My life as Liz #211

bwxi9474

Het werd weer tijd voor een nieuwe My life as Liz! De afgelopen tijd was niet echt bijzonder: ik moest naar stage, heb gewerkt en afgesproken met vrienden. Daarnaast bezocht ik het laatste festival van het seizoen en ging ik een weekendje naar België met vrienden. Tijd voor weer wat foto’s van de afgelopen weken!

img_8035

Gezellig samen eten met een vriendinnetje! We maakten couscous salade, dat is altijd goed en het is ook super makkelijk om te maken. We konden toen nog lekker buiten eten.

img_8037

Another day on my way to Amsterdammmmm.

img_8153

Jaaa, het laatste festival van het jaar: Draaimolen in Tilburg. Het was super leuk, Draaimolen was zeker één van mijn favoriete festivals van dit jaar.

img_8129

Op de foto met Dax J, mijn grote held. Hij draait super lekker en tja, zo ziet ‘ie er ook wel uit hahaha.

img_8168

De dag erna lekker brak, dus besloot ik ‘s avonds mezelf te trakteren en eten te bestellen. Ik ging voor kip van Kippig!

img_8227

Ik hou van wok! Een lekkere, voedzame maaltijd die toch makkelijk te maken is. Want na zo’n lange dag stage heb ik vaak weinig zin om uitgebreid te koken. Ik maakte deze met garnaal, Chinese roerbakgroenten, tomaatjes en ei.

img_8229

Ik ergerde me echt aan de schoenen zooi op mijn kamer. Daar moest een oplossing op bedacht worden…

img_8232

Tadaaa! Ik kocht bij Bol.com twee schoenenrekken voor 25 euro per stuk. Kan een derde maar alvast beter bestellen, haha. Ziet er in ieder geval een stuk netter uit.

img_8240

Lunch @ stage. Deze Optimel Griekse stijl is mijn favoriet.

img_8247

Vrijdag ging ik na stage meteen door naar Eindhoven, waarna we vanuit daar zouden rijden naar België. Eerst even een pitstop bij de wok. Dit was zo lekker! We gingen met een vriendengroep naar België om een weekendje te chillen. Lekker zwemmen, eten, relaxen… Daar was ik wel aan toe!

img_8285

Outfitje met mijn nieuwe sneakers van Puma! Hier later meer over :)

img_8291

We sloten het weekend af met sushi. Dat is natuurlijk altijd een goed idee.

img_8299

Ennnn toen was het weekend alweer voorbij! Wat gaat de tijd toch snel.

img_8306

Maandagavond na stage aan het werk. Ik vind dit bord zo leuk, haha!

img_8307

Ik trakteerde mezelf op een hotdog…. Woeps! Wel super lekker. Het Gruwelijk Gebed met truffelmayo is mijn favoriet. En die frietjes…. Geen commentaar. So good!

img_8322

Hello! Another day at stage. En dat nog voor de rest van de week!

Wat er deze week op de planning verder staat is niet zo bijzonder: stage, sporten en in het weekend is de Garagesale van Freshcotton. Wellicht leuk als je een vriend hebt om even langs te komen! Dit is de link naar het event. Daarnaast heb ik zondag nog niks gepland staan, maar dit is ook voor het eerst in tijden dus ik kijk er nu al naar uit om uit te kunnen slapen zonder brak te zijn, haha. Hoe is het met jullie?

12 Reacties

 1. Birgit Roobol 28 september 2016 / 10:13

  Ahhhh, Dax J! Super vet. Hij is ook zeker één van mijn lievelingsdj’s! Ga je ook naar Terminal in Rotterdam? Daar draait hij ook, echt een hele toffe line-up. Heb je nog andere feestjes op de planning staan? Die schoenenrekken zien er top uit trouwens. Kan ik ook wel gebruiken haha! X

  • Lizzy 28 september 2016 / 13:35

   Jaa die line-up is echt top! Ik weet het nog niet of ik ga haha :) Soenda eerst in november waarschijnlijk. En Valhalla! ADE skip ik misschien. En jij?

 2. Dionne 28 september 2016 / 10:21

  Leuk overzicht! En al dat eten ziet er goed uit!

 3. Irma 28 september 2016 / 12:00

  Serieus, wat ben jij toch een mooi mens! Elke keer weer verbaas ik me erover hoe mooi je op foto’s staat haha :)

 4. Inez 28 september 2016 / 12:47

  Ik reageer bijna nooit maar ben je altijd blijven volgen!
  Veel respect voor jou meid, en ik ben het met je eens over die DJ haha!

 5. Roos 28 september 2016 / 19:49

  Ik ben niet zo’n sneakermeisje, althans niet bij mezelf, maar ik vind die Puma’s echt geweldig! Over die Optimel yoghurt ben ik het met je eens, echt mijn favoriet.

  • Lizzy 29 september 2016 / 09:22

   Ja ze zijn ook wat meer casual! En lopen heeerlijk :)

 6. Anneke 1 oktober 2016 / 08:29

  Lekker druk weekje zo te zien! Zou je misschien ook eens een artikel willen schrijven over jouw motivatie om gezonder te gaan leven en te sporten? Ik ben zo benieuwd wat de knop bij je heeft omgezet en hoe je de motivatie houdt.

 7. Lea 2 oktober 2016 / 08:32

  Wat een mooie foto’s! Waar komen je jas en je gestreepte shirt vandaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *