New in: Nike free run

Het duurt dan nog wel even voordat het 17 februari is, maar ik vond het een goed excuus om een vervroegd verjaardagscadeau voor mezelf te kopen. Ik heb gekozen voor nieuwe sportschoenen, de Nike Free Run 2. Ik heb mijn roze sportschoenen van Nike al meer dan twee jaar en aangezien ik bijna iedere dag in de sportschool te vinden ben, is een beetje afwisseling ook wel leuk. Tja, je bent een meisje of je bent het niet… Dus ik stel jullie graag voor aan mijn nieuwe gymbuddies!

Ik heb even tussen alle sportschoenen zitten kijken en ik wilde een neutraal paar schoenen. Die kunnen overal bij! Er zijn zo veel verschillende modellen, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor de Nike Free Run 2. Iedereen is vol lof over de free runs omdat ze zo lekker lopen en daar kan ik me helemaal in vinden. Het zijn net sloffen! Toen ik ze voor de eerste keer droeg, wilde ik er bijna mee gaan douchen. Die gaan de komende tijd dus vaak mee naar de sportschool.

Ik heb mijn free runs bij Zalando besteld, omdat ze daar een heel groot aanbod hebben aan sportschoenen. Die van mij zijn van de herencollectie, want die gaat ook gewoon vanaf maat 39. Ik heb wel een maat groter besteld, omdat Nike altijd kleiner uit valt. De prijs voor deze schatjes? €114,95. Niet goedkoop, maar dan heb je wel goede schoenen. Ik ben er heel erg blij mee!

Wat voor sportschoenen dragen jullie het liefste?

17 Reacties

 1. Kirsten 27 januari 2015 / 10:18

  Liefde voor Nike’s (: deze zien er goed uit! :D

 2. Tedje 27 januari 2015 / 11:07

  Looking good! Ik moet ook nieuwe sportschoenen gaan kopen…

 3. Lys 27 januari 2015 / 13:15

  Deze zijn zo leuk, vooral in deze kleur!

 4. Anouk | Anouk's Diary 27 januari 2015 / 13:21

  Die zijn echt heel leuk! Maar zijn ze niet heel slap? want ik heb asics omdat ik anders naar binnen ga lopen

  • Lizzy 27 januari 2015 / 14:21

   Ik loop er niet echt lange afstanden op, meer echt sportschoenen :)

 5. Denise 27 januari 2015 / 18:56

  Oeh mooi! Ik ben echt opzoek naar goeie sportschoenen. Waar ik nu op sport kan je geen sportschoenen noemen haha, en krijg daardoor ook al heel erg last van mijn voeten. Het liefst wil ik roze hihi <3

 6. Annebelle 28 januari 2015 / 11:05

  Ik heb deze ook in een legergroene kleur en ze lopen zo heerlijk!

 7. Saranda 31 januari 2015 / 16:51

  Super leuk dat ik je denet tegen kwam in de sportschool! Eventjes wat blogs van je gelezen en wow meid ik ben er stil van, wat een doorzetter ben jij! Mooi dat je ook zo positief in het leven staat, knap!

  Wie weet zien we elkaar snel weer in de sportschool, ik moet nog 20 keer in februari om mn korting te halen haha ;)

  xxx Saranda

  • Lizzy 1 februari 2015 / 16:10

   Ah super lief je reactie, ik zie ‘m nu pas haha! Dankjewel :) En wie weet tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *