Online thee bestellen

Thee is echt mijn favoriete drankje in het najaar. Ik vind de smaak lekker en het houdt ons goed warm tijdens de koude dagen. En hoewel dit ook geldt voor onze grote vriend ‘warme chocolademelk met slagroom’, is dat toch echt een stuk slechter. Als ik thee drink ga ik dan ook bijna altijd voor groene thee, omdat dit gezonder is. Je hoort het: thee is mijn grote vriend.

Nog even terugkomend op de voordelen van thee. Het is een goed alternatief voor frisdranken en zogenaamde gezonde vruchtensappen waarin stiekem heel veel suiker in zit. Met name groene thee is goed voor de gezondheid, want er zijn veel anti-oxidanten in aanwezig. Hier kun je er een interessant artikel over lezen, met nog meer voordelen van groene thee.

Thee is dus niet alleen lekker maar ook gezond. De supermarkt staat vol met verschillende smaken, maar eigenlijk is verse thee veel beter! En daar zijn ook weer heel veel verschillende smaken van. Ik kwam er achter dat er verschillende webshops zijn die online thee verkopen, dus dat maakt het ook nog eens heel erg makkelijk om het in huis te halen. En omdat ik de moeilijkste niet ben, heb ik ze even voor jullie op een rijtje gezet.

Online thee bestellen: ik vind het een uitkomst. Houden jullie ook zo van thee?

10 Reacties

 1. Maaike 6 januari 2015 / 09:03

  Ah leuk! Ik heb zin om nieuwe theesmaakjes en soorten uit te proberen, dus misschien ga ik het wel doen ja! Je zet me wel aan het denken haha :)

 2. Manon 6 januari 2015 / 14:30

  Ik hou ook heel erg van thee, ik ga eens even snuffelen hoor, kijken of ik nog een lekker smaakje kan kopen!

 3. Fleur 6 januari 2015 / 15:34

  Oh wat handig!
  Ik ben gek op thee en dan met name op groene thee, zo lekker!
  Dat je veel online kunt bestellen dat wist ik wel, maar ook thee, nee dat is nieuw!
  Ik ga even een kijkje wagen:).

 4. Anneleen 6 januari 2015 / 18:47

  Ik heb nog nooit thee besteld. Ik blijf dan ook vaak bij mijn vertrouwde smaakje namelijk citroenthee, misschien moet ik verse thee toch ook maar eens gaan proberen ;)

 5. sarina 6 januari 2015 / 19:08

  Lijkt me super leuk om een keer te doen. Ik ben zelf ook gek op thee :)

 6. Denise 6 januari 2015 / 20:39

  Lijkt me leuk om een keer te proberen! Thanks voor de tip!

 7. Sabine 6 januari 2015 / 21:50

  Thee geeft een soort van troost. Heerlijk je handen om een grote mok! Welke thee is jouw favoriet van Teabar?

 8. Vera 6 januari 2015 / 22:37

  Leuke tips! Verse thee gaat inderdaad boven de zakjes :)

 9. Bo 7 januari 2015 / 14:03

  Thanks voor de tip Lizzy, ga het zeker uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *