#FITFRIDAY: Sportoutfit Lookbook

Jippie, het is Fit Friday! Mijn dag begon vandaag zeker fit want ik heb mijn training voor vandaag er alweer op zitten. Maar dat is niet het enige… Op het kanaal van BestFitFriendsNL staat een nieuwe video online! Een tijdje geleden waren we namelijk bij de opening van Primark Rotterdam Zuidplein en daar hebben we een hoop leuke sportkleding uitgezocht die je terug kan zien in dit filmpje. Alles is super betaalbaar, zo heb je al een sporttop vanaf 5 euro! Dat is nog eens leuk shoppen dus. We combineren deze items met sportkleding van Nike en H&M. Een ware sportoutfit lookbook dus! Ik hoop dat jullie de video leuk vinden en vergeet vooral niet te abonneren!

Vinden jullie het ook zo leuk om sportkleding te kopen? Ik raak dan altijd helemaal gemotiveerd om te gaan sporten!

5 Reacties

  1. Nadia 21 november 2014 / 18:56

    Ik wil ook nog een nieuw broekje. Ik sport meestal in Lacoste polo’s, dat vind ik wel chille shirtjes op te sporten =)

  2. Maaike 21 november 2014 / 19:46

    Wist niet dat ze bij de Primark zulke leuke sportkleding hadden!

  3. Lauriëtte 21 november 2014 / 23:38

    Hoewel ik niet zo’n fan ben van de Primark vind ik deze combinaties toch wel erg leuk! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *