Lakedance 2014 + video

Het lijkt wel of er aan al die festivals geen einde komt… Worden jullie er al gek van? Wees maar niet bang, Lakedance was voorlopig mijn laatste feestje. Ik begon er mijn festivalseizoen mee in juni, toen schreef ik nog een blogpost over leuk geklede jongens en sixpacks. Dat werd goed ontvangen! Zaterdag 9 augustus was het tijd voor de tweede editie, en ik ging weer op pad met mijn camera. Helaas ontbrak het wat mij betreft een beetje aan jongens die er écht leuk uitzagen, dus ik heb gewoon zelf foto’s gemaakt en nog een sfeervideo gemaakt. Zo kan ik jullie toch een beetje meenemen!

Mijn outfit die dag was de KittehsCupcakes for Coolcat top in combinatie met een high waisted short van de Primark en witte All Stars. Ik droeg voor de verandering ook eens een andere zonnebril, maar ik heb geen idee meer waar deze vandaan komt. Het was in ieder geval een super leuke dag: het weer zat mee, ik had het gezellig met m’n vriendinnen en heb lekker gedanst. Een goede afsluiter van alle feestjes dus!

14 Reacties

 1. Eilish 17 augustus 2014 / 13:12

  Ziet er weer gezellig uit! Ik wou dat ik naar zoveel festivals kon gaan !

 2. Ellen 17 augustus 2014 / 13:41

  Leuke foto’s en het leek me echt gezellig, hopelijk hebben jullie ervan genoten! :)

 3. Anna 17 augustus 2014 / 14:53

  Wat ziet het er leuk en gezellig uit!!

 4. Martina 17 augustus 2014 / 16:24

  Ik ben dit jaar helaas nog helemaal niet naar een festival geweest, balennnn!!

 5. Marloes 17 augustus 2014 / 21:01

  Wat een super leuke video zeg! Leuk dat je gevlogd heb die dag. Lakedance is zo leuk! Ik baal ervan dat ik dit jaar niet eens naar een festival heb kunnen gaan!

 6. Stephanie 17 augustus 2014 / 23:12

  Supertof filmpje! Jullie hebben het naar je zin gehad zo te zien :D

 7. Beau 18 augustus 2014 / 02:09

  Leuke foto’s! Ik ben je feestverslagjes nog niet zat hoor, haha. Ik vind dat je ze heel leuk schrijft!

 8. Larissa 18 augustus 2014 / 16:10

  ‘Ik ga even naar een vriendin om.. even wat te eten…’ Jaja!!! Vloeibaar eten hahaha. Nee super leuke video en je outfit is nog leuker!!! ;P Ik wil niet dat het festival seizoen over is boeeeee. Ik heb er nog eentje voor volgend weekend gepland staan en dan is de pret toch echt over :(

 9. Ines 26 augustus 2014 / 19:32

  Ziet er uit alsof je je heerlijk geamuseerd hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *