My life as Liz #136

Ik heb weer een leuke, sportieve week achter de rug. Deze week focuste ik me wat meer op school, maar daarnaast was er ook genoeg tijd voor leuke dingen. Ik ben 5 keer wezen sporten deze week (goed he!), ging naar Rotterdam voor een leuke hotelovernachting en had een lekker rustig weekend. Ik heb het voor mijn doen de afgelopen tijd best druk gehad en ik vond dat mijn lichaam daar eigenlijk heel goed op reageerde. Zo slaap ik bijvoorbeeld ook niet meer overdag! Echter kwam dit weekend alle vermoeidheid even allemaal tegelijk en heb ik tussen het leren door nog best een paar uur overdag op de bank geslapen. Maargoed, nu kan ik wel weer fris aan mijn vrije weekje beginnen. Ik heb weer wat leuke dingen op de planning staan, maar ik zal voornamelijk echt aan de slag moeten voor school. Ik heb gisteren een planning gemaakt, dus ik verwacht dat dat wel goed gaat komen. Maar voor nu: de foto’s van afgelopen week!

Links: Time to hit the gym! Goed begin van de week. Rechts: Lekker gezond avond eten, ik ging voor (veel te veel) gekruide kip, sperziebonen en rijst.

Links: Lekker chillen op de bank. Rechts: Ik moest wel aan school werken, want ik had een deadline voor donderdag.

Links: Sporty girl, weer de dag beginnen in de sportschool. Rechts: Selfie, ready for school!

Links: Ik kocht een groene smoothie en dat had ik nog niet echt op. Maaaar ik vond hem erg geslaagd! Ik kocht deze bij de Albert Heijn, waar ze tegenwoordig meerdere soorten superfood smoothies hebben. Rechts: En weer aan mijn portfolio zitten. Met Bert & Ernie op de tv en een scheve lamp, haha. Deze heb ik een keer laten vallen, oeps.

Links: Time to relaaaaax! Rechts: Ik had een smartie toetje. Yes, haha.

Links: Outfit van donderdag. Ik hou van All Stars! Rechts: Nog even sporten voordat we richting Rotterdam gingen.

Links: Mijn lunch: een omelet met spekjes. Rechts: Zo ziet mijn haar er uit als ik uit de douche kom… Heel charmant.

Links: Hallo Rotterdam! Rechts: Gearriveerd op de hotelkamer, yeeeey.

Links: Met lieve Merel, we hadden er zin in! Rechts: Gezelligheid tijdens de opening. Jullie hebben er al vanalles over kunnen lezen!

Links: Jaja, cocktails! Deze was mijn favoriet, het was een special van het Ibis hotel en ik vond hem erg lekker. Rechts: Happyyyy.

Links: Met wat meiden even kijken of er nog wat leuks in Rotterdam te beleven was. Rechts: Het ontbijt. En dat smaakte zoals het eruit zag: heerlijk!

Links: Voordat we weer richting Utrecht gingen nog even langs de Markthal. Zie al die donuts! Letterlijk eyecandy! Rechts: Selfie met octopus… Haha het moest weer even.

Links: Working on my blog… Moet ook gebeuren. Rechts: Lieve mama <3

Links: Even met mijn zusje naar de stad. We gingen ook taart eten, want daar had ik zin in. Het was alleen zoveel en ik kreeg hem niet op, maar lekker was het wel. Rechts: Ik kocht een nieuwe sport bh, lekker roze haha! Nu kan ik er weer tegenaan.

Links: Mijn outfit van zondag! Shirt is van Nikkie, schoenen van Primark en over de broek lezen jullie snel meer. Deze is namelijk nieuw! Rechts: Ik had nog steeds schoenen liggen die ik schoon moest maken. Deze waren helemaal vies van de modder door festivals, maar ik had er steeds geen tijd voor of ik vergat het. Echt zonde, want het zijn toch drie paar schoenen die ik al 2 maanden niet meer droeg. Oeps! Zondag kregen ze eindelijk een schoonmaakbeurt.

Dat was ‘m dan, My life as Liz nummer 136! Wat zijn het er toch veel he? Ik ben er nog lang niet van plan mee te stoppen. Hopelijk vinden jullie het nog steeds leuk om te zien!

43 Reacties

 1. Tessa 20 oktober 2014 / 07:10

  Gelukkig gaat het al een stuk beter met je! Heel veel succes deze week met school! Afgelopen week zag er weer heel gezellig en lekker uit! Die donuts mmm! En kip met sperziebonen en rijst is zo lekker!
  Liefs, Tessa

 2. cheyenne 20 oktober 2014 / 08:03

  goed om te horen dat het beter gaat! en ohhh, die donuts! cravings!
  xo, cheyenne

 3. Esther 20 oktober 2014 / 09:07

  Wat goed dat je 5 keer bent gaan sporten! En oh, ik droom weg bij alle lekkere food foto’s<3

 4. fashionbeautydaphne 20 oktober 2014 / 09:20

  Gelukkig stop je er nog heeeel lang niet mee haha. Ik vind het altijd zo leuk om te zien. Die foto met je moeder is zoo leuk!!

 5. Chantal 20 oktober 2014 / 09:46

  Lekker sportief bezig geweest zeg! En je haar lijkt best snel te groeien! Of heb ik t mis?

 6. Manon 20 oktober 2014 / 10:19

  Leuke foto’s! Vind het altijd leuk ze te lezen dus schrijf er nog maar heel veel! hihi

 7. Martina 20 oktober 2014 / 10:27

  Petje af voor het fanatieke sporten! Lekker bezig hoor :)

 8. Jennifer 20 oktober 2014 / 10:32

  Wat heb je een hippe moeder! :) En trouwens, dat haar zo omhoog zoals je just-out-of-the-shower look is eigenlijk ook wel heel erg leuk!

 9. Simone 20 oktober 2014 / 10:33

  Hele leuke diary, je ziet er zo goed en stralend uit!! Vooral die foto met je moeder vind ik heel erg leuk.

 10. Miranda 20 oktober 2014 / 10:37

  Wat een leuke diary. En wat sportief dat je 5x hebt gesport, topper!

 11. Britt 20 oktober 2014 / 10:52

  Die… Donuts… <3
  Leuke foto's!

 12. Eva 20 oktober 2014 / 10:54

  Ze zijn nog steeds super leuk om te lezen! ;-) Ga ermee door zou ik zeggen! X

 13. Milou 20 oktober 2014 / 12:18

  Super foto’s, fijne week heb je gehad!!

 14. Manon 20 oktober 2014 / 12:35

  Leuke foto’s ziet er allemaal gezellig uit!! Wat goed dat je zoveel sport x

 15. Michelle 20 oktober 2014 / 13:57

  Oeh, dat smarties toetje! En wauw, ik heb ook kort haar, maar zo goed zit het bij mij niet hoor, als ik uit de douche kom! Je zou het zelfs zo kunnen laten, alhoewel het gestyled toch net wat mooier zit. Dat korte haar staat je echt zo goed! Lieve foto met je moeder!

 16. Marleen 20 oktober 2014 / 15:11

  Ik vind dit altijd leuk om bij je site te lezen! Lekker sportief deze week dus! xx

 17. Fleur 20 oktober 2014 / 15:45

  Wat een super leuke foto’s heb je weer gemaakt! Die donuts zien er ook erg yumm uit!

 18. Anna 20 oktober 2014 / 17:49

  Hoe heb je je Nikes schoongemaakt?? Bij mij zitten er ook al zo snel vlekken in, maar durf ze niet in de wasmachine te gooien. Tips?? :-)

  • Lizzy 20 oktober 2014 / 18:14

   Haha nou mijn tip is niet echt aan te raden denk ik, ook al werkt het wel. Ik heb Cif schuurmiddel gebruikt, maar daar zit ook bleek in :P Kleur is verder niks aan veranderd maar ze zijn wel zo goed als schoon! Maar heb niet echt tips dus haha.

 19. Melissa 20 oktober 2014 / 19:26

  Haha zo herkenbaar van die schoenen! Ik wacht ook altijd een paar maanden ofzo, en dan wil ik ze ineens weer aan en dan kom ik erachter dat ze nog helemaal goor zijn. Gelukkig ben ik niet de enige! Leuke week heb je gehad, en je haar groeit snel zeg! Het staat je nog steeds top vin dik :)

 20. Bertine 20 oktober 2014 / 21:18

  oooooh die donuts, love it! en ik ben ook gek op smartie toetjes. En nu je erover begint: mijn New Balance sneakers wachten ook al 1,5 maand op een wasbeurt (A)

 21. Tedje 20 oktober 2014 / 23:09

  Heeee een Life as Liz zonder Tedje erin, dat kan natuurlijk niet :o :o

 22. Ilse 21 oktober 2014 / 17:07

  Wat een fijne week! Al dat lekkere eten, vooral die donuts, hmm. En Liz, wat rock jij die korte look toch, staat je zo onwijs goed!

 23. Amelie 21 oktober 2014 / 17:41

  Leuke foto’s!! Wat ben je lekker sportief geweest deze week!!

 24. Josie 21 oktober 2014 / 21:36

  Leuke diary, ik mis het Ibis wel! Heb daar zo’n leuke tijd gehad en als ik dan al die cocktails, liftselfies etc voorbij zie komen vind ik het wel jammer haha. Wat heb je trouwens een mooie mama (:

  • Lizzy 23 oktober 2014 / 12:29

   Haha ah ja snap ik! Jouw filmpje werd ook nog afgespeeld haha. En dankjewel!

 25. Marloes 22 oktober 2014 / 14:52

  Wat een leuke diary! Gezellige foto’s allemaal met heerlijk eten. Leuk ook je nieuwe sport BH!

 26. Milou 23 oktober 2014 / 09:53

  Het was zo gezellig vorige week! En die donuts waren héel erg lekker haha. Je bent goed bezig met sporten joh! Ik moet het ook maar eens gaan oppakken. Een aantal maanden geleden ging ik 4 a 5 keer in de week, waar is die tijd gebleven? :p

 27. Simone 23 oktober 2014 / 12:59

  Ik heb vandaag je blog ontdekt. Wat heb je een leuke positieve blog zeg! Leuke foto’s :D

 28. Joyce 23 oktober 2014 / 13:46

  Vijf keer per week sporten? Weejooo, goed bezig Lizzy! :D Jij en vriendinnetje Merel zullen trouwens veel bekijks gehad hebben in Rotterdam! Wat zagen/zien jullie er allebei goed uit!

 29. Anna 24 oktober 2014 / 22:29

  Wat een hoop leuke foto’s! Echt super goed en knap dat je zovaak sport en daarnaast ook nog goed aan school werkt. Ik kan daar wel een voorbeeld aan nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *