My life as Liz #170

Hello, hello! We zijn weer een weekje verder en mijn week is niet helemaal gegaan zoals de bedoeling was. Maandag wilde ik namelijk mijn tentamenrooster checken, maar deze was leeg en dus kwam ik er achter dat ik me was vergeten in te schrijven voor mijn tentamens. Hoe dom kun je zijn! School vertelde me dat ik dus pech had en het volgend jaar opnieuw moest proberen. Eh, had ik dan al vakantie? Gelukkig mailde mijn SLB’er me volgende dag dat ik de herkansingen wel kan maken als ik me daar voor in schrijf. Dat betekent maar één kans en wat later vakantie, maar ik kan dus nog steeds mijn P halen. En daar ga ik de komende weken dan maar even goed voor studeren! Mijn week was dus een beetje raar, maar wel leuk!

Maandag zat ik er een beetje doorheen, want ik kon mezelf wel voor mijn hoofd slaan door deze domme actie. Ik was altijd heel georganiseerd maar die eigenschap lijkt dit jaar een beetje op de achtergrond te zijn verdwenen… Mama fleurde me op door me even mee naar de Sligro te nemen, en daar in het restaurant at ik deze heerlijke salade. Jummie!

Daarna tijd om naar de gym te gaan!

Dinsdag heb ik in een Porsche gereden. Ofja, niet ik zelf, want ik heb geen rijbewijs. Maar toch was het leuk! Ik ging eventjes iemand helpen die video’s maakt voor Porsche. Wel vervelend om dan steeds in zo’n auto te mogen rijden…

I looove avocado. Echt top in combinatie met rijstewafels.

Mijn blog bestond vorige week 6 jaar en dat moest gevierd worden. Ik ging met mijn zusje naar Happy Italy en bestelde een pizza, die wederom weer enorm was. Mijn zusje ging voor pizza fragola, een pizza met aardbei en mascarpone. Wat veel en wat zoet! Wel lekker, maar wel heel machtig. Bij Happy Italy mag je altijd alles meenemen wat je niet op kunt, en daar maakten we dus ook goed gebruik van.

Woensdag: project kledingkast. Alles even goed opruimen, want al mijn kleding lag door elkaar en heel veel draag ik ook niet meer.

Ik maakte ‘s avonds een couscous salade met feta, tomaatjes en meer.

Het is zover: sporten met een haarbandje is nu echt een must. Anders hangt mijn haar zo voor mijn gezicht en vooral met cardio is dat echt heel vervelend. Het staat een beetje raar, maar het is wel fijn!

Smoothie gemaakt! Met melk, blauwe bessen, banaan en eiwitpoeder.

Ontbijtje: havermout met banaan en rozijnen.

Zaterdag ging ik even de stad in met een vriendinnetje. Daarna wijntjes!

‘s Avonds ging ik sushi eten bij Yakitori in Eindhoven. Zo lekker! Daarna naar de bios en even de stad in. Geslaagde zaterdag!

Zondag ging ik naar opa en oma. Even een autoselfie, haha.

En we gaan door waar ik zaterdag was gebleven. Nee, dit was niet zo’n heel gezond weekend haha.

Gamba salade! Super lekker, alleen de dressing die erbij zat was me net iets te pittig.

Ik sloot mijn weekend af met een ijsje. Vanaf vandaag weer back on track!

Deze week ga ik lekker studeren, want ik wil nu echt een keertje op tijd beginnen nu ik toch wat meer tijd heb. Zodat ik mijn tentamens ook in één keer kan halen! Wat zijn jullie plannen?

11 Reacties

 1. Maaike 22 juni 2015 / 08:56

  Ai, wat stom en vervelend van die tentamens… gelukkig kun je de herkansingen nog wel maken. Ik ben echt jaloers op dat je mocht meerijden in die Porsche, wauw!

 2. Nicole 22 juni 2015 / 09:47

  Wat stom van de tentamens, maar gelukkig mag je de herkansing nog maken! Heel veel succes met studeren!

 3. Simone 22 juni 2015 / 10:28

  Oh wat balen van je tentamens, fijn dat je ze toch kan maken in de herkansing! Wat een hoop lekker eten verder, mm!

 4. Tedje 22 juni 2015 / 10:30

  Heel veel succes met je tentamens Liz, you can do it!

 5. Tea 22 juni 2015 / 11:15

  Ah wat balen van je tentamens. Het is echt iets wat mij ook zou kunnen gebeuren, ik kwam er deze periode ook per toeval achter dat ik me niet in geschreven had, 10 minuten voor de deadline om in te schrijven zou sluiten… Maar succes met je ‘herkansingen’ dan =)

 6. Tamara 22 juni 2015 / 11:21

  Wow wat lekker! Beter dat je nog je P kan halen! Heel veel succes, nog even de laatste loodjes!

 7. Anna 22 juni 2015 / 12:06

  Leuke foto’s! Heel erg rot dat je was vergeten om je in te schrijven, zoiets zou mij ook echt kunnen overkomen, ook al let ik altijd wel goed op… Sowieso vind ik dat trouwens stom dat je je er voor in moet schrijven xd

 8. Manon 22 juni 2015 / 12:27

  Wat gaaf dat je in een Porsche hebt gezeten!

 9. Susa 22 juni 2015 / 16:35

  Wat balen van je tentamens zeg! :( Succes met leren, hopelijk haal je ze allemaal in één keer. En oh my god, wat ziet die pizza fragola er heeeerlijk uit. Hebben. Nu! Haha. En eigenlijk vind ik dat haarbandje juist wel heel leuk bij je staan :)

 10. Nadia 23 juni 2015 / 12:52

  Studeerse! En wat leuk in de Porsche rijden zeg, meerijden dan wel maar toch tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *