Vakantieoutfit Loavies

Zoals jullie weten ben ik momenteel op een heerlijke vakantie in Nice samen met mijn vriendinnen. En daar horen natuurlijk leuke vakantieoutfits bij. Jurkjes, rokjes en… mijn nieuwe playsuit van Loavies! Voordat ik op vakantie ging scoorde ik namelijk nog even een leuke outfit bij Loavies. Een playsuit, sandaaltjes en een zonnebril. Helemaal compleet, dus!

Ik vond het model van de playsuit heel leuk en zo’n ding is gewoon hartstikke handig. Je bent meteen klaar met je outfit! Ook de kleur vind ik heel mooi. Ik had al een playsuit in dezelfde kleur, maar deze pas ik niet weer. Dit is dus een goede vervanger! Deze kost €34,95.

Daarnaast wilde ik ook nieuwe sandaaltjes. Ik heb deze zomer eigenlijk helemaal geen nieuwe zomerschoenen gekocht, maar ik wilde eigenlijk nog wel nieuwe sandaaltjes. Deze waren mean to be, want ze waren er alleen nog in mijn maat! Het panterprintje maakt het net wat spannender. Heel leuk! €19,95.

Ten slotte een hippie zonnebril, althans zo noem ik het. Ik wilde al langer een wat apartere bril met ronde glazen en bij Loavies liep ik hem tegen het lijf. Het is wat aparter en je moet ervan houden, maar ik vind het juist wel grappig! Deze kost €14,95.

Wat vinden jullie van deze vakantieoutfit?

6 Reacties

 1. Anouk 12 augustus 2015 / 08:42

  Wat een leuke outfit! En die zonnebril is echt gaaf

 2. Maaike 12 augustus 2015 / 10:00

  Je hebt een heerlijke kledingstijl en ook deze outfit ziet er weer top uit <3

 3. Manon 12 augustus 2015 / 13:59

  Wat een super leuke outfit, mooie fotos ook!

 4. Charlotte 18 augustus 2015 / 12:29

  Superleuke outfit! Ik vind de schoentjes ook superleuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *