)

 7. Amber 8 februari 2015 / 08:30

  Vind hem heel erg mooi en had hem onlangs ook gekocht voor m’n iPhone 6 maar toen hij van de bank viel zat er al een barst in m’n scherm heel jammer dat het scherm dus zo breekbaar is en daarom heb ik ook voor een ander hoesje gekozen waarvan de rand er over heen valt zodat het scherm ook beschermd is. Maar snap dat je deze hebt gekozen zijn heel erg mooi die kleur ook

 8. Danique 8 februari 2015 / 18:54

  Wauw prachtig! En wat is de iPhone 6 een plaatje. Ik moet toch maar gaan sparen…

 9. Melissa 11 januari 2017 / 19:39

  Bedankt voor deze review. U geeft de doorslag voor mij :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *