Fit Friday: Paaldansles en Freestyler

Vorige week gingen Merel en ik naar Drenthe voor een sportief dagje. We volgden paaldansles en ontdekten de Freestyler. Benieuwd geworden naar de Freestyler? Lees er hier meer over. Het was een erg geslaagde dag en vooral het paaldansen wil ik nog zeker vaker gaan doen. De blauwe plekken zijn het waard, haha!

6 Reacties

 1. Marjolein 16 januari 2015 / 13:44

  Nou, volgens mij ben je nog best goed in paaldansen hoor Liz! Het ziet er in ieder geval nog best soepel uit, haha. Dat, en freestylen, lijkt me echt tof.

 2. Kim 16 januari 2015 / 17:49

  Wat leuk dat jullie in Beilen waren! Paaldansen is zo leuk :) Heb het zelf ook een jaartje gedaan. Als ik dit zo zie begint het bij mij wel weer te kriebelen!

 3. Manon 16 januari 2015 / 18:50

  Leuk om te zien, paaldansen heb ik ook 3 jaar gedaan en vind dat meer mensen het moeten proberen om wat meer respect ervoor te krijgen haha. Freestyler lijkt me wat minder maar wel leuk om een keer te zien :)

 4. Anouk 16 januari 2015 / 20:25

  Dat paaldansen lijkt me zo leuk! Maar ook zoooo zwaar. Leuk filmpje

 5. Denise 17 januari 2015 / 13:48

  Paaldansen lijkt me zo onwijs moeilijk. Knap hoe jullie het hebben gedaan!

 6. diana 19 januari 2015 / 17:41

  paaldansen is zoo leuk. (net zoals je filmpje!)
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *