My life as Liz #147

Oh nee, mijn vakantie is alweer voorbij! De tijd ging echt veel te snel, ondanks dat ik de tweede week niet eens zo veel heb uitgevoerd. Dit had een grote reden: ik had toch wel echt een aantal dagen nodig om bij te komen van het gruwelijkste NYE feestje ooit. Ik heb leuke dingen gedaan met vriendinnen, gewerkt aan mijn blog & BestFitFriendsNL en natuurlijk weer een aantal dates gehad met mijn grote liefde aka de sportschool. Dit en nog veeel meer… In deze eerste My life as Liz van 2015!

Maandag was ik niet super fit (ik ben eigenlijk nog steeds niet beter, blame it on the party), maar ging ik toch naar Utrecht. De tante van een vriendinnetje woont daar en het is echt bij mij om de hoek. We gingen zelf even de stad in, wat winkels langs en op het terras op wat lekkers te drinken. Ik kocht een leuk kettinkje voor mezelf en uiteindelijk heb ik ook nog met hun samen gegeten. Een gezellige dag!

‘s Avonds ging ik naar de sportschool, want ik moest een workout van Kayla doen! Ik had er geen zin in, maar tot mijn verbazing was Merel ook in de sportschool (ik dacht dat ze in brabant zou zijn), dus was het uiteindelijk toch gezellig. Ik ben aan het oefenen met optrekken en het lukte me twee keer. Nu kan ik het inmiddels al 4 keer! Oefening baart kunst.

Dinsdag zou ik eigenlijk een date hebben, maar die ging onverwachts niet door. Wat te doen met mijn dag? Een gym date natuurlijk, gezellig met een vriendinnetje. Weet je nog: weights before dates? Haha! Op Instagram kreeg ik wat reacties over mijn ondergoed. Ik had geen zin om mezelf te verantwoorden want wat het meeste opvalt is eigenlijk gewoon de naad van mijn broek. En ja, ik draag strings. ERG HE! Haha.

‘s Avonds had ik afgesproken met vriendinnen om gezellig wat te eten. Ik had een vriendinnetje echt al super lang niet gezien, dus het werd goed tijd om bij te kletsen. Dat deden we met frietjes, salade, kaasfondue en het was heerlijk! Die avond hoorde ik ook dat ik de winactie van Sluwe Vos gewonnen had, dus dat ik met NYE mee mocht op tour. Ik ben nog nooit zo hyper geweest van de adrenaline. Ik zag eigenlijk heel erg op tegen NYE omdat ik nog geen plannen had, maar dit maakte alles goed.

Tja, wat draag je dan op zo’n avond? Last minute nog even wat scoren in de stad, want een jurkje ging ‘m niet worden. Ik vond deze leuke crop top bij Pull & Bear en die ging mee naar huis voor een tientje. Je hebt hem al in de shoplog van gisteren kunnen zien.

Ik ging gezellig met mijn zusje op pad en we ploften even neer bij La Place. Ik wilde heel gezond doen met mijn salade en groene smoothie, maar zo’n grote groene smoothie was wel een beetje te veel van het goede… Uiteindelijk heb ik de helft weggegooid.

Happy me! Ik was echt heel erg druk met zo’n vette avond in het vooruitzicht. Nu kan ik al druk van mezelf zijn, maar dit sloeg echt alles. Ik eiste van m’n zusje dan ook dat ze even deze foto van me maakte, haha.

De rest van de avond was stress, want we moesten om 8 uur in Amsterdam zijn. Thom ging ook mee, misschien ken je hem wel als Onbehandigbaar op Twitter. We gingen met een groep in een bus eerst naar Loveland. We waren daar voordat de zaal open ging, zo bizar om te zien!

Maar het liep al snel vol. Het was echt geweldig, Robert draaide heerlijk en we hebben zo’n leuke avond gehad. Het 12u moment hebben we op Loveland gevierd, daarna moesten we snel door naar Breda waar hij moest draaien bij Club Tropicana. De avond sloten we af in Tilburg, eerst op Kindergarten en daarna nog een after bij iemand thuis. Om 8 uur namen we de trein naar Eindhoven en om 10 uur ging ik naar bed. Ik heb er geen woorden voor, zo geweldig was het. Ik heb de longen uit mijn lijf gedanst en genoten van de meest heerlijke muziek. Mag ik terug?

Om 10 uur ging ik slapen, om 1 uur was ik alweer wakker omdat het nog zo licht was. Daarna van 3 tot 5 weer in slaap gevallen en toen ik wakker werd kon ik maar aan één ding denken: PIZZA! Zo gezegd, zo gedaan. ‘s Avonds ben ik nog naar Merel geweest om te filmen en ik was blij toen ik weer in bed lag. Ik sliep pas om 3 uur, want van mijn ritme was weinig over…

Mama had de volgende dag een heel goed idee: lunchen bij de Sligro. Het is daar super goedkoop, heel lekker en sinds kort is de vestiging in Eindhoven ook vernieuwd waardoor het een stuk gezelliger is om te zitten. We namen allebei een salade maar konden het ook niet laten om sushi te bestellen, vooral de saus erbij was mega lekker.

Ik ging ook nog naar de sportschool. Cardio, niet mijn favoriet…

Zaterdag sliep ik lekker uit, want oh wat was ik moe! Ik heb mijn kamer opgeruimd, eindelijk weer een video opgenomen voor mijn eigen YouTube kanaal en heb daarnaast nog wat andere blogposts geschreven.

Meegenomen vanuit Polen: Nesquik cornflakes. Waarom is dit er niet in Nederland?

Sunday workout! Mijn buik begint steeds meer definitie te krijgen yay! Nu nog wat beter opletten met eten en dan komt het helemaal goed :)

Zondag gingen we iets SUPER leuks doen: puppies kijken! Eind januari krijgen we een briard puppy, omdat we een hond in huis toch wel heel erg missen. Ze waren allemaal zo lief! Echt nog super klein. Ik kan echt niet wachten!

Mijn ‘Tommorow is monday’ gezicht. Ik was ‘s avond super moe, dus ik heb nog even geslapen en een planning voor school gemaakt. Ik wilde nog een beetje leren maar dat boek lag er uiteindelijk meer voor de sier. Oeps. Vandaag begin ik echt met die hard studeren! Wish me luck..

Dat was ‘m dan, de vakantie! Deze week ga ik beginnen met studeren voor mijn tentamens, want dat moet echt gebeuren. Aan de ene kant is het ook wel fijn dat school weer begint, want dan heb ik ook meer ritme. Maar aan de andere kant… Die vrijheid beviel me ook wel! Goed, ik mag niet klagen. Ik ga er gewoon weer een leuke week van maken. Jullie zullen het volgende week zien!

19 Reacties

 1. Josianne 5 januari 2015 / 07:27

  Oef, ik ben wel jaloers op je weekjes vakantie! Ik heb helaas gewoon door moeten werken. Succes met studeren!

 2. Simone 5 januari 2015 / 07:31

  Wat leuk zo’n lange diary! Ik ben jaloers op je buik hoor, super mooi die definitie! Ik ga vanaf vandaag ook weer hard aan de bak.

 3. Joyce 5 januari 2015 / 09:13

  Wat ontzettend leuk dat jullie een puppy krijgen Liz! En wat een schatje ook! <3 Zelfs Sebas (die slaapdronken naast me op de bank ziet) slaakte een "Wat schattig!" uit, dat zegt genoeg haha!

 4. Dionne 5 januari 2015 / 09:35

  Ik vind je hondje echt ontzettend schattig! :D

 5. Milou 5 januari 2015 / 10:27

  Wauw, wat een week! Echt respect dat je zoveel in de sportschool te vinden bent, en OMG draag jij strings? Kan echt niet hoor. Hahahah. Gaaf dat je mee mocht naar al die feestjes, moet echt een top avond geweest zijn! Knap dat je het hebt volgehouden langs al die steden, ik zou na Amsterdam al helemaal kapot zijn denk ik (granny). En wat een lieeef hondje! Heel erg benieuwd hoe de puppy gaat heten! :D

  • Lizzy 5 januari 2015 / 15:56

   Hahaha :D Ja 1 probleem… We hebben dus nog geen naam :P

 6. Roxane 5 januari 2015 / 11:32

  Zulke leuke borden heb je! :) vanwaar komen die?

  • Lizzy 5 januari 2015 / 15:56

   Die zijn niet van mij! Was bij een vriendin, sorry haha!

 7. Manon 5 januari 2015 / 15:07

  Wat leuk dat je een puppy krijgt! ik ben erg benieuwd. Je bent altijd zo goed bezig met sport, je hebt ook een mooi buikje, haha! Lekker trouwens dat je vakantie had, ik moest gewoon werken en was ook nog eens ziek :(

 8. Ingeborg 5 januari 2015 / 15:48

  Wauw! Ziet er uit als een heerlijke week! Loveland was inderdaad heel gaaf heb ik gehoord, succes met je tentamens!

 9. Denise 5 januari 2015 / 16:41

  Wat een gave week! Wat gaaf dat je mee mocht met de tour op NYE! Fijn dat je zo genoten hebt! Succes met je tentamens!

 10. Melissa 5 januari 2015 / 23:15

  Krijg al helemaal de rillingen als ik dat ‘vermogensrecht’ boek zie, wat een saai vak vond ik dat zeg! BRRR! Blij dat ik het (weliswaar met net aan voldoende, maar toch) gehaald heb vorig blok. Anyway: leuke foto’s! Gaaf zeg dat je mee op tour mocht met NYE. Lijkt me echt een gave ervaring. Succes met school!

  • Lizzy 5 januari 2015 / 23:31

   Jaaaa is het ook! En door een domme fout van mezelf had ik het tentamen niet gehaald en nu moet ik het dus nog een keer leren hahaha.

 11. Claudia 6 januari 2015 / 21:25

  Je bent echt lekker bij Lizzy! En you go girl, ik draag ook strings :D

 12. larissa 7 januari 2015 / 16:28

  Ziet er uit als een ontzettend leuke week!
  Maar de nesquik cornflakes zijn wel in nederland te koop, bij de boni supermarkt! ik ontbijt er geregeld mee haha.

  • Lizzy 8 januari 2015 / 10:17

   Oh, echt! Ik had ze nog nooit gezien haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *