Favourites of the week #6

Het is weer vrijdag dus tijd om de favorieten van de week op een rijtje te zetten. Het is altijd weer leuk om nieuwe dingen te ontdekken en deze vervolgens met jullie te delen. En omdat ik niet echt over een vast onderwerp blog, kan dit vanalles zijn! Deze week heb ik weer verschillende favorieten: een beautyproduct, tijdschrift, hotspot en drankje. Lees maar mee!

Favoriete beautyproduct

Een tijdje geleden vertelde ik tegen mijn kapster dat ik nooit conditioner gebruik omdat mijn haar daar altijd zo zwaar van wordt. Blijkbaar is het wel belangrijk om dan leave-in conditioner te gebruiken, maar dat gebruik ik ook niet. Eigenlijk doe ik nooit zo veel met mijn haar: ik was het, droog het en doe er vervolgens wat volumepoeder en haarlak in. Maar leave-in conditioner mag dus ook niet ontbreken! Mij werd de Wella Elements Leave-in Spray aangeraden en ik ben er heel tevreden over. Ten eerste ruikt hij super lekker en zitten er geen parabenen in. De spray beschermt het haar tegen stress van alle dag en vult het verloren vocht in het haar weer aan. Er zitten ook natuurlijke extracten in, da’s helemaal mooi. Wat ik in ieder geval fijn vindt is dat ‘ie mijn haar lekker zacht en gezond houdt. Het was geen goedkope spray, maar je hebt er ook niet zoveel van nodig.

Favoriete tijdschrift

Ik verslond vroeger tijdschriften. De laatste tijd lees ik er eigenlijk niet zoveel meer, want ik vind het niet zoveel toegevoegde waarde hebben met alle blogs die er tegenwoordig zijn. Wel vind ik tijdschriften over sport en gezondheid erg leuk om te lezen, want hier staan altijd superleuke feitjes, recepten en informatie in. Ik vind nu de Santé erg leuk om te lezen!

Favoriete hotspot

Dit zit echt bij mij om de hoek, maar ik was er nog nooit geweest. Zo jammer, want het is een superleuke plek! Je kunt bij T Koffieboontje op de Oudegracht in Utrecht terecht voor alle soorten koffie, maar je kunt er ook lunchen of een lekker taartje eten. Ik heb er genoten van een heerlijke cappuccino samen met een yoghurtje. Echt een hele leuke plek waar je ook fijn kunt zitten. Aanrader!

Favoriete man

Ed Westwick. Chuck Bass. Ik heb er vrij weinig aan toe te voegen. Kijk mee en geniet! Het is de moeite waard, haha.

Favoriete drankje

Ik ben een zomermens, dat is iets waar ik inmiddels wel achter ben gekomen. Ik kan echt slecht tegen het koude weer en dat het sneller donker wordt, ik kom ‘s ochtends zo moeilijk mijn bed uit. Jup, winterdip verschijnselen… Gelukkig heeft het ook z’n voordelen want ik vind het nu weer heerlijk om op de bank te kruipen met een kop thee. Ik drink meestal groene thee, dat is altijd goed. De thee onderaan de foto van NUNG is trouwens ook erg lekker. Ik moet vaker verse thee kopen!

10 Reacties

 1. charile 11 september 2015 / 12:24

  Leuk om te zien! Die yoghurt ziet er echt heerlijk uit!

 2. Dionne 11 september 2015 / 13:21

  Leuke favorieten! Die koffie ziet er ook heerlijk uit!

 3. Manon 11 september 2015 / 14:21

  Wat een leuke favorieten, die man is wel knap haha!

 4. Sincerely Lara 11 september 2015 / 15:27

  Waar heb jij die NUNG thee gekocht? Leuke verpakking ook! Die citroen, gember thee van Clipper is al tijden een favoriet van mij, heerlijk!

 5. Karlijn 11 september 2015 / 15:31

  Hele leuke favorieten! Die thee van Clipper is zo lekker!

 6. Fleur 11 september 2015 / 17:32

  T Koffieboontje klinkt ontzettend leuk! Ga ik zeker een keertje heen! :D

 7. Anneleen 12 september 2015 / 09:16

  Die theetjes zien er heerlijk uit! Perfect voor met dit regenachtige, donkere weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *