Dit ben ik – kanaaltrailer voor YouTube

Misschien heb je hem al voorbij zien komen, misschien nog niet: mijn kanaaltrailer voor mijn YouTube kanaal. Ik wilde graag een persoonlijk filmpje dat uitstraalt wie ik precies ben. En ik denk dat het goed is gelukt! Ik moet hiervoor Aicha bedanken, want zij heeft alles gefilmd en bewerkt. Zo knap! Op haar Facebookpagina Moviement Productions kun je meer filmpjes van haar zien. Ik ben super blij met het resultaat en ik word iedere keer weer vrolijk als ik er naar kijk. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

11 Reacties

 1. Eva 6 augustus 2014 / 08:57

  Geweldig filmpje. Zo leuk om te zien! Straalt helemaal uit wie je bent, maar ook wat Ourfavourites is. :D

  Liefs Eva!

 2. Ingeborg 6 augustus 2014 / 10:23

  Heel erg gaaf filmpje! Je hebt er veel positiviteit in gestopt en dat is heel erg leuk om te zien! <3

 3. Anna 6 augustus 2014 / 11:21

  Oh wauw Lizzy wat tof!!! Je straalt echt, en in het filmpje zit een en al positiviteit. Heel erg mooi!

 4. Fleur 6 augustus 2014 / 15:37

  hij is echt enorm gaaf geworden! Echt zoals je bent volgens mij en dat is leuk! :)

 5. Marloes 6 augustus 2014 / 20:08

  Wat een mooie trailer is het geworden. Super leuk en vrolijk filmpje!

 6. Naomi 6 augustus 2014 / 23:47

  Wat een mooi filmpje, echt heel erg vrolijk, positief en leuk! Laat echt zien wie jij bent.

 7. Evelien 10 augustus 2014 / 22:03

  Hij is echt onwijs leuk geworden! Mijn complimenten :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *