My life as Liz #167

Wauw, wat ging deze week snel voorbij! Deze diary begint vanaf dinsdag omdat ik maandag nog in Den Haag was en daar hebben jullie al wat over kunnen lezen. Daarnaast heb ik deze week lekker zwaar getraind, had ik héél veel spierpijn, werkte ik aan mijn blog, had ik een bloggersevent in Amsterdam en ging ik naar het festival 7th Sunday. Een heerlijk weekje dus, en een aantal foto’s daarvan laat ik vandaag weer zien!

Dinsdag ging ik sporten met Lola en toen kwam ik Merel en haar vriend tegen. Hij daagde me uit om wat zwaarder te squaten en uiteindelijk is mijn nieuwe PR 100kg. Yay! Die smiley was echt nodig want het hoofd dat ik trok was niet bepaald om aan te zien, haha.

Ik maakte ‘s avonds een lekkere salade! Hmm… Daarna ging ik nog naar Merel om te filmen.

Woensdag ging ik lekker sporten en daarna ging ik even onder de zonnebank.

Food! Zoete aardappel friet, spinazie en vis. Bij de HEMA kun je nu kant-en-klare gesneden zoete aardappelfrietjes kopen, heel handig!

Toetje: kwark met aardbeien. De aardbeien zijn nu zo lekker!

Donderdag maakte ik veel foto’s voor mijn blog.

Vervolgens ging ik naar Amsterdam naar de Woonexpress voor een bloggers event. We kregen allereerst een rondleiding door de winkel en ik zag superveel leuke dingen!

We gingen ook zelf aan de slag en mochten onze eigen vaas pimpen!

Dit is meer een potje, maar oke… Ik heb er wat lint om gedaan en het is handig om er dingen in te bewaren zoals sieraden!

Vrijdag weer een hele zware legday!

Daarna at ik een heerlijke kipburger bij De Burger in Eindhoven.

Ik maakte zaterdag een heerlijke gezonde appeltaart/cake.

In de trein naar Amsterdam. Het was echt super druk!

Vanuit Amsterdam gingen we met een hele coole partybus naar het festival 7th Sunday met de Social1nfluencers crew. Het was een superleuke dag!

Happy me!

Zo mooi ‘s avonds met al die lichten! Ik was uiteindelijk pas half 4 thuis, vandaar deze late diary!

Deze week heb ik een paar dagen school, ga ik naar de kapper en vertrek ik zaterdag op citytrip met Tedje. Zo veel zin in! Ik ga nog even kijken hoe ik het met de diary ga doen, want over de citytrip komen aparte dingen online. Jullie gaan het zien! X

14 Reacties

 1. lonneke 25 mei 2015 / 14:35

  Wat een leuke foto’s allemaal!
  En wauw, wat tof dat je je PR verbeterd hebt.
  De aardbeien zijn inderdaad HEERLIJK momenteel.
  Liefs Lonneke

 2. Tedje 25 mei 2015 / 16:26

  Jaaaa citytrip here we come! 30 graden woeeei!

 3. Manon 25 mei 2015 / 17:38

  Leuke fotos, lekker bezig geweest met sporten!

 4. Tamara 25 mei 2015 / 18:39

  Wat een leuke week en ook lekker gegeten zo te zien!

 5. Laura 26 mei 2015 / 07:56

  Ik ben benieuwd naar het recept voor die gezonde appelcake!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *