My life as Liz #173

Afgelopen week was leuk én minder leuk. Laat ik met het minder leuke beginnen: stress voor school, drie tentamens op één dag en ik werd ziek waardoor ik een hele dag op de bank heb doorgebracht. Gelukkig stond daar veel positiviteit tegenover: we kregen kittens bij mijn moeder, ik haalde al mijn tentamens (hallo Propedeuse!) en ging naar het festival Extrema Outdoor. Ik vind het vooral super fijn dat ik nu geen stress meer heb om school, en even tot rust kan komen. Hallo vakantie!

Hoedjesdag! Perfect om een bad hair day te coveren. Ik ging die dag naar Schijndel voor de verjaardag van mijn tante en ‘s avonds filmde ik met Merel voor BestFitFriends.

Dinsdag haalden we deze twee cuties op: Coco en Lucky. Zijn ze niet lief! Echte boefjes.

‘s Avonds in de trein naar Utrecht. Laat ik maar even met Statistiek beginnen… Ik had echt zo slecht geleerd, ik zat er helemaal doorheen. Ik had nog met een klasgenootje afgesproken en we hebben tot midden in de nacht nog aan school gewerkt (en gekletst haha). Ook voelde ik me een beetje ziek worden, allemaal niet zo’n fijne timing. De volgende dag was dus pittig, want ik zat van 9 tot half 5 op school voor tentamens.

Ik had woensdag na mijn tentamens afgesproken, maar ik voelde me eigenlijk helemaal niet zo fit. Bovendien was ik echt kapot van de hele dag studeren. Josefine was ook niet zo lekker, dus daarom chillden we lekker bij mij thuis en kochten we allemaal lekkere dingen bij de Appie. Vooral de garnalen in knoflook. So good!

We haalden ook nog een ijsje, yum! Verder hebben we veel gekletst en op de bank gehangen. Dat soort avonden zijn ook heel fijn!

Donderdag werd ik wakker en ik voelde me niet bepaald beter. Verkouden en vooral heel erg moe. Tijd om even uit te rusten! Ik heb die dag echt niks gedaan, naast het bewerken van een video.

En…. ik bestelde sushi voor mezelf! Ik was echt te belabberd om de deur uit te gaan voor boodschappen en ik had ook nog eens wat te vieren, want ik had al mijn tentamens gehaald. Ik heb dus mijn propedeuse gehaald en ik ben echt super blij dat dat gewoon is gelukt. De sushi smaakte dus extra goed!

Ik had niks in huis en ‘s avonds kreeg ik trek. Tijd voor crackers met Nutella! Of Nutella met crackers? Haha. Zoals je merkt, een erg gezonde week, ahum.

Breakfast! Griekse yoghurt met cruesli, Strepsils en water met Vitamine C bruistablet. Zaterdag stond een feestje op de planning en hoe dan ook, ik zou weer beter zijn!

Liefffff!

Pancakes als ontbijt. Erg vervelend.

Zaterdag was ik gelukkig weer fit. Tijd voor Extremaaaaa! Vorig jaar was het echt super leuk en ook dit jaar heb ik weer een geweldige dag gehad. Maar daar komt nog een aparte post over online.

Zondag ging mijn wekker helaas alweer vroeg, er stond namelijk een familieuitje op de planning! Het was goed om de familie weer eens te zien, maar aan het eind van de dag kon je me echt opvegen. Eenmaal thuis sliep ik dus lekker bij. Gelukkig heb ik nu vakantie, hoef ik niet meer aan school te denken en kan ik weer lekker opladen!

Tot volgende week! X

17 Reacties

 1. Eva 13 juli 2015 / 10:11

  Leuke blogpost! Wat is er eigenlijk met de puppy gebeurd? Die namen jullie toen je die hele week aan het vloggen was. Ik zie er nu helemaal niks meer van! :P

  Fijne week! XX

  • Lizzy 13 juli 2015 / 22:06

   Haha ja dat klopt, ik heb daar nooit echt iets over geschreven! Laatst vroeg iemand het ook al. Maar de puppy was een heel druk hondje en dat bleek toch niet zo goed te gaan gezien de omstandigheden. Heel jammer, maar omdat we er zo van baalden en het nogal een bummer was heb ik er destijds niks over geschreven…

 2. Tea 13 juli 2015 / 10:12

  Gefeliciteerd met je propedeuse! Die kittens zien er super schattig uit :)

 3. Anna 13 juli 2015 / 10:44

  Leuke foto’s! Die kittens zijn zooo lief. En fijn dat je nu ook vakantie hebt!

 4. Manon 13 juli 2015 / 17:52

  Ik kan geen kitten meer zien, ik wil ook! haha. Gefeliciteerd met je propedeuse x

  • Lizzy 13 juli 2015 / 22:05

   Hahaha ja veel bloggers he! Viel mij ook op. Maar ze zijn eigenlijk ook meer van mijn zusjes. Blijft leuk :P En thanks!

 5. Melissa 13 juli 2015 / 19:20

  Wat goed dat het toch gelukt is om je P te halen! Gefeliciteerd :) Fijn ook dat je je op de dag van Extrema weer wat beter voelde. Nu lekker genieten van je vakantie! En omg die kittens <33333333

 6. Sanne 14 juli 2015 / 00:29

  Waar is dat leuke hoedje van?

 7. Simone 14 juli 2015 / 09:06

  Gefeliciteerd met het behalen van je propedeuse, super goed!

 8. Anita 14 juli 2015 / 19:49

  Super leuke hoed, waar heb je die gehaald? x

 9. Anneleen 18 juli 2015 / 20:02

  Dikke proficiat met het behalen van je propedeuse! Geniet nu maar volop van je vakantie! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *