KittehsCupcakes for CoolCat #projectcool

Sinds ik op Kittehscupcakes.nl las dat zij in samenwerking met CoolCat een top hadden ontworpen, wist ik: die moet ik hebben! Ik was van plan hem zelf te gaan kopen, totdat ik vorige week een uitnodiging kreeg om de lancering bij te wonen. Zo gezegd, zo gedaan: gisteren ging ik met Sarah naar Amsterdam waar in de CoolCat store de lancering plaatsvond. CoolCat heeft namelijk de handen ineengeslagen met zes verschillende fasionbloggers die ieder hun eigen shirt hebben ontworpen. Een echte blogger collectie dus, super leuk! 

Onder het genot van een hapje en drankje werden de t-shirts op een feestelijke manier getoond. Daarna kregen we de mogelijkheid om zelf een t-shirt uit te zoeken. Ik had mijn oog al op de top die Tara en Larissa hebben ontworpen, want ik vind het model gewoon heel erg leuk. Ik zie mezelf die wel naar een festival dragen! Hij is verkrijgbaar in het wit en grijs voor een prijs van €14,95, wat ook nog eens heel betaalbaar is! En leuk detail: de mandela op de grijze top is glow in the dark en op beide tops staat op de achterkant de tekst ‘be the light’, wat ook glow in the dark is. Heel erg tof bedacht! Daarnaast maken de cut-outs het helemaal af!

Ik vind deze samenwerking van CoolCat echt heel erg leuk en de andere t-shirts zijn ook zeker de moeite waard om even te bekijken. Ze zijn online verkrijgbaar maar ook in de volgende filialen: Rotterdam Zuidplein, Rotterdam Lijnbaan, Utrecht Vredenburg, Amsterdam Kalverstraat, Amsterdam Nieuwendijk, Almere Stadshart, Nijmegen, Breda, Alkmaar, Leeuwarden, Groningen, Den Bosch, Enschede, Eindhoven, Den Haag, Maastricht, Arnhem en Apeldoorn. 

Wat vinden jullie van de top die KittehsCupcakes hebben ontworpen?

17 Reacties

 1. Tedje 18 juli 2014 / 14:07

  Oeh staat je erg leuk! Inderdaad perfect voor het festivalseizoen :)

 2. Tineke 18 juli 2014 / 14:41

  Dat shirt is erg leuk, wat een gave achterkant!
  Liefs

 3. Tessa 18 juli 2014 / 15:11

  Ik had ook al op hun blog gelezen over het project! Het shirt staat je ook heel erg leuk!
  Liefs, Tessa

 4. Kimberly 18 juli 2014 / 15:55

  Ik vind het shirtje zo leuk! vooral dat glow in the dark effect :D Ik wil ‘m! :D

 5. Amy 18 juli 2014 / 18:44

  Ik hoorde ze er al eerder over! Heel tof geworden, dat shirtje (:

 6. Mariëlle 18 juli 2014 / 19:06

  Super leuk dat je er bij mocht zijn, volgens mij is het van velen een droom om eigen kleding te ontwerpen!

 7. Leavesofsummer 18 juli 2014 / 19:08

  Ik vind de top echt heel leuk en de print is ook origineel. Ik zie dat ze ze in een filiaal in mijn stad verkopen, dus ik ga binnenkort even kijken denk ik. Trouwens erg leuk dat ze een samenwerking met bloggers hebben.

 8. Wieneke 18 juli 2014 / 23:26

  Ja superleuk geworden! Ik wilde eigenlijk ook gaan, maar had verder geen plannen in Amsterdam, dus her was een beetje te ver weg. Ik shop m wel in Breda =). Ik vind het voor Larissa en Tara in ieder geval een leuk stukje in hun blog carrière!

 9. Joyce 19 juli 2014 / 17:51

  Zo gaaf dat steeds meer bedrijven de handen in elkaar slaan met bloggers! :) De top mag dan wel iets te stoer zijn voor mijn smaak, maar voor festivals is hij inderdaad echt perfect!

 10. Esmée 20 juli 2014 / 22:26

  Wauw, wat een mooie top! Echt leuk dat Coolcat dit doet, deze t-shirts worden weer echte musthaves. x

 11. Tara 21 juli 2014 / 09:16

  Hij staat je echt ECHT super, wat cool! Zo leuk dat je er was :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *