My life as Liz #149

En toen was het alweer dinsdag. Oeps, sorry! Ik heb deze week tentamens en wat drukke dagen achter de rug. Stress, slecht slapen en nog wat andere dingen. Kan gebeuren, maar daardoor voelde ik me niet optimaal en had ik geen tijd om te bloggen! Ik heb het de afgelopen week rustig aan gedaan, want ik moest leren voor mijn tentamens. Ik bracht alleen meer tijd door in de sportschool en ik sliep slecht waardoor ik veel moe was. En nog steeds! Inmiddels heb ik er 4 tentamens op zitten en moet ik er nog drie, maar ik kan niet wachten tot ik vrijdag klaar ben :)

Mijn lunch van maandag: een heerlijk groentenomelet! Hij was mislukt met omkeren, maar de smaak was er zeker niet minder door. Ik heb veel foto’s van eten gemaakt omdat ik weer een eetdagboek bij wilde houden, maar op een gegeven moment was ik het vergeten. Volgende week ga ik het weer proberen, hopelijk lukt het dan wel. Ik kreeg er namelijk een aantal vragen over en het lijkt me zelf ook weer eens leuk om te doen (de vorige keer is alweer meer dan een jaar geleden).

Maandag was ook legday! Een super zware training gehad en ik heb tot donderdag pijn gehad aan mijn billen haha.

Poging tot leren. Zoals je ziet was ik meer over sport dan Recht aan het lezen.

“You should go poledancing they said, it will be fun they said”. Whahah charmant!

Gym time again! Rug en schouders dit keer. Leuk om die definitie zo te zien, het gaat steeds beter.

Wieeeee neemt me mee naar New York?

Gezellig met Merel samen eten. We maakten een salade en daarbij brood met aioli. Zo lekker!

Food on the go! Ik vind die falafel houmous wrap van de Albert Heijn echt super lekker.

Ik bestelde nieuwe whey, dit keer bij MyProtein. Ik probeerde dit koekje, en ondanks dat het er heel lekker uit zag vond ik het echt niet te eten. Echt zo’n spijs achtige smaak, jammer!

Merel en ik werden door Femme gevraagd om een video te maken. Super leuk! Hij kwam vrijdag online (klik hier om hem te bekijken) en we zijn van zo’n 800 abonnees naar 4200 abonnees gegaan en het aantal groeit nog steeds. ZO VET!

Vrijdag wilde ik ook weer mijn benen trainen, maar het zat niet mee. Ik was echt mega moe, maar ik wilde toch sporten. Geen slimme keuze! Leg press moest ik 40 kilo lager doen, want het lukte me gewoon niet. Goed teken om rust te nemen en dat deed ik zaterdag dan ook. Stress + weinig slaap = slechte sportprestaties haha.

We gingen zaterdag weer naar de puppies kijken. Als er iets goed is voor je humeur, is dat het wel. Wat een schatjes allemaal! Nog anderhalve week wachten…

Mijn haar groeit super snel! Van de voorkant zie je het misschien niet heel erg, maar ik begon echt een mat te krijgen. Zaterdag werd ik dus meteen even geknipt door de broer van een vriendin (deze foto was ervoor genomen).

Nog steeds zo blij met m’n tattoo <3

Zondag was ik meer uitgerust en ging ik weer sporten. En het ging weer lekker dus ik was blij :D

Daarna verdiend een theetje doen bij Usine. Hoezo leerontwijkend gedrag…

Ik moest langs de T-Mobile winkel maar ik moest ZO lang wachten en ik was moe dus toen ben ik gewoon op de grond gaan zitten. Het kon me echt even helemaal niks meer schelen haha.

Niet mega veel foto’s, maar dat kan gebeuren. Deze week heb ik nog niet super veel plannen, ik kijk vooral uit naar vrijdag. Dan ben ik klaar met mijn tentamens en ben ik erna een week vrij. HEERLIJK! Kan ik weer eens lekker vooruit gaan bloggen. Fijne week allemaal :) X

29 Reacties

 1. Benthe 20 januari 2015 / 13:21

  Wat ben je lekker aan t sporten :) Succes met de tentamens verder xxx

 2. Anneleen 20 januari 2015 / 13:52

  Die blauwe plek ziet er zo pijnlijk uit, auwtch! Verzorg jezelf maar goed, nu met dat vele studeren! Nog veel succes!

  • Lizzy 20 januari 2015 / 19:14

   Het wordt gelukkig al steeds minder! En komt goed, dankjewel!

 3. Els 20 januari 2015 / 14:05

  Die omeletten breken bij mij ook altijd. Goed bezig met sporten!

 4. Anne 20 januari 2015 / 14:07

  Super leuk blogpost! Je bent echt goed bezig met sporten en om je T-mobile foto moest ik echt lachen haha! Ik was dan ook op de grond gaan zitten..
  Liefs, Anne

 5. Pauline 20 januari 2015 / 14:38

  Kun je een keer een artikel/filmpje doen over je favoriete plekjes (winkels, koffietentjes, restaurants etc.) in Utrecht? :)

  • Lizzy 20 januari 2015 / 19:14

   Oh dat is een leuk idee! Ga ik mee aan de slag!

 6. Anouk 20 januari 2015 / 14:52

  Woe lekker wezen sporten! Ziet er goed uit. Nog even knallen met je tentamens en dan eindelijk weer zonder schuldgevoel theetjes drinken!

 7. Manon 20 januari 2015 / 14:58

  Wat een leuke foto’s. Je bent goed bezig met sporten

 8. Simone 20 januari 2015 / 15:42

  Haha geweldig dat je gewoon op de grond gaat zitten. Hopelijk gaan je laatste tentamens goed, heel veel succes!

 9. Nicole 20 januari 2015 / 17:09

  haha, echt geweldig dat je gewoon op de grond gaat zitten, zou ik ook doen! Hopelijk komt het goed met je laatste tentamens, nog even bikkelen maar dan komt het vast goed. Succes!

  • Lizzy 20 januari 2015 / 19:13

   Haha ja er werd ook om gelachen maar I don’t care :D Thanks!

 10. Manon 20 januari 2015 / 18:46

  Ik voel me ook niet zo lekker, zo irritant als je wil gaan sporten maar het lukt niet, groot gelijk om op de grond te zitten haha!

 11. Amelie 20 januari 2015 / 19:12

  Stomme vraag misschien, maar wil je je haar kort houden of ga je het nog laten groeien eigenlijk? Succes met de laatste tentamens!

  • Lizzy 20 januari 2015 / 19:13

   Ik wil het lang laten groeien! Gaat alleen heel langzaam. De bovenkant van m’n haar groeit ook langzamer vandaar dat ik het wel bij laat knippen. Dankjewel :)

 12. Liskalife 20 januari 2015 / 20:25

  Oaaaahhh die puppies…. zo schattig! Ze maken je echt blij!

 13. Tedje 20 januari 2015 / 21:24

  Whoop whoop goed bezig met sporten!! En die puppyyyyyyy zo lief!

 14. Blogbylifestyle 20 januari 2015 / 21:53

  Hellooo, ik dacht ik ga het filmpje die jullie hebben gemaakt voor femme gewoon even na doen met mijn 0,0 spierkracht! Helaas had ik de volgende 3 dagen ontzettende spierpijn. Zelfs zo erg dat ik er elke dag hoofdpijn van had. Ik heb last van mijn ribben als ik adem. Iets te fanatiek geweest dus! Ik wil wel graag weer beginnen maar dan rustig opbouwen

  • Lizzy 20 januari 2015 / 23:27

   Haha ah! Inderdaad rustig opbouwen! Ook beginnen met een beetje cardio voor wat meer conditie, dan komt het helemaal goed :D

 15. Marloes 21 januari 2015 / 09:45

  Wat een superleuke video die jullie voor Femme hebben gemaakt. En tof dat jullie kanaal ineens zo gegroeid is! Je haar groeit inderdaad lekker snel! Leuke diary!

 16. Joyce 21 januari 2015 / 11:52

  Wat fijn dat jullie kanaal zo snel en goed groeit Lizzy! :D Dat is jullie van harte gegund!

 17. Kirsten 21 januari 2015 / 14:11

  Ontzettend knap dat je zo fanatiek bent met sporten (:

 18. Melissa 21 januari 2015 / 14:23

  Ga je jezelf niet voor bij meis, met al dat sporten en ook nog leren en blog/YouTube er tussendoor!? Je moet niet vergeten dat je ziek bent geweest. ;) Maar goed, waarschijnlijk weet je dat zelf ook wel! Wel fijn dat je nu in ieder geval weer dingen KAN doen ipv thuis zitten. Gaaf dat jullie zoveel abonnee’s hebben nu! :D Ben erg benieuwd naar je eetdagboek. Zit er zelf ook wel ‘s aan te denken om te doen, maar ik denk dan altijd: hm mijn eten is niet zo bijzonder haha.

  • Lizzy 21 januari 2015 / 22:10

   Haha ja ik weet het.. Daarom is mijn blog nu met de tentamens ook wat rustiger en heb ik het naast alles wat ik doe ook wat rustiger aan gedaan. Dus niet nog 1000 afspraken plannen etc. Maar is lastig want er zijn zo veel leuke dingen! En zeker fijn dat het wel kan inderdaad. Wel lief van je hoor :D Mijn eten is ook niet zo bijzonder, maar miss daarom juist!

 19. Denise 21 januari 2015 / 16:27

  Wat een goede week heb je gehad en wat veel gesport! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *