Festival report: Extrema Outdoor 2015

Afgelopen weekend was het weer zover: Extrema Outdoor. Vorig jaar heb ik echt een super leuke dag gehad, wat je ook wel in deze vlog kon zien. Dit jaar werd het festival voor de 20ste keer georganiseerd en besloot Extrema ook nog eens een andere weg in te slaan. Dat maakte me heel nieuwsgierig. Met de line-up zat het wel goed en het beloofde een prachtige zonnige dag te worden. Vandaag de foto’s!

Ik was dit jaar weer met dezelfde vriendin als vorig jaar en omdat we het toen zo geweldig hadden, waren we bang dat dat niet meer overtroffen kon worden. Maar niets was minder waar! Wat hebben we een fijne dag gehad. De muziek was minder commercieel en er was veel goede house te horen. Iets wat ik heel leuk vind! De set van La Fuente was echt top, iedereen ging helemaal los. Er stonden minder grote namen, maar dat hoeft helemaal niks over de muziek te zeggen. Wij hebben onszelf in ieder geval heel goed vermaakt. Ik bedoel… Je moet natuurlijk zelf ook een beetje de slingers ophangen!

Het weer was perfect, er waren leuke mensen, we hebben veel gelachen en natuurlijk ook gedanst. Niks stond ons feestje in de weg. Wat mij betreft gaan we volgend jaar weer! Mocht je benieuwd zijn naar mijn outfit: zowel het shortje als de top komen van Pull & Bear.

Welke festivals hebben jullie nog op de planning staan?

8 Reacties

 1. Tea 14 juli 2015 / 13:29

  Wat tof! Ik ben vorig maar geweest, dit jaar ga ik alleen nog naar Lakedance :)

 2. Maaike 14 juli 2015 / 15:51

  Volgens mij ga jij wel vaak naar festivals toe, gaaf! Ik ben naar Freshtival geweest en Dreamfields, maar in de buurt wordt er helaas niet zoveel meer georganiseerd deze zomer. Ik ga toch nog maar eens op zoek, want ik wil zo graag naar nog een festival heen… :)

 3. Dionne 14 juli 2015 / 18:46

  Ziet er ontzettend tof uit! Festivals kunnen zo leuk zijn!

 4. Lindy 14 juli 2015 / 23:03

  Wat een leuke outfit heeft je vriendin aan!

 5. Fleur 14 juli 2015 / 23:29

  Wat leuk dat jullie daar weer zijn geweest! Ik wil volgend jaar ook wel een keertje gaan denk ik, want hoor er altijd goede verhalen over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *