Tip: Superfood bij Kruidvat

Ik doe er zelf niet echt aan mee, maar regelmatig zie ik op blogs & Instagram foto’s van meiden die superfoods aan het eten zijn. Ze eten hun yoghurt met lijnzaad, goijibessen, chiazaad en weet ik wat nog meer! Een tarweshotje hier en een groene smoothie daar… Ik heb er geen verstand van, maar wat ik wel weet, is dat het heel populair is. Voor zover ik weet is het niet super makkelijk verkrijgbaar, en ook niet erg goedkoop. Totdat ik er afgelopen week tegenaan liep bij Kruidvat… Dus: een tip voor alle healthlovers onder ons!

Ik was eigenlijk op zoek naar littentekencreme en gel tegen aften (lekker boeiend ik weet het), maar toen kwam ik dit tegen. Dus als je het wil zoeken: het staat vlakbij de medicijnen waar ook al die afslankproducten liggen. Dan weet je een beetje waar je moet kijken. Waar ik onder andere tegenaan liep: chiazaad, gojibessen, lijnzaadolie, tarwegraspoeder en hennepzaad. Nogmaals: ik heb er geen verstand van, maar zover ik wist zijn dit wel goede dingen! Het kostte allemaal rond de 4/5 euro. En ondanks dat ik er zelf niet mee bezig ben, werd ik wel erg nieuwsgierig. Ik bedoel: als het goed voor je is, waarom niet? Zeker nu het gewoon bij Kruidvat zo makkelijk te koop is.

Zijn er hier meiden die ervaren hebben met superfoods? Ik ben benieuwd:)

16 Reacties

 1. Nena 18 februari 2014 / 06:56

  Fijn dat je dit deelt, ik wist het nog niet! Dankjewel voor de tip :)

 2. Manon 18 februari 2014 / 08:32

  Oh wat een goede vondst! Ik gebruik zo af en toe chiazaad (voor de stoelgang hahaha) dus dan is dit wel een aanrader, thanks!

 3. Daisy 18 februari 2014 / 09:32

  Ik heb dat bij Kruidvat in Leiden nog niet gezien, maar dit is zeker een goede tip!

 4. Alyssa 18 februari 2014 / 10:16

  Wat een goede tip! Thanks for sharing – deze ga ik eens uitproberen :-)

 5. mirte 18 februari 2014 / 11:12

  ik zag het net ook bij het kruitvat staan, alleen weet ik niet zo goed waar je het allemaal doorheen kan doen… smoothies en yoghurt?

 6. Sarah 18 februari 2014 / 11:17

  Wat een super goede tip! Ik ren straks gelijk naar de kruidvat haha

 7. Annebelle 18 februari 2014 / 11:30

  Ik vind het nog steeds best duur, maar het is wel super goed voor je! Etos heeft dit trouwens ook sinds kort.

 8. Tineke 18 februari 2014 / 12:09

  Dank je voor de tip, ik zal binnenkort eens even langs de kruidvat!
  Liefs

 9. Willemijn 18 februari 2014 / 13:20

  Ik zag ze ook al bij de Kruidvat. Ik vraag me af of er geen conseveringsmiddelen inzitten. Kon iedergeval niet op de verpakking zien.

 10. Jennifer 18 februari 2014 / 13:47

  Goede tip! Ik zag het laatst ook bij Jumbo liggen, maar daar was het allemaal wel aardig prijzig (meer dan 7 euro – maar misschien zijn dat ook grotere porties). Ik wil me er meer in gaan verdiepen, maar ik weet eigenlijk nog niet zo goed hoe. Ik blijf te veel in mijn ‘oude gewoontes’ hangen zeg maar. En wat de boer niet kent dat vreet ‘ie niet.

 11. Liza 24 februari 2014 / 12:53

  das toch ook heel goed voor je huid of niet? ik reinig mijn huid heeeel goed. gezichtsbehandelingen boek ik altijd bij schoonheidssalon day and night in amsterdam en savonds haal ik mijn make up er ook goed af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *