Boekarest dag 3 + vlog

De derde dag in Boekarest begonnen we met een ontbijt buiten de deur. Het ontbijt in het hotel bestond uit plakken cake, koekjes en plastic croissants die er al dagen lagen, dus dat ging hem niet worden! Wel jammer, want ik ben normaal heel dol op hotelontbijtjes. Dat ging bij ons hotel echter niet op… Gelukkig ploften we neer bij dé ontdekking onze citytrip: Chocolat. De prijzen zijn wat hoger, maar ze hebben er de lekkerste dingen. Zelfs koffie wordt mooi gepresenteerd en we hebben er allebei heerlijk ontbeten. Ze hadden ook lekkere taartjes en macarons, maar die hebben we helaas niet meer geproefd. Daarna gingen we weer de stad in en hebben we onszelf een beetje uitgeleefd in de winkels. Natuurlijk aten we ook weer een ijsje en ‘s avonds hebben we sushi gegeten. Hmm! Kijk maar mee :)

 

Lees hier de plog van Tedje van onze derde dagEnne psst… Benieuwd naar de laatste dag? Deze vlog komt vandaag om 16.00 al online op mijn YouTube kanaal!

7 Reacties

 1. anouk 6 juni 2015 / 06:56

  Ohh wat erg van die taxichauffeur! Hij maakte er gewoon gebruik van dat jullie toeristen zijn. Dat ontbijtje ziet er heerlijk uit!!

 2. lonneke 6 juni 2015 / 09:36

  Ah zo leuk! Ik geniet echt van je leuke vlogs.
  Dat ontbijtje zag er trouwens echt heel lekker uit.
  Liefs Lonneke

 3. Tedje 6 juni 2015 / 14:01

  Ohhh dat ontbijtje zou ik zo weer eten, hahah! Het was zo lekker!

 4. Marloes 6 juni 2015 / 20:29

  Leuke vlog weer, en het ontbijtje en ijsje ziet er echt ontzettend lekker uit. Nomnom!

 5. Anneleen 6 juni 2015 / 21:06

  Jammer dat het ontbijt in het hotel zo hard tegensloeg. Ik vind hotelontbijtjes meestal ook ontzettend lekker ! :) Leuk dat je even een korte shoplog hield, want ik was al erg benieuwd naar je spulletjes ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *