My life as Liz #126

Wat heb ik toch een heerlijke week achter de rug! Ik heb vakantie gevierd met vriendinnen en we hebben heel veel leuke dingen gedaan. We zijn naar Amsterdam, Utrecht en Bloemendaal geweest en als afsluiter plakten we er een weekendje Solar achteraan! We hebben veel drankjes gedaan, lekker gegeten, genoten van het mooie weer (en de regen…) en dansjes gedaan. Het was een top weekje en ik kijk er met veel plezier naar terug. Vandaag deel ik wat foto’s met jullie om een impressie te geven. Er komen nog wat losse artikelen aan, maar dat zullen jullie vanzelf zien :)

Links: Maandagochtend op weg naar Amsterdam. Wat een weer, wat een weer! We zijn zelfs een keer gestopt omdat het zó ontzettend hard regende. Eenmaal in Amsterdam was het gelukkig droog en hebben we nergens last van gehad. De zon scheen zelfs! Rechts: Lunchen bij De Drie Graefjes. Was super lekker! Ik was er nog nooit geweest maar het is zeker voor herhaling vatbaar.

Links: We gingen shoppen en ik scoorde deze sjaal bij de Bijenkorf. Past perfect bij mijn DKNY tas! Ik spotte ‘m al eerder in de sale, maar nu was hij afgeprijsd met 50% waardoor ik hem niet kon laten liggen. Toch mooi meegenomen! Rechts: Als avondeten maakten we pasta pesto. Simpel, maar lekker!

Links: Dinsdag gingen we naar Bloemendaal. We hoopten dat het lekker weer werd, maar de zon liet zich maar 5 minuten zien. Alsnog erg genoten en van zo’n dagje aan het strand krijg je überhaupt al een vakantiegevoel. Rechts: ‘s Avonds sushi eten bij Genroku. My favourite!

Links: Woensdag kwam nog een vriendin langs en toen gingen we met z’n allen koffie drinken en brunchen bij de Wasserette. Ik had een heerlijk broodje met kip en avocado. Rechts: Daarna gingen we naar het Sarphatipark. Daar heb ik ook outfitfoto’s gemaakt die jullie al hebben gezien.

Links: Lekker drankjes doen! Rechts: Donderdag opnieuw een poging naar het strand. Dit keer hadden we meer geluk. De zon scheen de hele dag! We begonnen op het strand zelf, maar er waren zoveel meeuwen dat we snel verkasten naar een strandtent. Ook niet erg…

Links: We gingen lunchen en daarna ging ik voor een Desperados. Heerlijk zo in het zonnetje. Rechts: Daarna door naar Utrecht! We aten burgers bij Meneer Smakers. Jummie!

Links: ‘s Avonds gingen we stappen. Lekker aan de vodka met ijsthee! Ik ben zo’n goede voorbeeldfunctie ahum… Rechts: De day after… Foto’s zeggen meer dan duizend woorden haha. We gingen boodschappen doen, even wat eten en toen weer op naar het prachtige Brabant. Mama was jarig en ik ging thuis even goed bijslapen. Want de volgende dag stond het volgende feestje alweer voor de deur.

Links: Klaar voor Solar! Vinden jullie mijn nieuwe Choies.com shirt ook niet geweldig? Rechts: Dit was dag 1! Ik heb veel meer foto’s maar daar komt nog een apart verslag van.

Links: Zin in dagje 2! We sliepen gewoon thuis, dus we reden op en neer! Rechts: Weer een fotootje met z’n allen! Toen de zon nog scheen…

Links: Leuke muziek, drankje erbij en lekker dansen. I love it! Rechts: Tijd voor de regendans! In de avond begon het te regenen dus trokken we onze charmante poncho’s aan. Het was prima te doen, maar op een gegeven moment koelde het wel erg af. Dus toen zijn we iets voor het einde naar huis gegaan. Met een tevreden gevoel, want het was super leuk!

Al met al heb ik een heerlijke week gehad met mijn vriendinnen! Deze week staat er nog niet zo veel op de planning, maar ik hoop lekker aan mijn blog te kunnen werken. Jullie zullen het gaan zien!

20 Reacties

 1. Joyce 4 augustus 2014 / 12:17

  Oooh wat ziet al dat eten er goed uit zeg! :D I’m hungry now!

 2. Manon 4 augustus 2014 / 12:31

  Wat een vrolijkheid, leuke foto’s en dat shirtje van Choies is inderdaad erg leuk!

 3. Josie 4 augustus 2014 / 12:35

  Zo te zien heb je een super leuke week gehad.. en sushi <3

 4. Fleur 4 augustus 2014 / 12:38

  Wat een gezellige feestweek heb je achter de rug!
  Geniet van het komende mooie weer van deze week:)!

 5. Tedje 4 augustus 2014 / 12:51

  Dat ziet er inderdaad uit als een super geslaagde week :)

 6. Janouk redfashionhead.nl 4 augustus 2014 / 13:03

  Zo te zien heb je een heerlijke week achter de rug met veel zon, gezelligheid en feestjes :D Super leuk en dik verdiend!

 7. Dionne 4 augustus 2014 / 14:08

  Zo, dat ziet er uit als een hele leuke week!

 8. Laura 4 augustus 2014 / 14:39

  Ziet eruit als een hele leuke week! Vooral Solar, dat lijkt me echt een leuk festival. Ik ben benieuwd naar het verslag!

 9. Miranda 4 augustus 2014 / 15:10

  Wat een leuke dingen heb je gedaan, super om te zien.

 10. Anna 4 augustus 2014 / 20:47

  Wat een hoop leuke foto’s en wat een gezelligheid!

 11. LLinaaaa 6 augustus 2014 / 19:04

  Ik had je gespot op Solar was een heel leuk feestje. En je zag er leuk uit!

 12. Marloes 6 augustus 2014 / 20:13

  Wat heb je een heerlijk weekje achter de rug. Solar is zo leuk! Tof dat je er naartoe bent geweest!

 13. Estrella 10 augustus 2014 / 20:21

  Heel leuke foto’s weer, ziet eruit als een topweek!

 14. Annebelle 22 augustus 2014 / 13:01

  Je moet zeker ook eens de Red Velvet Cake bij de Drie Graefjes proeven!

  • Lizzy 22 augustus 2014 / 14:24

   Een reden om nog eens terug te gaan! haha thanks voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *