My life as Liz #137

Mijn vrije weekje zit er alweer op. Wat ging de tijd toch snel! De bedoeling was om veel aan school te werken en dat heb ik ook wel gedaan, maar nog niet genoeg. Daar ga ik deze week nog even mee verder want ik heb donderdag pas mijn eerste tentamen! Verder heb ik wat andere leuke dingen gedaan, ik ben naar Voorthuizen geweest voor een Hannah Xperience, had een fotoshoot voor een nieuw project en overnachtte in het CitizenM hotel in Rotterdam. Daarnaast werkte ik ook aan mijn blog en bracht ik weer de nodige uurtjes door in de sportschool. En dan is een week alweer zo om! Kijk mee voor de foto’s.

Links: Mijn maandag begon met mijn neus in de boeken. Saai… Rechts: Even de stad in als pauze! Er komt een Vapiano in Eindhoven, tegenover de Happy Italy. Die tenten zitten dus altijd dicht bij elkaar, maar ik snap niet heel goed waarom… Maar lekker is het wel!

Links: Ik kocht een nieuwe sporttop en legging! Op de achterkant van de top staat ‘Keep Going’, heel erg leuk. Ik nam ‘m ook mee voor een vriendin. Hij komt van de Bershka trouwens. Rechts: Samen sporten met een vriendin! Ik ging deze keer naar Trainmore in Eindhoven en ze ging een keertje mee. Heb haar even goed aan t werk gezet, was leuk!

Links: Lunch! Een heerlijk broodje met kipfilet. Rechts: Weer tijd om te studeren… Maar heel lang duurde het niet, want een vriendin appte of ik thuis was. Ik had haar al heel lang niet meer gezien dus het werd echt tijd om even bij te kletsen!

Links: Ik wilde gezond doen maar toen kwam het idee om naar McDonalds te gaan. Nou, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Rechts: En daarna weer naar de sportschool! Ik deed hier een oefening waarbij ik de stang naar me toe trek, een soort roeibeweging dus.

Links: En weer in Utrecht! Mijn huisgenoot gaf een feestje en had wat over wat ik mocht hebben. Hij is nu weg dus ik moet z’n planten verzorgen haha. Rechts: Op naar Voorthuizen! Helaas had mijn trein vertraging en had ik mijn bus gemist. Ik plofte dus even neer bij Starbucks. Ik ging voor een no water chai tea latte, die ik voortaan vaker ga bestellen. Zonder water vind ik hem echt veel lekkerder!

Links: Ik ging naar Voorthuizen voor een Hannah Xperience. Het was heerlijk, maar ik vertel jullie er snel in een uitgebreide blogpost meer over. Rechts: Daarna lekker thuis chillen voor de tv met soep en salade.

Links: Ik moest aan school werken maar ik was zo moe dat ik om 8 uur al in mijn bed kroop. 8 uur! What’s wrong with me haha. Ik ging uiteindelijk wel later slapen. Rechts: De volgende dag was de planning dat ik wél aan school ging werken. Maaar toen bedacht ik me dat ik nog heel veel voor mijn blog wilde doen en dat ging even voor (hoezo prioriteiten?).

Links: Boodschappen doen, hoort er ook bij! Mijn tas matcht bij m’n trui haha. Rechts: De kitten van mijn huisgenootje, ZO lief! Hij moet helaas waarschijnlijk wel weg omdat ze allergisch is. Dat had ze nog nooit eerder gemerkt maar blijkbaar weet je het pas echt na 48 uur. Maar het is zo’n schatje, ook zo klein nog!

Links: Lunch! Broodje met avocado en tomaat. Ik hou van avocado! Rechts: Een vriendin bleef eten en daarna gingen we nog naar de UB om te studeren. Ik had echt geen zin maar ik moest wel, want ik had te weinig gedaan. En aangezien zij ging, ging ik maar mee. Ik was uiteindelijk om half 1 ‘s nachts thuis. Poe!

Links: Mijn favoriete snack voor tussendoor: ongezouten elitehaver. Rechts: Selfie in de sportschool. Moet kunnen.

Links: Ik helemaal vrolijk in mijn lekkere hotelbedje in Rotterdam. Rechts: Love it <3 Mag ik terug? Haha.

Links: Hele aparte cocktail, o.a. met lavendel. Was wel heel erg lekker, en het zag er ook mooi uit! Rechts: Met de tablet kon je ook een wekker zetten en ik werd echt superfijn gewekt. Ook het scherm van de tv lichtte op.

Links: Ontbijtje op zondag! Ik maakte banaan-ei pannenkoekjes en at er nog twee plakjes peperkoek bij. Anders zit ik echt niet vol! Rechts: Tussen het leren door even naar de sportschool. Heerlijk!

Zo. Dat was ‘m weer! Deze week moet ik echt even knallen voor school, want ik heb donderdag en vrijdag een tentamen. Daarnaast heb ik nog een interview in Amsterdam (waarvoor horen jullie nog!) en heb ik komend weekend een leuk feestje op de planning staan. Daar kijk ik zeker naar uit!

36 Reacties

 1. Tessa 27 oktober 2014 / 06:50

  Lekker veel gestudeert en gesport zo te zien! Elitehaver is inderdaad echt heerlijk als tussendoortje!
  Liefs, Tessa

 2. Josianne 27 oktober 2014 / 07:28

  Je bent inderdaad vaak naar de sportschool geweest, lekker bezig! De kitten is echt een schatje, zou heel jammer zijn als ze toch weg moet.. Zo vaak mogelijk van genieten dus!

 3. Ingeborg 27 oktober 2014 / 07:30

  Leuke week heb je gehad! Wat goed van je dat je zoveel sport, kan ik nog een voorbeeld aan nemen.. haha!

 4. Charile 27 oktober 2014 / 08:11

  Leuke foto’s! Heel herkenbaar met dat leren haha!

 5. Dionne 27 oktober 2014 / 08:39

  Tsja, al dat leren. Ben er zelf ook met bezig.

 6. Simone 27 oktober 2014 / 09:20

  Je hebt lekker veel gesport, goed zeg! Leuke foto’s :)

 7. Manon 27 oktober 2014 / 09:26

  Lekker veel gesport zeg, dat is ook wel een heerlijke manier om af te wisselen met leren haha

 8. Manon 27 oktober 2014 / 09:34

  Wat ben jij toch goed bezig met leren en sporten. Kan ik wel een voorbeeld aan nemen haha

 9. Amy 27 oktober 2014 / 09:53

  Oh heerlijk zo veel sporten! Motiveert mij om vanavond ook weer te sporten, haha!

 10. Hesteranne 27 oktober 2014 / 10:19

  Veel gesport dus deze week! En ach het leren.. af en toe moet er ook tijd voor ontspanning zijn :D

 11. Manon 27 oktober 2014 / 10:24

  Wat een super leuk overzicht! lekker sportief ben je x

 12. Milou 27 oktober 2014 / 10:37

  Leuke week. Goed dat je zoveel sport, een inspiratie voor mij!

 13. Milou 27 oktober 2014 / 10:57

  Wauw, wat een sportweek. Lekker hoor! :)
  Wat een prachtige Michael Kors tas trouwens! :)

 14. Marleen 27 oktober 2014 / 11:37

  Je broodje kipfilet ziet er heeerlijk uit! En wat heb je ook een prachtige Michael Kors tas! Jaloeers!

 15. Kimberly 27 oktober 2014 / 11:51

  Ohh dat hotelbed ziet er zoo lekker uit! Daar moet ik ook eens heen denk ik zo haha! En lekker zo’n zo’n hannah Xperience, echt heerlijk is dat en lekker ontspannend :D

 16. Desiré 27 oktober 2014 / 14:56

  Leuk! En je ziet er goed uit op je sportschool foto’s :D Vooral de laatste (booty!!)

 17. Vera 27 oktober 2014 / 19:20

  Goed dat je zoveel sport zeg! Succes met je tentamens!

 18. Daisy 28 oktober 2014 / 10:34

  Wat goed om te zien dat het weer goed met je gaat!! En hoe knap is het dat je meteen weer volop aan de studie en sport bezig bent!

 19. Maaike 28 oktober 2014 / 19:47

  Je hebt echt een heel mooi lichaam Lizzy! Dat moest ik even zeggen haha :)

 20. Nicole 30 oktober 2014 / 07:12

  Super leuke foto’s weer! En wat een sportschoolfoto’s zeg..motiveert me echt om ook weer eens te gaan!

 21. Marloes 30 oktober 2014 / 08:44

  Wat een leuke foto’s Lizzy! Je hebt een prachtig figuurtje! En wat ziet het hotel in R’dam er tof uit!

 22. Frederique 30 oktober 2014 / 16:50

  Wat goed dat je weer zo bezig bent met sporten! Ik kan trouwens echt niet wachten tot Vapiano opent in Eindhoven, misschien wordt de rij voor Happy Italy dan wat kleiner haha! X

 23. Anna 31 oktober 2014 / 10:33

  Wat een leuke foto’s allemaal! Succes met je tentamens en met het leren :) En echt goed dat je tussendoor nog naar de sportschool gaat! X

 24. Diana 31 oktober 2014 / 22:24

  Wat leuk dat de vapiano in Eindhoven komt. Daar kun je zo lekker eten! Ik vraag mij nu wel af waar die dan komt te zitten, als je zegt tegenover de Happy Italy. Btw je tas is echt prachtig!

  • Lizzy 3 november 2014 / 08:52

   Uhm bij de ingang van de Heuvelgalerie! Als je richting de Markt loopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *