Inglot nagellak

In het verleden blogde ik wel eens over nagellak, maar dat is alweer een hele tijd geleden. Dat is niet omdat ik nagellak niet meer leuk vind, maar ik heb nooit mooie nagels gehad voor swatches en dat wilde ik jullie gewoon niet meer aan doen. Mijn nagels worden nooit lang, breken snel af en in periodes van stress wil ik er ook nog wel eens aan gaan pulken waardoor er vervolgens vrij weinig van over blijft. Momenteel zijn mijn nagels in redelijke conditie en omdat ik zo blij was met dit vrolijke kleurtje van Inglot, heb ik toch weer een nagelswatch voor jullie!

Ik kreeg deze nagellak afgelopen week cadeau en van het kleurtje werd ik super vrolijk! Het is een teal achtige kleur die iets meer naar het groen dan blauw neigt. Ik vind hem heel fijn werken! Hij dekt ook goed (ik heb twee laagjes aangebracht maar dat doe ik eigenlijk altijd). Daarnaast droogt ‘ie ook redelijk snel en hij zit tot nu toe nog perfect op mijn nagels (3 dagen). Ik weet zeker dat ik deze komende lente & zomer nog een paar keer ga pakken, en wie weet ga ik wel meer nagellak van Inglot verzamelen want naast de make-up is dit iets wat ik er zeker meer van wil proberen! Het is trouwens kleur 987. Geen spannende naam helaas, maar je kunt niet alles hebben!

Hebben jullie ervaring met de nagellak van Inglot?

24 Reacties

 1. Ines 26 maart 2014 / 09:51

  Ziet er mooi uit! Heb nog nooit een lakje van inglot gehad :D

 2. Nicole 26 maart 2014 / 10:02

  Ik heb nog nooit nagellak van Inglot gehad, maar dit kleurtje maakt me wel heel vrolijk!

 3. Dionne 26 maart 2014 / 10:05

  Wat een heel mooi lakje! Ik ben dol op deze kleur groen!

 4. Suze 26 maart 2014 / 10:16

  Wat een prachtige kleur, echt heel mooi!

 5. Ilse 26 maart 2014 / 10:46

  Wat een lekker zomers vrolijk kleurtje!

 6. Malou 26 maart 2014 / 11:41

  Wauw, dit vind ik echt een heel mooi kleurtje!

 7. Kimberly 26 maart 2014 / 16:22

  Dit kleurtje vind ik echt ontzettend mooi en helemaal perfect :D

 8. Gaby 30 maart 2014 / 13:27

  Wauw, mooi kleurtje! Misschien een stomme vraag maar; waar kan je Inglot nog kopen aangezien ze toch geen winkel meer hebben in Nederland?

  • Lizzy 30 maart 2014 / 15:32

   Ik geloof dat er in Amersfoort nog eentje zit. En anders online?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *