Boekarest dag 4 + vlog

De laatste dag in Boekarest alweer… Wat ging de tijd toch snel! Ondanks dat ik niet naar huis wilde (het was zo gezellig en het weer was prachtig), hadden we het wel gezien in de stad. Veel locals vroegen ook aan ons wat we in godsnaam in Boekarest gingen doen, omdat het niet zo mega toeristisch is. Dat maakt het juist ook wel weer leuk, maar vier dagen is best wel lang in deze stad. We hebben ons goed vermaakt, maar echt qua toerisme is er niet zo heel veel te doen. Toch maakten we nog wat leuks van ons laatste dagje! We begonnen de dag bij M60 voor een heerlijk ontbijt, shopten een beetje en dronken nog een drankje in het oude stadscentrum (Lipscani). Daarna was het alweer tijd om naar het vliegveld te gaan. In de vlog zul je het allemaal zien!

Hopelijk vonden jullie het leuk om de foto’s en video’s te zien, ik vond het in ieder geval heel leuk om te maken! We hebben echt een hele leuke tijd gehad en op vakantie gaan met Srprs.me is echt een ervaring. Velen waren nog benieuwd naar wat ik er nou van vond, dus tijd voor mijn mening! Ik zou zeker vaker een vakantie boeken met Srprs.me, want het is gewoon echt super leuk en spannend als je niet weet waar je naartoe gaat. Sommigen zouden het niet aandurven, maar je komt zo wel op plekken waar je anders misschien nooit zou komen. Net zoals met Boekarest!

Het is allemaal erg goed geregeld: een week van tevoren krijg je de weersverwachting en een kraskaart met daarop de code die je op het vliegveld moet invoeren. Eenmaal op het vliegveld moet je de code intoetsen op een pagina en krijg je de bestemming te zien. Vervolgens krijg je meteen een e-mail met alle reisinformatie en het hotel waar je verblijft. Wij vlogen met KLM, wat echt super fijn was. Ik had nog nooit eerder met KLM gevlogen, maar de service is echt top. Het hotel was wel wat minder. Het lag niet super centraal, er waren niet veel voorzieningen, het ontbijt was niet echt een ontbijt te noemen en we moesten zelf om nieuwe handdoeken vragen. Op de tweede dag waren die er niet eens, beetje raar. Maar goed, het was ook weer geen disaster want zo klinkt het nu wel haha. Het was gewoon een heel simpel hotel, maar we hadden wel wat meer verwacht! We betaalden voor onze trip trouwens 310 euro per persoon.

Dat waren de vlogs! De laatste plog van Tedje kun je hier lezen. Zouden jullie op vakantie gaan met Srprs.me?

5 Reacties

 1. Lara 8 juni 2015 / 09:18

  Lijkt me inderdaad wel ontzettend spannend om met zo’n organisatie op vakantie te gaan. Maar ik ga toch eens een kijkje nemen op de site aangezien ik graag weg wil, maar niet veel te besteden heb. Ziet er wel naar uit dat jullie een fijne vakantie hebben gehad!

 2. lonneke 8 juni 2015 / 11:05

  Wat een leuke vlog weer! Ik heb ervan genoten.
  Liefs Lonneke

 3. Susa 8 juni 2015 / 11:53

  Wat leuk om al deze artikelen te lezen! Had echt niet verwacht dat je naar Boekarest zou gaan, dus dat verrassende eraan is wel erg tof! Mooie gebouwen enzo, maar wel jammer dat het niet zo toeristisch was. Ik zou zelf ook zeker op vakantie gaan met srprs.me, nu nog iemand vinden die mee wilt ;)

 4. Manon 8 juni 2015 / 14:03

  Weer een leuke vlog! Boekarest is niet echt iets waar je snel naartoe gaat maar volgens mij is het best mooi daar, alleen jammer dat het niet zo toeristisch is.

 5. Milou 8 juni 2015 / 14:57

  Zo te zien hebben jullie het echt super leuk gehad! Ik wil ook nog wel eens een tripje boeken met srprs.me, lijkt me zo gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *