New in: Zara top & jeans

Gisteren was een heerlijke dag: ik ging bijkletsen met een vriendinnetje onder het genot van een lekkere lunch bij Bagels & Beans, ik kocht een nieuw parfum (daarover later meer) en bracht een bezoekje aan de Zara. Ik had al even niet meer gewinkeld en aangezien Zara één van mijn favoriete winkels is, kon ik het weer niet laten. Ik kocht een mooie top die perfect is voor een avondje uit en een grijze broek met destroyed items die wat korter valt. Ik moest deze prachtige items natuurlijk even met jullie delen, dus ben je benieuwd naar aan-foto’s? Lees dan verder!

Ik vind dit setje heel leuk bij elkaar staan en ik combineerde het voor de foto even met een paar high heels. Voor de foto ja, want ondanks dat ik dit leuk en chic vind staan, draag ik bijna nooit hakken. Ik vind zoiets als dit namelijk ook heel leuk staan met zwarte All Stars. Staat wat vlotter en dat vind ik meer bij mezelf passen. Maar voor de verandering is dit ook leuk, niet waar?

De top is lekker losvallend en heeft bij de schouders een stukje kant. Ik kan niet wachten om het te dragen met een avondje uit, daar vind ik hem namelijk perfect voor! De top kost €29,95. De broek was ook een goede vondst. Ik heb nog helemaal geen grijze broek, terwijl ik dat heel mooi vind staan met zwart, een kleur die ik zelf graag draag. Hij zit heel lekker en ik vind het leuk dat het model wat korter is. Misschien even wennen, maar ik draag mijn broeken eigenlijk bijna altijd opgerold zodat ze wat korter zijn. Jullie zullen ‘m binnenkort vast wel terugzien in een outfitpost. Voor deze broek betaalde ik €49,95.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe Zara aanwinsten?

18 Reacties

 1. Soesja 21 september 2014 / 09:18

  Heel leuk! Staat inderdaad mooi met hakken, maar ik zou het zelf ook gewoon lekker combineren met All Stars :)

 2. Martina 21 september 2014 / 09:19

  Wauw wat een leuke items, ze passen perfect bij elkaar! Ik vind pumps heel gaaf staan maar snap dat een paar all stars comfortabeler zit :) al staan all stars hier natuurlijk ook perfect bij!

 3. Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 21 september 2014 / 09:56

  Oehh wat een mooie items allebei! Het staat ook zo leuk samen! Echt heel mooi gecombineerd ook met die hakken, maar met all stars staat het vast ook heel tof! Liefs

 4. Jaimy en Laura 21 september 2014 / 10:33

  Heel erg leuk deze outfit! Herkenbaar van de pumps; ik vind het ook heel mooi, maar draag ze bijna nooit. Jammer eigenlijk!

 5. Lisanne 21 september 2014 / 11:05

  Heel leuk, zowel de broek als de top! Ik vind je hakken er erg mooi onder staan.

 6. Joyce 21 september 2014 / 11:24

  Mooi weer Liz! <3 Ik ben vooral fan van de top. Die is zeker ook welkom in mijn garderobe!

 7. Dagmar 21 september 2014 / 13:52

  Waauw wat een mooie look! Superleuk gecombineerd en het staat je prachtig met de hakken eronder, echt heel mooi <3

 8. Amy 21 september 2014 / 14:15

  De broek vind ik erg mooi! Leuke combinatie ook samen!

 9. Mariska 21 september 2014 / 14:25

  Vind het echt heel leuk staan en die hakken staan je ook zeker wel mooi!

 10. Yvette 21 september 2014 / 15:55

  Super leuk en allstars kunnen altijd vind ik :)

 11. Fleur 21 september 2014 / 19:47

  Ik vind je broek vooral heel erg gaaf! Hij staat je ook mooi!

 12. Noor 22 september 2014 / 16:04

  Super leuk allebei. Je hebt echt een leuke kledingstijl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *