Weekendje Den Haag

Zoals ik had verteld, heb ik een weekendje weg cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Ik wist dit jaar niet echt wat ik wilde hebben en quality time met mama is natuurlijk altijd fijn! Afgelopen weekend was het zover en we namen zondagochtend de trein naar Den Haag. We besloten de eerste dag in Scheveningen door te brengen en de tweede dag in de stad zelf. Dat was een goed plan, want zondag was het super lekker weer en maandag heeft het bijna de hele dag geregend. Ben je benieuwd wat we hebben gedaan? Ik heb naast wat foto’s ook een korte sfeervideo voor jullie!

Mama en ik zijn allebei dol op lekker eten en het eerste wat we dan ook deden was een tentje opzoeken om te lunchen. We lunchten aan de boulevard van Scheveningen en het zonnetje scheen fijn. Ik ging voor een verse muntthee en een geitenkaas salade. Yummie! We hebben daarna gewandeld over de boulevard, even aan het strand gezeten en rond een uur of drie zochten we ons hotel op. Mama had een kamer gereserveerd in het Ibis hotel, dit was echt maar een paar honderd meter van het strand af. Echt perfect! Ik heb ook al eerder in een Ibis hotel geslapen voor mijn blog, dus ik wist wel dat het een goede keuze was.

Na ons even opgefrist te hebben, gingen we weer terug naar de boulevard. We ploften neer bij een strandtent voor een wijntje, wat brood en een tomatensoep. We hadden namelijk inmiddels alweer honger gekregen! Er draaide een lekker muziekje, de laatste zonnestralen waren aanwezig en het was gewoon echt genieten! Daarna zochten we een andere strandtent op waar we eigenlijk de hele avond zijn gebleven. Het werd Zanzibar, waar ik een mega lekkere burger at, verschillende drankjes en we sloten de dag af met een cocktail. Eenmaal in het hotel aangekomen keken we nog een film en daarna gingen we slapen.

De volgende dag was het een stuk minder lekker weer. Een beetje fris, en het regende. Echt jammer, maar dat mocht de pret niet drukken. Allereerst stond er namelijk een hotelontbijtje op de planning en daar maak je me altijd vrolijk mee! Vervolgens gingen we de stad in en daar was het lekker rustig omdat het gewoon maandag was. We gingen wat winkels af, dronken een lekkere cappuccino bij Coffee Company en kocht wat kleine dingetjes: een sport bh, de Lady Speedstick deodorant en het boek On Top van Anna Nooshin. Na de meeste winkels wel gezien te hebben, vonden we het wel weer tijd om te lunchen. We gingen naar Luden, waar ik een super lekkere salade caprese at en als toetje koos voor een Oreo cheesecake. Zo lekker! En ik was daarna ook zo misselijk, haha.

Omdat het zo aan het regenen was en we de stad eigenlijk wel hadden gezien, besloten we richting huis te gaan. Rond het avondeten waren we thuis. Moe, maar voldaan! Ik wil mijn lieve mama bedanken voor de leuke dagen en ik hoop dat jullie het filmpje leuk vinden. Enjoy!

21 Reacties

 1. Kim 21 mei 2015 / 09:12

  Wat heerlijk om even een weekendje weg te zijn! Ik ga er ook graag even tussenuit met mijn moeder.

  Liefs,
  Kim

 2. Daisy 21 mei 2015 / 09:20

  Wat wordt je haar weer lang! Heerlijk, zo’n weekendje ertussen uit.

  Mag ik vragen waar je de lady speedstick hebt gekocht? Ö

  • Lizzy 21 mei 2015 / 11:06

   Haha ja he! En die heb ik bij de Afrowinkel gekocht!

  • Daisy 21 mei 2015 / 12:14

   Ja heel mooi! En dankjewel! :D

 3. Nicole 21 mei 2015 / 09:21

  Ik vind Scheveningen heerlijk, misschien nog wel fijner dan Vlissingen!

 4. Léonie 21 mei 2015 / 09:57

  Wat lekker, zo op het strand! Jullie hebben echt geboft met het weer. De video is heel leuk geworden!

 5. Nadia 21 mei 2015 / 10:25

  Superleuk, zo’n weekendje!

 6. Manon 21 mei 2015 / 10:28

  Lekker zo een weekendje er tussen uit. Den Haag is heel erg leuk. Lekker dat je naar het strand ben geweest.

 7. Andrea 21 mei 2015 / 11:01

  Kun je de Lady Speedstick gewoon in Nederland kopen? Ik wil die graag eens proberen. Waar heb jij hem gekocht?

 8. Ingeborg 21 mei 2015 / 11:08

  Oh Den Haag is wel echt heel erg leuk! Heerlijke dagen gehad zo te zien :)

 9. Amelie 21 mei 2015 / 13:42

  Super leuk! Waar heb je die Lady Speedstick gehaald?

 10. Liese 21 mei 2015 / 20:29

  Klinkt alvast als een heerlijk weekendje! Ik wil graag nog eens naar Den Haag, lijkt me een fijne stad :)

 11. Fleur 21 mei 2015 / 20:34

  Wat super leuk om te lezen en het filmpje te zien!

 12. isabelle 24 mei 2015 / 14:52

  Heb je dat filmpje gewoon met je iphone gemaakt?

   • isabelle 25 mei 2015 / 16:09

    Oke, top, maar hoe fiks je het zo dat je geen zwarte randen hebt aan de zijkanten?

    • Lizzy 25 mei 2015 / 19:57

     De telefoon horizontaal houden ipv verticaal!

 13. Anneleen 6 juni 2015 / 20:32

  Lijkt me een heerlijk weekendje weg, met zoveel lekker eten ;) echt genieten lijkt me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *