Vlog Friday #5

Don’t worry: ik leef nog! Ik had het alleen te druk met leuke dingen! Dat is gelukkig een positief teken, maar dat neemt niet weg dat het jammer is dat er geen artikelen online stonden. Ik ga er aan werken, pinky promise! Hopelijk hebben jullie me niet te erg gemist en kan ik het een beetje goedmaken met een nieuwe vlog, waarin ik vertel over afgelopen week en weer wat vragen beantwoord!

16 Reacties

 1. Charile 11 april 2014 / 21:30

  Leuke video weer! Ik vind het echt fijn om elke vrijdag een video van je te zien :) Je ziet er goed uit!

 2. Lianne 11 april 2014 / 22:17

  Haha gelukkig was e druk bezig met leuke dingen dat is altijd beter :)
  xxx

 3. Tessa Teresa 12 april 2014 / 01:03

  Hallo Lizzy,

  Gelukkig staat er weer een vlog online! Ik volg je ook op instagram en zag al dat je lekker allemaal leuke dingen aan het doen was. Helemaal prima toch, geniet er lekker van zolang je je goed voelt! Bloggen kan ook prima op de momenten dat je je wat minder voelt.

  Liefs Tessa

 4. Desmain 12 april 2014 / 08:34

  Leuke video weer! Ik vind het heel knap dat je alles zo open verteld!

 5. Patty 12 april 2014 / 10:42

  Fijn dat je alles zo open verteld. Vindt wel dat je er moe uitziet. Misschien door de drukke dagen die je hebt gehad.

  • Lizzy 12 april 2014 / 11:18

   Haha ja ik was ook best moe, lag al vroeg in bed!

 6. Eva 12 april 2014 / 12:01

  Hey Lizzy,

  Super leuk filmpje zeg! Ik ben nu alweer erg benieuwd naar een nieuwe ”My life as Liz”. Je verteld en beschrijft alles super leuk. Ik had een vriendin van me ook verteld over je blog, zij leest ze nu ook. Haha. ;-)

  Super dat alles goed met je gaat! Geniet van je weekend. Het is nu super mooi weer!
  Liefs, Eva.

 7. IsabellaEliane 12 april 2014 / 14:18

  Fijn dat alles zo goed met je gaat :)
  Vind het wel knap dat je overal zo open over verteld !

  X

 8. Jennifer 12 april 2014 / 18:14

  Ik vind je video’s leuk om te kijken, maar ik vind het ook lastig om je een vraag te stellen. Wat vraag je iemand met kanker wel, en wat kun je niet vragen? Ik heb sinds gisteren ook een bult in mijn nek en ik schrok me wild, ik dacht echt even dat ik nu dood zou gaan. “Gelukkig” heb ik er wel veel pijn aan en kon de dokter me ook geruststellen dat het maar een ontsteking was. Ik vroeg me toen af of jij niet bang was of bent om dood te gaan, maar is dat wel iets dat je kunt vragen? Maak je ook wel eens foto’s van jezelf zonder pruik, of doen je ouders dat? Mijn overbuurmeisje had 10 jaar geleden kanker en die heeft er nu heel veel aan om die foto’s terug te zien (ze was toen 16), terwijl ze er nooit iets van hoefde te weten. Zijn er nog dingen die je wil doen, waar je eerst nog niet zo bij hebt stilgestaan, maar nu des te meer?
  Ik vind het stiekem allemaal heel interessant om patiëntverhalen te horen. In mijn studie heb ik vooral te maken met de medische kant en de therapeutische kant qua taaltherapie en voornamelijk met hersentumoren en de invloed van chemo en bestraling op de hersenen, maar de praktijk .. de mensen die dagelijks te maken hebben, die zien we nooit.

 9. Amber 12 april 2014 / 21:25

  Hoe weet je welke kleur wenkbrauw potlood bij de kleur van je wenkbrauwen past ??

 10. Amelie 13 april 2014 / 12:02

  Ik reageer iedere keer met ongeveer hetzelfde bericht, maar ik blijf erbij dat ik het zo moedig en knap vind hoe je met de situatie omgaat en dat je er zo over kan vertellen!!

 11. Desmain 14 april 2014 / 07:29

  Hi Lizzy! Ik heb een vraagje voor je. Val je door je chemo’s en je ziekte ook af? Liefs Desmain

 12. Joyce 15 april 2014 / 13:25

  Ik vond het super leuk om je afgelopen week te ontmoeten Lizzy! Je bruist van de energie en bent prachtig! <3 Fijn dan ook om te zien dat je gewoon heerlijk veel leuke dingen hebt kunnen doen. Dat moet ook gewoon kunnen. Bloggen kan wel wachten joh! Geniet er lekker van!

 13. Amy 21 april 2014 / 10:59

  Lieve lizzy.

  Ik vind het zo dapper hoe je je hier door heen slaat ! Ik ben sinds een paar weken terug een trouwe kijker van jou filmpjes. Heel moedig dat je dat allemaal durft te vertellen en te filmen!

  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *