Yoghurt to-go

Ik ben een steeds minder grote fan van brood. Ik kies liever voor havermout, Griekse yoghurt, kwark of hangop. Een stuk gezonder en met wat fruit en muesli is het echt een heerlijke combinatie. Helaas is dat minder makkelijk om mee naar school te nemen, want in een bakje wordt het al snel één kleffe bedoeling. Er zijn wel van die kant-en-klare To Go dingen bij de Albert Heijn te koop, maar die zijn niet zo gezond en daarnaast ook best wel duur. Maar nu vond ik afgelopen weekend iets heel erg handigs bij de Albert Heijn: dit Breakfast To Go bekertje van Sistema.

Natuurlijk is het niet alleen voor ontbijt, maar kan het ook prima voor de lunch! Als ontbijt is het trouwens ook heel handig als je haast hebt. Er staat op de verpakking dat je het vloeibare product bovenin doet, maar mij lijkt het juist handiger andersom, omdat anders die hele deksel snel onder zit. Het is dan wel niet zo handig dat de lepel aan de onderkant geklikt is, maar die zou je gewoon los bovenop kunnen leggen. Ik vind het in ieder geval echt super handig en ga er zeker met veel plezier gebruik van maken!

Je kunt dit bekertje voor 5 euro kopen bij o.a. Albert Heijn en de Blokker. Zijn jullie er al bekend mee?

24 Reacties

 1. Diede 12 februari 2015 / 07:05

  Leuk! Ik denk dat het kleine bakje wel voor de yoghurt bedoelt is zodat je die eruit kunt pakken en kunt gebruiken als bakje om uit te eten. Aangezien de andere bak groter is en het dan lastiger is er met de lepel uit te eten!
  maar maakt niet echt uit haha, wel chill

  • Lizzy 12 februari 2015 / 10:06

   Haha nou dat past niet bij elkaar in dat kleine bakje! Het is meer de bedoeling dat je de inhoud van jet kleine bakje bij de grote doet. Want zo heel groot is de ‘beker’ niet!

 2. Beau 12 februari 2015 / 07:58

  Oeh handig bakje! Die ontbijt to go’s voelen idd niet zo gezond!

 3. Lisa 12 februari 2015 / 09:36

  Leuk! Ik ontbijt zelf altijd met yoghurt in de trein :). Neem gewoon een tupperware bakje mee en lepel. Het is wel gesleep maar ach, gaat prima. Ik vind je echt een schat van een meid maar ik krijg de rillingen van: de yoghurt to go van de AH is ook ‘niet zo gezond’. Die yoghurtjes zijn prima en het lijkt nu alsof je echt wel heel erg extreem wordt in dat gezonde eten. All up to you, maar daarvoor volg ik niet al 5 jaar je blog.

  • Lizzy 12 februari 2015 / 10:05

   Ik snap wat je bedoelt! Maar het is meer om mezelf in te dekken, als ik een foto plaats met een Italiaanse bol met avocado komt daar ook meteen commentaar op dat het niet zo gezond is omdat er veel suiker in zo’n bol zit. Ik eet ze wel zelf en iedereen moet ook doen waar die zelf zin in heeft, maar het is meer ter informatie.

   • Lisa 13 februari 2015 / 10:24

    Gelukkig want ik bedoel het ook niet naar ofzo en zat er wel een beetje mee in mijn maag dat ik het had gezegd. Ik snap dat alle reacties van andere vervelend kunnen zijn. Blijf lekker jezelf en eet waar je zin in hebt :). xxxx

    • Lizzy 13 februari 2015 / 11:06

     Nee maakt helemaal niet uit hoor, ik snap ook zeker wat je bedoelde!

 4. Sarah 12 februari 2015 / 10:17

  Inderdaad super handig zeg! Dit zou ook echt iets voor mij zijn! Ik heb echt een hekel aan brood haha!

 5. Michelle 12 februari 2015 / 10:19

  Oh wat een goede tip, thanks! Dit kan wel eens handig zijn als ik over een tijdje full time onderzoek doe :). Hopelijk is daar wel ergens een koelkast!

 6. Manon 12 februari 2015 / 10:28

  oeh deze moet ik hebben want handig zeg!

 7. Susa 12 februari 2015 / 12:34

  Wow, hier was ik precies naar op zoek maar had er nooit aan gedacht om bij de AH te kijken! Onwijs bedankt voor de tip, ga meteen deze week nog zo’n bakje halen :D

 8. Cindy 12 februari 2015 / 15:22

  Wat handig! Ga ik gelijk vandaag eens kijken bij AH XL

 9. Anouk 12 februari 2015 / 16:20

  Wat een ideale beker om mee te nemen! Ik ben ook niet zo’n brood fan dus dit is een perfecte oplossing

 10. Maaike 12 februari 2015 / 16:58

  Kijk, dit is nog eens een fijne tip! Ik ga er zeker naar zoeken, want dit lijkt me super handig

 11. Denise 12 februari 2015 / 17:48

  Oeh wat een goede tip! Ik eet ook liever yoghurt dan brood. Ik ga zeker kijken voor deze bakjes :)

 12. Jasmijn 14 februari 2015 / 17:46

  Wat handig dit! Ik ga zeker even in de winkels kijken. Ik vind het ideaal! Dankjewel!

 13. Annika 15 februari 2015 / 10:42

  Ik heb ‘m ook al een aantal maanden; ideaal!

 14. Lynet 15 februari 2015 / 17:26

  Wat handig! Ik ga er zeker naar kijken

 15. Demi 15 februari 2015 / 20:43

  Oh deze is echt ideaal, lijkt me heel fijn om zo yoghurt mee naar school te nemen idd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *