Tip: Kappersbehandeling boeken via Treatwell

Ken je dat? Je wil een afspraak boeken bij de kapper en belt naar de desbetreffende kapsalon. Ze stellen een datum voor, maar je hebt geen agenda bij de hand waardoor je niet zeker weet of je kan. Uit enthousiasme roep je van wel, maar even later blijkt dat je toch niet kan. Zucht! Je kunt de kapsalon terugbellen om de datum verzetten, maar je kunt de volgende keer ook heel handig een afspraak maken via Treatwell!

Een tijdje geleden ben ik naar het Haartheater geweest, een kapper in Amsterdam waar ik een heerlijke kappersbehandeling onderging. Een super fijne salon, met vriendelijk personeel. Aangezien ik kort haar heb, konden ze niet mega veel voor me betekenen. Ik wilde graag mijn puntjes bijgewerkt hebben, en dat moest goed gebeuren. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb geen voor- en nafoto’s omdat het dus niet echt een spectaculair verschil was, maar ik heb er wel zeker een fijne ervaring gehad. Ik zou er zo weer naar teruggaan!

Gelukkig zou dat heel gemakkelijk kunnen, want het Haartheater is één van de vele salons die zich bij Treatwell hebben aangesloten. Op deze website kun je verschillende behandelingen boeken, van huid tot haar. Je zoekt een salon op stad of behandeling, kunt beoordelingen lezen en een behandeling uitkiezen. Je kunt precies aanvinken wat je wilt en daar ook meteen voor betalen. Het meest handige: je kunt je afspraak zelf inplannen. Niet alleen de datum, maar zelfs het tijdstip! Zo zie je in één oogopslag welke tijden beschikbaar zijn. Ik vind het echt ideaal.

 Hebben jullie ervaring met Treatwell?

In samenwerking met Treatwell.

5 Reacties

 1. Josianne 13 januari 2015 / 07:08

  Treatwell is inderdaad heel fijn! Ik heb via hen wel eens een massage geboekt, werkt supermakkelijk!

 2. Emilia 13 januari 2015 / 10:23

  Ik ben ook heel enthousiast over Treatwell, ik vind het zo makkelijk dat je meteen kunt zien wanneer de kapper een plekje vrij heeft. Echt een geniaal idee!

 3. Denise 13 januari 2015 / 21:39

  Wij hebben een kapper aan huis, dus dit niet nodig. Maar als ik ooit op mezelf ga, ga ik deze site zeker raadplegen. Super fijn! :D

 4. Denise 6 september 2015 / 22:14

  Super leuk! Ik ben daar ook geweest names Treatwell! Grappig dat jij dezelfde salon gekozen hebt. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *