Vlog Overnachting in CitizenM Rotterdam

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb weer een hotelovernachting achter de rug. Zo maak je het nooit mee en zo opeens drie keer in drie weken. Het klinkt nu bijna als vanzelfsprekend maar dat is het zeker niet! Dit keer heb ik in het CitizenM hotel in Rotterdam geslapen. Er zat een heel programma omheen en ik heb het heel gezellig gehad o.a. met Nicole. Ik vond het leuk om weer mijn camera mee te nemen en hopelijk vinden jullie het ook leuk om te zien!

Klik hier voor meer informatie over de hotels van CitizenM!

8 Reacties

 1. Eilish 26 oktober 2014 / 01:26

  De kamer ziet er goed uit! En het hotel, voor zover ik het kon zien haha! Succes met je tentamens!

 2. Lisa 26 oktober 2014 / 10:56

  Ik heb ook een keer bij CitizenM geslapen, op Schiphol, 4 jaar geleden alweer. Toen hadden we het vliegtuig gemist dus dit verzachtte de pijn wel een beetje, haha. Ik weet nog dat ik het heel modern vond allemaal (er was nog geen tablet maar we konden al die moods met de tv en de afstandsbediening besturen) met al die kleurtjes en verschillende alarmgeluiden en wifi. Oh, en dat bed! Echt wel een van de leukste hotels waar ik ooit heb geslapen!

  Fijn dat je weer een beetje hebt kunnen uitrusten, en veel succes met je tentamens. Je kunt het Lizzy! :D

 3. Annemiek 26 oktober 2014 / 13:15

  Je bent echt een leuk mens! Jou humor is echt geweldig haha :P
  De kamer zag er trouwens ook super chill uit!

 4. Anneleen 27 oktober 2014 / 09:17

  Wat ben je toch een vrolijke meid! En wat een luxueus hotel, superleuk!

 5. Milou 27 oktober 2014 / 10:34

  Heel leuk om te zie, tof dat je dit mocht doen:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *