Fit Friday: In shape voor de feestdagen deel 1

De feestdagen komen er weer aan en om te zorgen dat jij er straks fabulous uit ziet in je partyjurkje, hebben we vandaag een workout video voor jullie! Deze week zijn de buikspieren aan de beurt, de komende weken zullen er nog andere video’s volgen zodat je in shape bent tijdens de feestdagen. Abonneer om op de hoogte te blijven!

7 Reacties

 1. Marloes 5 december 2014 / 14:30

  Leuke video zeg! Dit soort oefeningen zijn heerlijk om te doen. Ik doe ze ook 2-3 x in de week!

 2. Marit 5 december 2014 / 16:44

  Hoi Lizzie,

  Ik lees iedere dag met plezier jouw site en aangezien ik zelf een sport fanaat ben, vond ik het super leuk dat je een sportkanaal begon op youtube. Graag zou jou ik via deze weg wat feedback willen geven.

  Wat mij opvalt is dat jullie praten alsof jullie iets voorlezen, het komt niet spontaan over. Probeer wat losser en spontaner te praten in jullie filmpjes. Het tweede wat mij opvalt is dat je je stip-ups een beetje verkeerd uitvoert.

  Wat mij opvalt is dat jij je kin niet op je borst doet, maar recht houdt, als je snapt wat ik bedoel (lastig uit te leggen haha), hierdoor kan je op ten duur last krijgen van je nek. Nog iets wat me opvalt is dat je je armen niet in je nek legt maar mee beweegt, probeer ze in je nek te houden om je net te ondersteunen. Ook zie ik dat je rug ook van de grond afkomt, probeer die net als je vriendin op de grond te houden.

 3. Nadia 11 december 2014 / 20:12

  Hahaha, op dat moment dat je zegt ‘Nu is het tijd om om te draaien’ dacht ik dat je zei ‘Tijd om op de ruimen’, dus ik dacht huhhh, nu al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *