Solar Weekend 2014

Vorig jaar ging ik naar mijn eerste echte festival: Solar weekend. We gingen met een hele groep en verbleven ook op de camping. Omdat ik er zo’n goede herinneringen aan had, besloot ik het dit jaar weer eens dunnetjes over te doen. Dit keer geen camping, maar alsnog een hoop gezelligheid! Ik ging met twee vriendinnen en we zijn zowel zaterdag als zondag geweest. We hebben op en neer gereden met de auto en dat was eigenlijk prima te doen. Ik had mijn vlog camera meegenomen, maar daar was (mede door het wisselvallige weer) niet echt veel van terecht gekomen. Daarom een kort verslagje!

Zaterdag was de eerste dag. We vertrokken ‘s middags met de auto en na wat regenbuien getrotseerd te hebben, kwamen we aan in (het inmiddels droge) Roermond. Doordat het zo hard had geregend, was alles één grote modderpoel. Van mijn All Stars bleef dan ook weinig meer over. Het was ook overal erg glad, dus je moest uitkijken waar je liep. Uiteraard ben ik (onhandig als ik ben) die dag ook uitgegleden. Het kon ook niet anders, haha! Gelukkig scheen daarna de hele dag de zon en was het flink warm. We hebben ons uitstekend vermaakt bij stage van Vage Gasten en Biki90. Bekenden tegengekomen, lekker veel gedanst en genoten van alles wat er te zien was. Echt genoten dus!

Ik vind Solar altijd heel leuk aangekleed, er is genoeg te doen als je even geen zin hebt om te feesten. Daarnaast blijft mensen kijken op een festival ook altijd een leuke bezigheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van alle knappe mannen! Die heb ik helaas niet voor jullie op de foto gezet, want ik wilde mijn camera niet riskeren met al die modder.

De tweede dag, zondag, kwamen we weer fris en fruitig aan op het festival. Kijk, dat is het voordeel van thuis slapen! Het zonnetje scheen en het beloofde weer een mooie dag te worden. En dat was het zeker! Ik vond de muziek op zondag veel leuker en ben echt helemaal los gegaan. Helaas begon het aan het einde van de dag wel te regenen, maar gelukkig hadden we regenponcho’s en konden we vrolijk door blijven dansen. Het koelde door de regen wel behoorlijk af, waardoor we wat eerder naar huis zijn gegaan. Maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben het super leuk gehad en mijn tweede keer Solar was zeker geslaagd!

Wie van mijn bezoekers waren nog meer op Solar te vinden?

15 Reacties

 1. Martina 13 augustus 2014 / 06:22

  Ik ben zelf helaas niet geweest… Ik ben gek op dit soort feesten in de zomer, als het maar niet regent ;)

 2. Dionne 13 augustus 2014 / 06:57

  Ziet er heel leuk uit. Ik ben dit jaar voor het eerst in 4 jaar niet geweest… Normaal altijd een feestje!

 3. Cindy 13 augustus 2014 / 08:36

  Mijn broer is geweest. En nu zit hij op Sziget Festival in Budapest. Ik ben jaloers.. Maar ik rij elke dag langs de opbouw van Decibel Outdoor, dat is ook leuk om te zien haha, erg jammer dat ik daar niet heen kan gaan, te laat met kaarten kopen.

 4. Tessa 13 augustus 2014 / 08:52

  Wat een leuke foto’s! Heerlijk die festival sfeer!
  Liefs, Tessa

 5. Jessie 13 augustus 2014 / 09:43

  Ik kan aan dit artikel merken dat Solar een heel gaaf festival is. De foto’s zijn allemaal zo leuk en jullie kijken lekker blij! En inderdaad het is erg leuk aangekleed (voor zover ik dat kan zien op deze foto’s). Ik ga dit festival onthouden en wie weet als ik oud genoeg ben ga ik er wel naartoe! Liefs,

 6. Eva 13 augustus 2014 / 09:48

  Ik ben helaas ook niet geweest.. Ziet er wel super leuk uit! ;-)

  Leuke foto’s!!

  Liefs!

 7. Marloes 13 augustus 2014 / 12:15

  Wat ontzettend leuk zeg! Ziet eruit als een top festival. Ik wil ook graag nog een keer naar Solar!

 8. Ilse 13 augustus 2014 / 13:16

  Ik ben er wel geweest haha, op de camping dit jaar. Heb je zelfs gezien Lizzy! :)

 9. Lisa 13 augustus 2014 / 18:57

  Ahhh, was het toch jou wat ik heb zien lopen. Wist het niet zeker dus durfde ook niet op je af te stappen om eventuele blunders te voorkomen hahah.

 10. Kikki 13 augustus 2014 / 22:29

  Super leuke foto’s! Het ziet er echt heel gezellig uit :)

 11. Fendi Outlet Online 15 augustus 2014 / 14:56

  Mudica: tra jazz e natura incanti Sila – Calabria – ANSA.itMudica: tra jazz e natura incanti Sila Suoni e dcorci panoramici nel Parco per il Peperoncino fedtival 29 luglio,chanel outlet, 16:08 dalta direttamente al contenuto dell&apod;articolodalta al contenuto correlato Indietro Stampa Invia Scrivi alla redazione Suggeridci () (ANSA) – CAMIGLIATELLO SILANO (COSENZA),Hermes Outlet, 29 LUG – Jazz e Silain dalda dcandinava. Quedto il leitmotiv di una tre giorni perintenditori inderita nel cartello

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *