My life as Liz #128

My life as Liz nummer 128 alweer… Wat gaat de tijd toch snel! En ik heb weer een super leuke week achter de rug. Ik was doordeweeks de hele week in Utrecht en ik vond het weer super fijn om op mezelf te zijn. Ik heb gechilld, schoongemaakt maar ook gezellig afgesproken met anderen. Het weekend bracht ik door in Eindhoven en heb ik het lekker rustig aan gedaan. Ik heb weer lekker veel foto’s voor jullie en bereid je vast voor: er zit komt weer een hoop lekker eten in voor!

Links: Maandag begon ik de dag met de boodschappen. Jaja, dat moet ook weer gebeuren! Ik kocht veel gezonde dingen en ook een bak met aardbeien. In combinatie met Griekse yoghurt was dit het perfecte ontbijtje! Rechts: Tijd om de keuken schoon te maken, deze was namelijk zo vies. Ik maakte ook nog de badkamer en mijn eigen kamer schoon en ik was zo een paar uur verder. Maar: opgeruimd staat netjes en dat geeft altijd een heerlijk gevoel!

Links: Aan het eind van de middag sprak ik af met Judith. We volgden elkaar al een tijdje op Instagram, maar een echte ontmoeting was er nog niet van gekomen. We gingen gezellig naar Yoghurt Barn, daar ben ik altijd voor in. Ik ging weer voor een heerlijke frozen yoghurt. Rechts: ‘s Avonds sprak ik af met een vriendinnetje die ik alweer een hele tijd niet meer had gezien. We aten gezellig samen en maakten wraps. Altijd een goed idee!

Links: Van dinsdag heb ik geen foto’s, maar ik ging toen lekker eten bij een vriendin en ‘s avonds dronk ik wijntjes met mijn huisgenootje. Woensdag had ik afgesproken met Marlous om te gaan brunchen. De laatste keer dat we elkaar hadden gezien was alweer even geleden en het werd weer tijd om bij te kletsen. We namen allebei het ontijtplankje bij Hooi. Superleuk tentje, ik wil er zeker weer eens naartoe! Rechts: Ik maakte die dag ook nog banaan-ei-pannenkoekjes met Griekse yoghurt, aardbeien en honing. Dat smaakte zo goed, dat ga ik binnenkort zeker weer eens maken.

Links: Donderdag had ik afgesproken met Tedje. Ze heeft sinds kort ook een kamer in Utrecht voor 3,5 maand en dat vind ik super leuk want we kunnen het heel goed met elkaar vinden. We dronken eerst gezellig een kop thee op mijn kamer en vervolgens verhuisden we naar Sumo voor een heerlijke sushi lunch. Rechts: Selfie time!

Links: Dit shirt kwam ik tegen bij Costes, ik vind dat zo’n leuke winkel! Ik vond deze wel toepasselijk voor mijn blog, maar ik heb ‘m toch laten hangen. Rechts: Ik kwam namelijk dit leuke shirt tegen! Het is een wat langer model en in combinatie met zo’n vest vind ik het heel leuk staan. Ik scoorde deze in de sale voor €12,50.

Links: Het was niet bepaald mijn meest handige dag… Dit zegt misschien genoeg, haha. De lamp heb ik inmiddels zo neergezet dat hij weer recht staat. Hij is alleen wel kapot. Go me! Rechts: Omdat we nog zo vol zaten van de sushi gingen we voor een luchtige salade als avondeten. En ja, ik gebruik een oliebollenschaal om een salade in te doen. Misschien is het binnenkort tijd voor een alternatief!

Links: Tijd voor drankjes, we gingen namelijk stappen! We hebben een hele leuke avond gehad en we gingen om half 8 slapen. Het was dus al licht en ik heb mensen naar hun werk zien gaan. Je kunt je voorstellen dat ik de volgende dag helemaal gesloopt was! Rechts: Het regende maar het was toch echt tijd om richting huis te gaan. Dan maar zo, hoe charmant!

Links: Eenmaal thuis lagen er een hoop pakketjes op me te wachten. Voornamelijk studieboeken, die ik deels tweedehands heb besteld. Ik heb daardoor een hoop geld bespaard! Rechts: Er kwam ook een prachtig vest binnen van Repeat. Hier wil ik snel over bloggen, want ik ben er zo blij mee!

Links: Vrijdagavond ging het gefeest gewoon verder, want ik had een ouderwets avondje Eindhoven op de planning staan met Roza. En gezellig, dat was het zeker! Rechts: Sja, en van al dat gefeest krijg je dit… Ik had in twee dagen zo’n 8 uur geslapen en ik voelde me echt niet lekker. Ik heb dan ook de hele dag doorgebracht in bed en op de bank.

Links: Zondag weer tijd om te sporten! Nu ik gestopt ben met de chemo ben ik al een aantal kilo afgevallen en ik kan het ook zien aan mijn lichaam. Het is allemaal veel minder opgeblazen. Heel fijn! Ik ben nu weer terug op mijn oude gewicht maar ik wil wel lekker blijven sporten, daar voel ik me zo goed door! Rechts: Lekker eitje, watermeloen en groene thee. Prima om de dag zo mee te beginnen!

Links: Jippie, fris en fruitig! Na dat dagje rusten op zaterdag kon ik er weer helemaal tegenaan! Rechts: Ik had zin om de deur uit te gaan en nam mijn zusje mee naar De Burger. Ik was er nog nooit geweest maar vond het heel lekker. Daarna hebben we in de bioscoop Let’s Be Cops gezien, ook echt een aanrader. Altijd lekker, naar de bios op zondag!

Dat was mijn week alweer. Ik word alweer vrolijk als ik naar de foto’s terug kijk, dat is een goed teken. Vandaag heb ik (als het goed is) mijn allerlaatste scan en dan krijg ik volgende week de uitslag. Spannend! Voor de rest heb ik nog niet super veel op de planning staan, maar dat komt allemaal wel een beetje last-minute. Jullie zullen het volgende week zien, geniet van je week! X

27 Reacties

 1. Martina 18 augustus 2014 / 08:23

  Mmmm wat zie ik veel lekker eten voorbij komen! Spannend trouwens, je laatste scan, zet m op!

 2. Tessa 18 augustus 2014 / 09:27

  Het geeft altijd zo’n fijn gevoel als alles weer lekker opgeruimd is, en wat gezellig dat jullie gingen afspreken bij yoghurtbarn!
  Liefs, Tessa

 3. Danielle 18 augustus 2014 / 10:08

  Ben wel benieuwd naar dat vest van Repeat. :) Veel plezier nog deze week en succes met je laatste scan!

 4. Soesja 18 augustus 2014 / 10:22

  Leuke, vrolijke foto’s! :D Die pancakes met yoghurt en aardbeien zien er zo lekker uit, die combinatie ga ik zeker ook eens maken. En je foto’s met Tedje zien er zo gezellig uit! ^^

 5. Anna 18 augustus 2014 / 10:51

  Wat een leuke foto’s, en inderdaad een hoop lekker eten! Vooral die pannenkoekjes, jum <3 Fijn dat je weer op je oude gewicht bent! En succes met de laatste scan :) X

 6. Fleur 18 augustus 2014 / 11:56

  Wat een leuke dairy!
  Soms vraag ik me echt af waar jij ondanks alles al je energie vandaan haalt, ongelofelijk!
  Ik duim met je mee voor goed nieuws volgende week:)!

  • Lizzy 19 augustus 2014 / 12:46

   Het gaat gelukkig ook steeds beter en ik kan alles ook wat beter volhouden :)

 7. Jessie 18 augustus 2014 / 14:19

  Je hebt altijd zulke gezellig foto’s! Alle foto’s van eten zien er ook weer heeeerlijk uit! Liefs,

 8. Kimberly 18 augustus 2014 / 14:44

  Wat een heerlijke week heb je gehad! Ik krijg trouwens helemaal honger van die sushi.. Ik wil ook!

 9. Lisa's Beautybabbels 18 augustus 2014 / 15:55

  Wat een leuke, gezellige (en lekkere, ik heb helemaal honger gekregen) foto’s! Veel succes met je (hopelijk) laatste scan!!

 10. Kikki 18 augustus 2014 / 16:17

  Al dat eten ziet er zo lekker uit! Succes met de scan!!!

 11. Amy 18 augustus 2014 / 18:32

  Hee Liz!

  Ik vind dat je er zo goed uitziet ondanks wat je de afgelopen tijd allemaal mee hebt gemaakt. Je bent een sterke vrouw, en blijft niet stil zitten. Ik reageer niet altijd op je blogpost maar vind het zo leuk om elke keer te zien wat je allemaal mee maakt en doet! En als ik eens lees dat je je rot voelt over sommige dingen vind ik het weer zo mooi dat je door blijft gaan en jezelf er door heen sleept! Jij mag echt supertrots op jezelf zijn!

  Liefs,
  Amy

 12. roos 18 augustus 2014 / 20:22

  Wat een hoop food foto’s, lekker! Dat shirt van Costes vind ik ook zó leuk en heb ik vaker in mijn handen gehad, maar ik vond het model niet zo erg mooi, bij mij dan iig..

  • Lizzy 19 augustus 2014 / 12:45

   Hij is inderdaad lang, maar ik draag hem in mijn broek. Dan vind ik het wel leuk staan:)

 13. Tedje 18 augustus 2014 / 21:29

  JE BENT ECHT EEN TOPWIJF!!! Het was super gezellig <3

 14. Linda 20 augustus 2014 / 00:44

  Fijn dat je lichaam weer in shape is, heerlijk dat je ook weer kan sporten! Duimen dat je scan netjes is en hmmm wat een heerlijke food foto’s!

 15. Jaimy en Laura 21 augustus 2014 / 17:35

  Dat shirtje van Costes vind ik super leuk !Ik ga even kijken of ik die ergens online kan vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *