My life as Liz #175

Wat heb ik weer een leuke week gehad! Het weer zat niet altijd mee, maar dat mocht te pret niet drukken. Ik heb leuke feestjes gehad, ging lunchen, sporten, naar Amsterdam en gisteren bracht de ik de dag brak door op de bank. Vandaar dat de My life as Liz vandaag ook wat later is. Mijn excuses!

Maandag was het roze maandag in Tilburg en daarom was er een gratis open festival: Holy Pink. Er werd lekkere techno gedraaid en ik heb een hele leuke dag gehad. Overdag regende het een beetje, maar daarna klaarde het op en heb ik nog heerlijk in de zon kunnen dansen.

Dinsdag was ik een beetje brak, maar toch ging ik wat leuks doen. Lekker lunchen in de stad met Lola, die was net terug van vakantie. Even goed bijgepraat onder het genot van een broodje carpaccio. Jummie!

Woensdag zou ik eigenlijk naar Scheveningen gaan, maar de voorspellingen waren niet zo goed. Achteraf was het toch wel lekker weer, maar was het allemaal niet meer zo handig met de tijd. Daarom maar de dag even goed beginnen in de sportschool!

Daarna nam ik een lekker sapje met eiwitpoeder. Zo handig dat je dat gewoon bij de Vitaminstore zo kunt bestellen!

Yess, eindelijk weer sporten met Merel! We hadden elkaar al een tijdje niet gezien, maar nu konden we weer lekker samen sporten.

Voor BestFitFriends maakten we gezonde recepten voor een picknick. Het was zo lekker! Klik hier om de video te zien.

Vrijdag stond er ook een leuke dag op de planning: ik ging naar Amsterdam! Daar meette ik gezellig met Emilia en gingen we op zoek naar een vintage Levi’s voor mij. Missie geslaagd bij Zipper! Zo leuk al die vintage dingen.

We aten daarna een heerlijke salade en twee taartjes bij SLA. Ik wilde hier al een tijdje naartoe en het was echt super lekker. Best of all: SLA komt ook naar Utrecht, en ook nog eens zowat bij mij in de straat. Dat wordt mijn nieuwe favoriete hotspot voor een salade, koffie, taartje of wat dan ook…

Het was super gezellig met Emilia!

Zaterdag had ik met Tedje afgesproken voor een heerlijke high tea bij de Yoghurt Barn. Dit had ik haar cadeau gegeven voor haar verjaardag en het was ZO lekker. Het weer was echt super slecht, maar wij zaten gelukkig lekker binnen. Yoghurt, lekker brood met smeersels, taartjes en een frozen yoghurt als toetje. Echt een aanrader!

’s Avonds ging ik onverwachts nog naar een feestje in de Poema, waar onder andere de Sluwe Vos (mijn held haha), Prunk en Samuel Deep moesten draaien. Het was echt super leuk en om 7 uur was ik thuis. Ik heb er helaas geen foto’s van, maar deze foto is om 10 uur ’s ochtends genomen toen we nog aan het chillen waren bij mij thuis haha. De helft van de zondag heb ik geslapen en gechilld. Ik was zo moe!

Dat was mijn leuke week! Heerlijk zeg, vakantie… Vandaag moest ik naar het ziekenhuis om bloed te prikken en morgen krijg ik daarvan de uitslag. Na een lange tijd dus weer op controle. Ik ben benieuwd, blijft altijd toch wel een beetje spannend. Ik heb verder nog niet super veel plannen, maar komend weekend wel weer een festival (het houdt niet op haha): Solar! Jullie gaan het allemaal zien. Fijne week! X

11 Reacties

 1. Tea 27 juli 2015 / 18:25

  Heerlijke week! Ik ben woensdag toevallig wel naar scheveningen geweest maar het was helaas geen bikiniweer. Gelukkig heb je wel een heleboel andere leuke dingen gedaan die week.

 2. Dionne 27 juli 2015 / 20:07

  Cool dat je een vintage levis jeans hebt gevonden!

 3. Simone 27 juli 2015 / 21:02

  Heerlijk weekje zeg! Die picknick hapjes zien er te lekker uit.

 4. Anna 28 juli 2015 / 10:57

  Heerlijk dat feesten en daarna brakken!

 5. Anna 28 juli 2015 / 11:50

  Wat een hoop leuke foto’s, super lekker en gezond die picknick <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *