Ibis Rotterdam City Centre hotel

Afgelopen donderdag was het weer tijd voor een heel leuk event: de opening van het Ibis City Centre hotel in Rotterdam! Dit hotel ligt – zoals de naam het al zegt – midden in het centrum, vlakbij station Blaak en in de buurt van de nieuwe Markthal (waar ik overigens ook nog even ben geweest). De opening werd groots gevierd en ik mocht ook nog eens blijven overnachten. Heel leuk allemaal en natuurlijk nam ik mijn camera mee!

Ik nam een vriendin mee en eenmaal aangekomen in het hotel was het eerst tijd om in te checken. Wat een fijne kamer! De inrichting is heel clean en modern en past goed bij de rest van het hotel. De badkamer was klein maar fijn en had een fijne douche en niet geheel onbelangrijk: het bed sliep heerlijk! Ibis heeft speciale bedden die helemaal zijn onderzocht en ontwikkeld op comfort. In een ander bed slapen is toch altijd even wennen, maar toen ik op dit bed lag viel ik zo in slaap en ik kon er de volgende ochtend ook maar moeilijk uitkomen…

Ook de rest van het hotel zag er spik en span uit. Heel modern, maar wel met een gezellige huiskamer sfeer. Hippe stoeltjes, een gezellige bar en het is ook allemaal één geheel door het kleurgebruik. Dat vind ik er echt heel leuk uit zien!

Tijd voor de officiële opening! Er vonden eerst wat speeches plaats, maar al snel moesten we naar buiten. Daar werd een spectaculaire show gegeven door het Flyboard team. Heel erg cool! Ik wil het ook wel eens een keertje proberen. Er stond een leuk muziekje op, het hotel werd geopend met rode confetti en we hadden een lekker drankje in onze handen: een goede start van de avond!

Daarna hadden we lekkere hapjes en… cocktails! Er werd super goed voor ons gezorgd door het personeel, ze waren heel erg gastvrij en stuk voor stuk leuke, vriendelijke mensen. Het was ook allemaal erg lekker en ook heel gezellig met alle andere bloggers samen. We hebben gezellig bijgekletst, zijn nog even Rotterdam in geweest en toen vielen we als roosjes in slaap. De volgende ochtend stond er een heerlijk ontbijt voor ons klaar (zie hier voor de foto) en daarna was het helaas alweer tijd om te gaan…

Al met al was het super leuk om met dit hotel kennis te maken. Het was niet alleen heel erg gezellig, ik kan het hotel echt aanraden om te bezoeken als je bijvoorbeeld een weekendje naar Rotterdam wil. You won’t be disappointed!

31 Reacties

 1. Tessa 19 oktober 2014 / 08:01

  Wat ziet dat er tof uit! En helemaal leuk dat je met nog meer bloggers was! Je ziet er trouwens zo mooi en stralend uit, je bent echt een supermooie meid!
  Liefs, Tessa

 2. Esther 19 oktober 2014 / 09:09

  Wat tof dat je hiervoor uitgenodigd was, lijkt me erg leuk (:

 3. Megan Wols 19 oktober 2014 / 09:12

  Wat ziet dat er gaaf uit. Misschien leuk om erbij te vermelden dat Lyreco gezorgd heeft voor het meubilair, dus die hippe stoeltjes etc. Dat is mijn werkgever..

  Bezoek ook eens mijn blog: http://www.meganwols.com

 4. Dagmar 19 oktober 2014 / 09:25

  Wauw wat een mooie foto’s en heerlijk verslag, superleuk dat je bij de opening aanwezig was!

 5. Anneleen 19 oktober 2014 / 10:46

  Die huiskamersfeer lijkt me heel fijn! Mooie foto’s!

 6. Shimmer-Pie 19 oktober 2014 / 10:55

  Leuk om te zien zeg! Vooral omdat ik zelf iedere dag in Rotterdam kom. Ik ben er praktisch opgegroeid. Ik zou er dus niet zo snel in een hotel gaan, maar het hotel ziet er wel mooi uit! :)

 7. Chantal 19 oktober 2014 / 10:59

  Jammer dat er voortaan zoveel advertorials en/of gesponsorde dingen als artikelen online komen! Wel fijn dat t zo gezellig was!

  • Lizzy 19 oktober 2014 / 11:47

   Jammer dat je dat zo ziet! Ik schrijf voornamelijk over wat ik meemaak in het leven en daar hoor deze leuke dingen ook bij. En over de advertorials: ik krijg de laatste tijd meer campagnes binnen omdat het goed gaat met mijn blog, dit is ook mijn enige vorm van inkomsten (het is mijn bedrijf) en zonder die advertorials zou ik een baantje moeten zoeken en heb ik helemaal geen tijd meer voor mijn blog! En mede gesponsorde artikelen zorgen voor nieuwe content op mijn blog, dat geldt denk ik voor wel meer bloggers:)

   • Chantal 19 oktober 2014 / 14:42

    Ja ik bedoelde meer in verhouding tot ‘gewone’ content. Dat het wat de overhand begint te krijgen, en dat vind ik jammer! Juist omdat ik je blog zo leuk vind! Heb geen problemen met gesponsorde dingen an sich. Vind het ook echt leuk voor je dat je blog zo groeit! Ik hoop alleen dat je ‘eigenheid’ er niet minder door wordt, zoals je bij veel bloggers ziet gebeuren!

    • Lizzy 19 oktober 2014 / 22:19

     Ik begrijp het! In ieder geval bedankt voor je feedback :)

 8. Simone 19 oktober 2014 / 11:08

  Ohhh wat heerlijk dat je daar bij mocht zijn! Vind het hotel er inderdaad ook super leuk en modern uitzien!

 9. Manon 19 oktober 2014 / 12:14

  Mooie foto’s. Klinkt als een heerlijk hotel :) ziet er allemaal leuk uit

 10. Britt 19 oktober 2014 / 17:37

  Ziet er gezellig uit! En je broek is super mooi, waarvan is die? :)

 11. Tamara 19 oktober 2014 / 18:22

  Klinkt als een heerlijk nachtje en ziet er goed uit. En wat een super leuke foto van jou! Looking good

 12. Milou 20 oktober 2014 / 14:37

  Mooie foto’s. Wat tof dat je erbij mocht zijn!

 13. Fleur 20 oktober 2014 / 19:31

  Wat ziet het er ontzettend mooi uit!
  Het lijkt me een ontzettend leuke en mooie ervaring om eens mee te maken!

 14. Milou 23 oktober 2014 / 09:56

  Wauw wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik vond het heel erg gezellig en leuk om je te ontmoeten!

 15. Joyce 23 oktober 2014 / 14:07

  Oh ziet er goed uit! Ik mag eind november samen met 3 vriendinnetjes komen overnachten bij Ibis Rotterdam City Centre – omdat ik Mary Josie’s winactie gewonnen heb :D – en heb er nu nog meer zin in!

 16. Lauriëtte 24 oktober 2014 / 22:32

  Leuk! Dit hotel zit bij mij om de hoek haha! Ga er binnenkort misschien wel eens een kijkje nemen, het ziet er in ieder geval heel erg mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *