New in: Monki en Nike

Vandaag moest ik even naar de stad om een sportbroekje te kopen. Je raadt het al… Het is niet alleen bij dat sportbroekje gebleven. Ten eerste was het echt moeilijk om een kortere sportbroek te vinden (want: winter), maar het is me gelukt in de sale. Daarnaast checkte ik ook nog even de Monki, want van Josie kreeg ik de tip om daar eens te kijken voor een bralette. En ja hoor, ik ben geslaagd! Ik nam ook nog een leuke trui mee in de sale. Helemaal happy dus, en weer eens een goed moment om dit aan jullie te laten zien.

Wiehoe, ik heb hem: een mooie bralette! Bij de Hunkemöller paste ik er eentje, maar dat was niet zo’n succes. Bij Monki was er erg veel keus en de eerste die ik probeerde was meteen goed. Ik heb niet zo’n grote borsten en het biedt voor mij dan ook voldoende steun. Het zit eigenlijk heel fijn! Ook zit er nog een stukje stof achter, waardoor hij niet helemaal doorschijnt. Echt perfect! Precies wat ik zocht, en dat voor 12 euro. Ze hebben ook nog andere modellen en kleurtjes, dus ik zou zeker even langs de Monki gaan als je op zoek bent. Deze is te vinden in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Nog een reden om Monki te bezoeken: de sale! Ze hadden veel leuke dingen en allemaal voor een leuke prijs. Ik nam deze grijze cropped trui mee. Hij kostte eerst 30 euro en nu maar 15: ik zeg score! Hij zit heerlijk en staat super leuk met een high waisted broek. Ik vind het vooral leuk om de mouwtjes op te rollen, moet ook wel want hij is een beetje oversized omdat ik een maat groter nam. Het is een simpele trui, maar ik vind hem echt leuk!

Ten slotte hetgeen waarvoor ik naar de stad ging: een korte sportbroek. Zaterdag ga ik in Drenthe met een aantal fitgirls (en natuurlijk Merel!) verschillende lessen volgen, waaronder Power yoga, Pilates, PoleFit en Freestyler. Daar gaan we ook vloggen, dus jullie zullen er zeker meer over gaan horen. Voor PoleFit moest ik een kort broekje hebben, alleen die heb ik hier in Utrecht niet liggen. Dus ik moest er eentje kopen! Dat was makkelijker gezegd dan gedaan, want de winkels hangen er momenteel niet echt bepaald vol mee. Gelukkig vond ik dit broekje van Nike voor 20 euro bij Perry Sport. Ook een leuke prijs, want hij kostte normaal gesproken 35 euro. Gotta love sale!

Een paar kleine aankopen, maar toch de moeite waard om te laten zien. Hebben jullie ook al wat leuks gekocht in de sale?

DELEN:

26 Reacties

 1. Suze 8 januari 2015 / 13:46

  Hele mooie aankopen, het broekje lijkt me erg fijn zitten. Ik moet er ook maar eens naar gaan kijken!

 2. Josie 8 januari 2015 / 13:50

  Ahh super! Die bralette’s daar zijn echt leuk en goedkoop <3

 3. Melissa 8 januari 2015 / 13:54

  Wat leuk dat je een dag allemaal lessen gaat volgen en dat gaat vloggen :) Ben erg benieuwd! Leuk sportbroekje heb je gekocht. Lijkt me ideaal ook voor in de zomer, maar voordat ik dat durf te dragen mogen m’n benen nog wel iets slanker worden ;) Trouwens ook leuk zo’n bralette, ik heb alleen geen idéé hoe je dat draagt. Niet dat het iets voor mij is (wat grotere cup haha) maar het ziet er wel heel leuk uit!

  • Lizzy 8 januari 2015 / 14:04

   Ik vind mijn winterbenen ook echt alles behalve charmant haha! Maargoed het zal vast beter sporten!

 4. Anouk 8 januari 2015 / 14:01

  Wauw, die bralette is prachtig! Fijne tip, ga er ook gauw eens een kijkje nemen.

 5. Denise 8 januari 2015 / 14:19

  Wat fijn dat je bent geslaagd! Ik durf echt geen korte broek aan hihi. Zelf kocht ik vooral make-up in de sale (:

 6. Sarah 8 januari 2015 / 14:37

  Dat broekje is super leuk! De rest trouwens ook haha, leuke aankoopjes!

 7. Ingeborg 8 januari 2015 / 14:48

  Oh wauw! Die bralette is super mooi. Ik had er zelf ook 1 bij de Hunkemoller gepast, maar die zat inderdaad ook niet heel mooi (same problem!) denk dat ik ook maar even bij de monki moet gaan kijken dan.

 8. tessa 8 januari 2015 / 15:07

  Mooie kleding lizzy! En een super mooi broekje. Ik sport zelf eigenlijk altijd in een kort broekje maar dan met wijde pijpen laar maar zeggen. Ik ga zeker bij de Monki kijken voor de BH! Ik ben bij de Monki ook goed geslaagd voor de sale:). Jammer dat de Monki niet in alle steden zit, hihi. Leuk dat je samen met Merel gaat volgen ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met yoga! xxx

 9. Jorinde 8 januari 2015 / 15:41

  Super leuke kleding!!!
  de bralette is prachtig!

  xx

  Curvybird.blogspot.nl

 10. Manon 8 januari 2015 / 16:25

  Hele leuke items en wauw, die bralette is ontzettend mooi!

 11. Swaen 8 januari 2015 / 17:50

  Mooie bralette, en fijn dat hij ook goed zit :)

 12. Milou 8 januari 2015 / 18:06

  Ik zag die bralette pas geleden bij Josie en vind het erg mooi staan! Weet alleen niet of ik ‘m zelf zou aanschaffen (want ik weet niet waar ik het mee moet combineren… haha!). Dat sportbroekje is ook gaaf zeg!

 13. Rahma 8 januari 2015 / 18:52

  Die trui en bralette zien er heel tof uit!

 14. Lara 8 januari 2015 / 19:22

  Leuk! De Monki zit ook in Rotterdam, trouwens :)

 15. Andrea 8 januari 2015 / 20:27

  De sale bij Monki is altijd zo goed!!!!! Love it. Goed geslaagd!

 16. Roos 8 januari 2015 / 21:49

  Ik zoek al tijden zo’n bralette! Die zie ik altijd op Tumblr en dan word ik altijd zo hebberig :)

 17. Sarah 8 januari 2015 / 23:34

  Volgens mij heb ik precies dezelfde bralette van de Monki, of in ieder geval een die er heel erg op lijkt. Heel mooi zijn ze!

 18. Linda 9 januari 2015 / 00:33

  Ik vind de bra echt onwijs mooi! Het word eens tijd dat ik deze winkel ga bezoeken :)

 19. Natasja 10 januari 2015 / 12:54

  Leuke aankopen, dat sportbroekje is echt heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *