Ask me anything – de antwoorden

Tijd om mij weer een beetje beter te leren kennen! Het afgelopen jaar stond veel in het teken van mijn ziekte en daarom vond ik het leuk dat er nu een keertje een ander soort vragen kwamen. Ik ben inmiddels namelijk weer kerngezond en dus het is tijd om meer bezig te zijn met het hier & nu. Jullie hebben een aantal leuke vragen op Instagram gesteld en vandaag beantwoord ik ze voor jullie!

Als je twee minuten de tijd had om de hele wereld toe te spreken: wat zou je dan zeggen?

Afgelopen week zag ik een filmpje op Facebook waarin een man in een metrostation begon te zingen en de andere mensen vervolgens mee gingen zingen. Daar werd ik zo vrolijk van! Ik vind dat mensen wel meer zo met elkaar om mogen gaan, iedereen is steeds meer op zichzelf. Dus ik zou wel mee willen geven dat je er zelf ook vrolijker van wordt als je leuk omgaat met je medemens. Daarnaast wil ik ook zeggen dat je echt moet genieten van ieder moment!

Hoe was je als kind?

Druk en enthousiast. Mijn moeder dacht vroeger dat ik ADHD had en volgens mij denkt ze dat soms nog steeds. Zeker nu ik weer beter, ben kan ik soms heel erg aanwezig zijn. Sorry mam…

Beschrijf jezelf als een snoepsoort. Dus zoet, zuur, bitter, taai of zacht etc.

Ik denk dat er in mijn geval een apart snoepje uit zou komen, haha! Ik kan heel koppig zijn, dus ook wel taai. Niet echt hard, behalve als het echt niet door de beugel kan. Zo heb ik van het weekend een jongen in zijn gezicht geslagen omdat hij een gemene opmerking naar een vriendin maakte. Was niet helemaal zo bedoeld, maar ik was echt boos. Gelukkig was de uitsmijter het met me eens en kunnen we er nog steeds om lachen. Van mijn vriendinnen blijf je gewoon af haha. Verder zou het een kleurrijk snoepje zijn (staat voor vrolijkheid/positiviteit) en ook wel zoet omdat… dat lekker is bij een snoepje en ik soms ook wel mijn lieve kant heb. Je zou het niet zeggen…

Wat zou je nog willen bereiken met YouTube?

Ik hoop graag dat BestFitFriendsNL een succes wordt, maar daarvoor zijn we hard aan het werk. Daarnaast wil ik mijn eigen YouTube kanaal ook weer oppakken, maar wel met andere content. Ik heb alleen geen idee wat! Dus als jullie suggesties hebben: ze zijn meer dan welkom. Het is niet dat ik het niet leuk meer vind, ik weet gewoon niet waarover ik video’s moet maken.

Wat zou je doen met één miljoen?

Meteen een vakantie boeken! Naar een lekker warm land, want oh wat heb ik daar behoefte aan. Ik heb echt niks met het koude weer en het feit dat ik iedere dag een half spook in de spiegel zie, draagt daar natuurlijk niet aan bij. Verder zou ik lekker veel sparen en natuurlijk ook een beetje shoppen…

Heb je een vriend of ben je verliefd?

Nee en nee… Laat ik zeggen dat ik nogal moeilijk ben in de liefde haha. Ik ben kampioen friendzonen en ook wel een beetje kieskeurig. Maar eigenlijk vind ik vrijgezel zijn helemaal niet erg. Halloooooo vrijheid!

Wat zijn je toekomstplannen?

Ik heb geen toekomstplannen en leef vooral in het heden. Ik hoop natuurlijk mijn diploma te halen en uiteindelijk huisje-boompje-beestje. Maar hallo zo ver zijn we nog lang niet! Ik pin me dus nergens op vast en ik zie allemaal wel hoe het loopt. Houdt het ten minste spannend!

Wat is het leukste compliment dat je ooit hebt gekregen?

Ik heb het afgelopen halfjaar heel veel mooie complimenten gekregen. Vooral van jullie, mijn lieve bezoekers! Alleen al de complimenten over mijn haar zorgden ervoor dat ik me een stuk beter voelde, maar de reactie van bezoekster Madelief van afgelopen week deed me heel erg veel. Ze schreef: “Prachtige haren, een jaloersmakend figuurtje en twee fucking (sorry for the language) vette tattoos. Lizzy, je bent veranderd op de allerbeste manier die er is. Echt een rolmodel, iemand om naar op te kijken. You go girl!” Hier was ik echt even stil van. Het klopt dat ik ben veranderd, het lijkt wel alsof ik voor, tijdens en na mijn ziekte een compleet ander persoon was/ben. Ik voel me er zelf heel goed bij, maar ik vind het ook leuk om dat zo van anderen te horen!

Altijd een hondenkap om of altijd je tong uit je mond?

Natuurlijk moest mijn vriendinnetje (hierboven) deze vraag weer stellen. Ik kies dan voor het tweede, want dan ben ik Miley Cyrus met mijn korte haar. Snapje ;)

Op welke momenten in je leven voelde je je intens gelukkig?

Toen het ziekenhuis me belde en vertelde dat ik me geen zorgen hoefde te maken, dat alles er goed uit zag en dat ik dus schoon was. Jippie jaaaa jee!! Ik denk dat er maar weinig momenten komen die dat gevoel kunnen overtreffen.

Wie is je voorbeeld?

Eerlijk gezegd heb ik niet echt een voorbeeld. Naast dat ik mijn moeder een fantastische vrouw vind (meestal. Haha), kijk ik niet te veel op naar anderen. Ik denk niet dat je echt gelukkig word van jezelf steeds te vergelijken. Maar daarnaast kunnen anderen wel zeker een inspiratie voor me zijn. Ik volg op Instagram veel fit accounts waar ik veel inspiratie uit haal (ik vond dat fit girl gedoe altijd zo’n onzin maar nu ben ik er zelf een haha, hoe een mens kan veranderen:P) en qua bloggen wil ik Jennie in het bijzonder even noemen. Ze is zo creatief en doet het heel goed met haar blog.

Dit was ‘m dan, de Ask me Anything! Hopelijk zijn jullie weer een stukkie wijzer en als je nog vragen hebt dan kun je die stellen bij de comments :) X

14 Reacties

 1. Robin 23 december 2014 / 14:37

  Misschien kan je een vlogkanaal beginnen! Je life as liz zijn altijd zo leuk, misschien je vlogs ook wel!

  • Lizzy 23 december 2014 / 14:53

   Ik denk echt dat ik daar een te saai leven voor heb haha. Bovendien vloggen al zo veel mensen!

 2. Jennie from the Blog 23 december 2014 / 16:00

  Wat super lief dat stukje over mij. Heel erg bedankt Lizzy! :)

  Heel fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat. Ik denk dat Best Fit Friends een groot succes kan worden en daar werken jullie zoals je zelf al zegt ook echt hard voor. Jullie zijn met dat kanaal een heel fijn voorbeeld voor alle meiden in Nederland. Gewoon lekker toegankelijke girls next door die laten zien dat sporten echt wel leuk is. Ik ben benieuwd naar alle filmpjes die nog gaan komen!

  • Lizzy 23 december 2014 / 16:40

   Ah graag gedaan! Jij ook dankjewel haha :)

 3. Amelie 23 december 2014 / 16:46

  Leuke antwoorden! Die vraag met die tong of hondenkap is ook wel heel origineel ;)

 4. Emma 23 december 2014 / 16:56

  Hele leuke antwoorden! Je bent zo’n vrolijke levenslustige meid haha, heel leuk om te zien<3
  X Emma

 5. Lisa 23 december 2014 / 19:41

  Beschrijf jezelf als snoepsoort, dat is een originele vraag! Sowieso zitten er wel veel originele vragen tussen, leuk om te lezen! En dat compliment kun je lekker in je zak steken!

 6. Denise 23 december 2014 / 21:01

  ‘Bovendien vloggen er al zoveel mensen’. Er bloggen ook zóveel mensen, en toch kom ik ( en vele anderen) steeds weer terug naar jou blog, hihi. Leuk ingevuld(:

 7. Melissa 24 december 2014 / 12:03

  Leuk om te lezen Liz! Ben benieuwd waar je straks video’s over gaat maken. Jou kennende wordt dat vast leuk ;) Vind Best Fit Friends al een superleuk idee (volgens mij bestond zoiets ook nog niet in NL) dus dat gaat vast goed komen!

 8. Maaike 25 december 2014 / 13:52

  Haha wat een leuke vragen zitten ertussen! En wat een geweldig compliment heb je gekregen van een lezeres <3

 9. Jorinde 28 december 2014 / 22:32

  Leuke post!
  Vind dit soort artikelen altijd leuk omdat je de persoon achter de blog een beetje leert kennen.
  Ik lees je blog graag :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *