My life as Liz #187

Dat bloggen de laatste tijd… Het schiet er een beetje bij in. Ik heb weinig tijd, maar ook weinig inspiratie. Ik weet niet zo goed wat ik met mijn blog wil en dat vind ik jammer. Daarom doe ik het nu wat rustiger aan, om een beetje na te denken! Ik heb het nu ook wat drukker met studie en iets wat ik erbij doe, dus dan is het keuzes maken. Maar don’t worry, er komen nog wel updates! Zo hoop ik binnenkort ook weer wat leuke outfits te schieten! En vandaag dan de My life as Liz :)

Maandag was uitbrak-dag. Ik was pas ‘s ochtends thuis, en werd rond half 2 weer wakker. Nog steeds moe, maar dan maar even naar de Appie om lekkere soep te halen!

Dinsdag sliep ik lekker uit, haalde ik een pakketje op en ‘s avonds ging ik naar Eindhoven om met mijn zusje te eten. Dit was het toetje, lekker!

Daarna moest er hard gestudeerd worden, want daar was ik nog niet echt aan toegekomen…

Mijn haar groeit en groeit, ik kan het nu al een beetje achter mijn oren doen en ziet het er meteen heel anders uit!

Woensdag ging ik naar Schijndel want mijn stiefmoeder was jarig. Mijn zusje was super blij me weer te zien! ‘s Avonds had ik ook nog dansen wat weer heel leuk was.

Donderdag ging ik sporten met Merel en daarna naar SLA, deze is sinds kort geopend in Utrecht. Happy me, want ik ben dol op alles van SLA! Ik nam een salade met gegrilde najaarsgroenten.

We namen ook een video op. Dat gaat er altijd zo aan toe! Het wordt nu sneller donker en dan is het gebruik van zo’n lamp echt essentieel.

Stach is geopend en daar namen we vrijdag even een kijkje. Allemaal zoveel lekkere dingen! Bijvoorbeeld deze chocolade: too die for. Je kunt me echt wakker maken voor salted caramel, haha. We gingen daarna nog wat winkels af en toen was het echt weer tijd om de boeken in te duiken. Hoezo studieontwijkend gedrag?

Zaterdag had ik het ‘geniale’ idee om mijn haar te verven. Ik wilde het wat intenser, maar had geen zin om veel geld uit te geven bij de kapper. De haarverf van L’Oréal was in de aanbieding, dus zo geschiedde. Ik dus zaterdag de haarverf erin, en ik liet het er nog wat korter in zitten dan gebruikelijk. Alleen toen…. was mijn haar opeens zo goed als zwart! Niet echt precies zoals ik het voor ogen had. Ik baal er echt van, maar er is vrij weinig aan te doen naast het regelmatig wassen met anti-roos shampoo. Of hebben jullie nog tips?

Omdat ik zo van mijn haar baalde, mocht ik van mezelf wel een nieuwe jas kopen van de Zara! Ik had hem al op het oog, maar ik liet hem hangen. Totdat opeens iedereen zei dat ik hem moest kopen. Uhmmmm ja wat doe je dan? Nou, dat haardrama was de druppel haha. Ik ben super blij dat ik hem gekocht had, nu heb ik gewoon echt een goede en nette jas waarmee ik voor de dag kan komen. Ik droeg alleen nog mijn oversized jas van Primark en dat ding was best wel aan vervanging toe..

Back to business: studie studie studie. Maar wel met zelfgemaakte noodles en ijskoffie!

Zondag reisde ik samen met Merel naar Amsterdam voor de Ajax run. Nu kan ik je vertellen, ik vind het leuk om te sporten maar dat hardlopen is dus niks voor mij. Ik heb het laatst een keer geprobeerd, maar ik vond het echt saai. Ik was daarom benieuwd hoe de 5K me zou gaan bevallen aangezien ik er dus niet echt voor getraind had. Het ging gelukkig prima en heb hem ongeveer gelopen in 28 minuten. De exacte tijd weet ik niet omdat de tijd niet is geregistreerd! Maar goed, heb ik dat ook weer een keer gedaan!

Eenmaal in Utrecht trakteerde ik mezelf op Mc Donalds. De rest van de avond bestond uit studeren, omdat ik vandaag een tentamen had. Ik voelde me niet zo lekker, dus ik ben maar op tijd naar bed gegaan.

21 Reacties

 1. Bo 26 oktober 2015 / 15:13

  Ha Lizzy. Ik gebruik die verf ook altijd. In ieder geval de spoeling. Omdat ie toch best snel vervaagd vind ik t nooit zo erg dat het in het begin erg donker is. Ik had laatst t idee om t lichter te verven en toen pakte ie ook donkerder dan mn eigen kleur uit. Maar t trekt dus snel weg!

  • Lizzy 26 oktober 2015 / 16:01

   Ah nou ik ben benieuwd! Het is natuurlijk ook geen wereldramp, maar anders dan ik voor ogen had haha.

 2. Roos 26 oktober 2015 / 16:49

  Je haar wordt echt lang, het ziet er heel mooi uit! Altijd irritant van die verf situaties haha, heb ik ook wel eens gehad. Hopelijk spoelt het er een beetje snel uit, als vind ik ‘t best tof staan. ;) X

 3. Fleur 26 oktober 2015 / 16:58

  Mmmm wat een lekker eten allemaal! En die grijze jas staat je echt goed!

 4. anne 26 oktober 2015 / 17:26

  Je haar is prachtig! Ik vindt die kleur je ook leuk staan. En je zusje is zoooo schattig! xx

 5. Tamara 26 oktober 2015 / 21:59

  Leuke diary! En wow die stach chocolade zit er echt top uit!

 6. Liselot 26 oktober 2015 / 23:54

  Ik vind het eigenlijk wel wat hebben, je donkere haar. En het is echt heel leuk zo, iets langer.
  Die broccolisoep lijkt me echt heerlijk, ga ik zeker snel proeven. Oh en die jas! Die is echt heel erg mooi :)

 7. anneleen 27 oktober 2015 / 10:52

  Wat leuk dat je haren nu steeds langer worden! Alleen jammer dat je de kleur wat vindt tegenslaan… Veel succes met je studie! Ik vind je handschrift erg mooi :)

 8. Tea 27 oktober 2015 / 11:14

  Ik vind je nieuwe haarkleur eigenlijk wel leuk! Al snap ik dat je baalt als het anders uitvalt dan verwacht. Succes met je tentamen vandaag!

 9. Lisa 28 oktober 2015 / 19:42

  Ik heb toevallig van de week dezelfde jas online besteld en vandaag binnengekregen, ik vind hem alleen wel heel dun aanvoelen.. heb jij toevallig al buiten kunnen testen of hij een beetje warm is? ;-) Hij is wel prachtig he!

  • Lizzy 28 oktober 2015 / 23:30

   Ja klopt viel me ook op! Doordat er bijna 60% wol in zit houdt hij wel goed warm vind ik! Maar ik heb m ook gekocht zodat er ook nog echt een trui onder past. Komt morgen trouwens een outfit mee online mocht je benieuwd zijn haha!

 10. sistersandsisters 28 oktober 2015 / 20:32

  herken wel wat je zegt in je eerste alinea! Vooral als je even geen energie hebt om te bloggen wil je ook niet klakloos iets online plaatsen. Ik probeer rust te creeren voor mijzelf vanwege stage en de drukte, maar wil het bloggen wel snel oppakken :)! Ik vind je haar wel mooi, je kunt het hebben; net zoals kort haar! :D

  Liefs,
  Hazal

 11. Marleen 28 oktober 2015 / 22:15

  Ik vind je haar juist wel gaaf staan! Je kunt dat korte sowieso goed hebben en die donkere kleur ook hoor! Je nieuwe jas is ook super trouwens! Ik stond vandaag vlak bij je in de tram van het event van MOOI PR naar CS trouwens haha. Denk niet dat je het doorhad, maar je zag er in ieder geval top uit met je haar en je jas! xx

  • Lizzy 28 oktober 2015 / 23:31

   Oh echt haha! Volgende keer wat zeggen hoor, ik ben allemaal niet zo goed met namen/gezichten haha. Hoewel ik wss ook niet zo vrolijk keek omdat ik nogal in tijdhaast zat haha. Hopelijk heb je t leuk gehad! X

 12. Britt 2 november 2015 / 00:35

  Klein vraagje; met welke haarverf heb je het gekleurd? Ik wil het ook verven maar ben eventjes benieuwd welke kleur je hebt gebruikt zodat ik niet zo ook te donker haar heb (wat ik trouwens echt heel gaaf vind staan hoor!)

  • Lizzy 3 november 2015 / 11:29

   Uhm donkerbruin van L’Oréal Preference! Moet zeggen heb het nu paar keer gewassen met anti roos shampoo en het zwarte is weg. Het is nu echt de kleur die ik wilde: donkerbruin! Haha. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *