My life as Liz #127

It’s monday again! En we zijn weer terug van weggeweest. Niet alleen ik, maar ook mijn blog. Deze lag er namelijk de afgelopen paar dagen uit door een storing bij mijn host. Echt super vervelend, maar ik kon er niks aan doen. Ik kon dus ook niet bloggen, hoewel ik daar ook niet heel veel mee bezig was. Zo heb ik ook niet veel foto’s gemaakt. Ik ben naar de stad geweest, naar Utrecht, de bioscoop en ben opstap geweest. In het weekend had ik Lakedance en een familiedagje en er was ook genoeg tijd om lekker uit te brakken en te chillen. Wat minder foto’s dus, maar een maandag is geen maandag zonder een My life as Liz, right?

Links: Maandag ging ik even met mijn zusje naar de stad want ik had wat dingen bij de Kruidvat nodig. Wat er gebeurde: ik vergat de helft bij Kruidvat, scoorde wat lingerie in de sale van de Bijenkorf en liep een rondje over de kermis om een Viatnamese loempia en churros te halen. Even gezelligheid met mijn zusje! Rechts: ‘s Avonds was het tijd om in te pakken en op te ruimen, want ik zou de volgende dag naar Utrecht gaan. Ik kwam tot de conclusie dat ik 30 bh’s heb. Wat moet je er toch mee… Haha!

Links: Dinsdagochtend vertrokken we al vroeg naar Utrecht om eerst spullen te dumpen. Ik ging samen met mijn opa en oma, want oma had mijn kamer nog nooit gezien. We lunchten ook nog even bij La Place en ik nam deze heerlijke Griekse salade. Rechts: Mijn opa is een held, want hij hing spotjes op! Die lelijke lamp die er eerst hing is nu weg en het ziet er nu veel meer afgewerkt uit.

Links: Donderdagavond ging ik nog even wat lekkers halen omdat ik ‘s avonds met een vriendin af had gesproken. Onder het mom van ‘te lui om mijn tas te dragen’, dumpte ik deze in een winkelmandje. Typisch… Rechts: Zaterdag ging ik naar een vriendin, want het was tijd voor Lakedance! Ik liep met een pak ijsthee over straat, hoe charmant!

Lakedance in een notendop: blije gezichten, leuke muziek en lekker dansjes doen. Ik wilde leuk geklede jongens op de foto zetten maar die kon ik niet echt vinden, wel heb ik wat gefilmd en dat filmpje zullen jullie nog wel zien!

Links: Zondag had ik een familiedagje en nadat papa me weer naar Eindhoven bracht, was het tijd weer tijd om mijn spullen in te pakken. Deze week verblijf ik namelijk lekker in Utrecht! Helaas was er iemand voor de trein gesprongen waardoor er geen treinen van en naar Eindhoven reden. Gelukkig kon ik worden afgezet in Den Bosch waar ik vervolgens de trein naar Utrecht nam. Even reizen, maar dan ben je er uiteindelijk wel! Rechts: Ik was heel moe, dus tijd om te chillen! Ik klapte mijn slaapbank uit en heb de rest van de avond lekker op mijn laptop gezeten en onder andere deze blogpost gemaakt. Helemaal blij om weer zo in Utrecht te kunnen zijn, ik kan het blijven zeggen :)

Hoe was jullie weekje? Nog leuke dingen meegemaakt? Tot de volgende keer! X

18 Reacties

  1. Tessa 11 augustus 2014 / 08:13

    Wat gezellig met je zusje! Churros lijken mij zo lekker haha! Ik ga vandaag toevallig maar Utrecht!
    Liefs, Tessa

  2. Martina 11 augustus 2014 / 09:24

    Ik heb ook zo’n giga collectie bh’s haha. Leuke foto’s!

  3. Jessie 11 augustus 2014 / 10:01

    Vond het zo jammer dat je site eruit lag dus ben blij dat hij het weer doet. The my life as liz is weer leuk zoals eigenlijk altijd. Zelf kan ik niet wachten om naar festivals te gaan maar helaas ben ik nog te jong…. De foto’s zien er in ieder geval gezellig uit!

  4. Anna 11 augustus 2014 / 10:04

    Wat een leuke en gezellige foto’s! En wat heb je super veel bh’s, vergeleken dat heb ik echt weinig haha. X

  5. Eva 11 augustus 2014 / 10:16

    Leuke week weer! Haha wat veel BH’S! :)
    Geniet weer van deze nieuwe week! :)

    Liefs!

  6. Maaike 11 augustus 2014 / 10:47

    Fijn dat je site het weer doet! Ik was al benieuwd naar je nieuwe My life as Liz. Dat shirtje van Kittehscupcakes staat er erug leuk! :)

  7. Meike 11 augustus 2014 / 11:13

    Leuke foto’s weer! Ik was ook op Lakedance, geweldig feestje inderdaad (:

  8. Dionne 11 augustus 2014 / 12:34

    Leuke foto’s! En 30 BH’s is echt veel haha!

  9. Danielle 11 augustus 2014 / 13:04

    Wat een leuke foto’s weer om te zien en wat veel bh’s zeg. De laatste paar jaren is mijn cupmaat erg veranderd, dus heb echt lang niet zoveel bh’s als jou.

  10. Fleur 11 augustus 2014 / 19:52

    Ziet er als een hele fijne afgelopen week uit!
    Geniet van deze nieuwe week!

  11. Nicole 11 augustus 2014 / 20:17

    Wat een leuke foto’s weer! Heel toevallig, ik ben ook net mijn bh’s aan het uitzoeken en ik heb er ook zo bizar veel! En dan ook nog altijd dezelfde aan he.. haha!

  12. Dagmar 12 augustus 2014 / 08:22

    Aah wat een onwijs fijne foto’s om te zien, ik word er helemaal blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *