Mijn nieuwe Zara jas

Gisteren had ik een hele leuke dag: ik ging naar een event voor mijn blog en van tevoren sprak ik af met Lotte en Emilia. We luchten gezellig bij SLA en hadden veel bij te kletsen. Super gezellig! Ik droeg mijn nieuwe Zara jas en daar hebben we voordat we naar Amsterdam gingen nog even outfitfoto’s van gemaakt. Ik ben zo blij met mijn jas! Hij zit fijn en staat gewoon perfect bij een basic outfit. En laat ik daar nou net dol op zijn! Oja, en nu zien jullie meteen ook wat duidelijkere foto’s van mijn haar. Ik heb het inmiddels eigenlijk wel geaccepteerd. Ik heb het flink gewassen en als ik me goed opmaak dan valt het ook wel mee. Maar goed: op naar de rest van de foto’s!

Jas – Zara

Jeans – Weekday

Enkellaarsjes – Sacha

Horloge – Daniel Wellington

Ringen – My Jewellery en Lucardi

Tas – Zara

19 Reacties

 1. Marloes 29 oktober 2015 / 07:32

  Wat een super mooie jas Lizzy! Staat je heel goed. En nu heb ik je haar verhaal volgens mij even gemist, maar het ziet er super mooi uit!

 2. Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 29 oktober 2015 / 08:27

  Oooh wauw! Ten eerste: wat een prachtige foto’s! Ik vind de locatie super tof. Die jas staat je ook echt heel goed trouwens! En dan je haar, ik snap wel dat je het echt te donker vind, maar het staat je eerlijk gezegd wel mooi vind ik! Hopelijk wordt het uiteindelijk weer wat lichter :) Liefs

 3. Dionne 29 oktober 2015 / 08:49

  Wauw! Wat een prachtige jas! Hij staat je echt heel goed!

 4. Simone 29 oktober 2015 / 09:08

  Je jas is prachtig, ik ben eigenlijk precies naar zoiets op zoek! Ik vind je haar je eigenlijk wel heel erg mooi staan, je kan het goed hebben!

 5. Fleur 29 oktober 2015 / 09:09

  Jaaa, je hebt hem gekocht! Hij staat je heel mooi hoor!

 6. Anouk 29 oktober 2015 / 09:18

  Ik snap helemaal dat je blij bent met je nieuwe jas, hij is super mooi!! De kleur vind ik ook gaaf.

 7. Laura 29 oktober 2015 / 11:02

  Love die jas! Je outfit is ook erg leuk. Ik vind je haar eigenlijk wel heel mooi in die kleur!

 8. Marleen 29 oktober 2015 / 13:13

  Ik vind hem je echt super staat! Je straalt er echt in! x

 9. Susa 29 oktober 2015 / 16:33

  Neee Lizzy, wat doe je me aan?! Ik wil deze jas zooo graag maar ik kan hem op dit moment echt niet betalen, maar hij is zo mooi… Drama hier, haha! Nee maar serieus, prachtige jas en ik vind dat hij je ook echt prachtig staat! Ook erg leuk gecombineerd met die accessoires.

  • Lizzy 30 oktober 2015 / 01:13

   Hahaha sorry! Ik had precies hetzelfde, vond ‘m ook te duur. Maar had iets verkocht op Marktplaats dus toen mocht ik ‘m van mezelf toch kopen :D Dankjewel voor je compliment haha :)

 10. Lisa 29 oktober 2015 / 17:10

  Echt een hele mooi, classy Tumblr jas!

 11. Catline 29 oktober 2015 / 18:44

  Dit zijn de eerste foto’s die ik van jou zie, maar ik vind je haar heel mooi. Staat je goed. De jas is super, is het een echt warme winterjas, of toch meer iets voor een mooie herfstdag ?

  • Lizzy 30 oktober 2015 / 01:14

   Ah dankjewel Catline! Het is meer wat voor de herfst, maar in de winter kan hij ook wel met een dikke trui eronder! De stof is dun maar er zit wol in waardoor die toch warm is!

 12. Manon 29 oktober 2015 / 19:01

  Wauw wat een mooie jas het staat je erg goed!

 13. anna 29 oktober 2015 / 21:11

  Wauw, wat een prachtige jas! Heel leuk model.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *