Culy.nl

Ik houd van lekker eten en als het er dan nog eens mooi uitziet dan loopt het water me al helemaal in de mond. Daarom is het voor mij ook geen goed idee om naar Culy.nl te surfen als ik honger heb. Deze site is gevuld met heerlijke recepten, food fotografie en veel meer. Ik bezoek niet veel sites over eten, maar Culy.nl blijft zeer vermakelijk. Het is weer eens wat anders dan een fashion- of beautyblog!

Vaak blijft het bij mij alleen maar klikken van de ene pagina naar de ander en gebeurt er ondertussen niet zoveel in de keuken. Zoals ik al zei ben ik dol op eten, maar je moet mij niet met ingewikkelde recepten de keuken in sturen! Dat neemt niet weg dat ik het wel erg leuk vind om te koken. Zal ik me dan toch maar eens wagen aan de twix-caramel popcorn, pesto omeletjes met ham of Oreo brownie cupcakes?

Ik wilde deze site even met jullie delen, want Culy.nl is echt een must-read als je houdt van lekker eten! Waren jullie al bekend met Culy?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *