Mijn dagelijkse make-up

Ik vroeg op Twitter of jullie nog verzoekjes hadden, en toen kwam iemand met het idee om mijn dagelijkse make-up te laten zien. Dat is inderdaad alweer even geleden en ik vond het leuk om het weer te laten zien! De laatste tijd maak ik me toch wel iedere dag op, ondanks dat ik niet altijd de deur uit hoef. Ik voel me gewoon zo veel mooier en zelfverzekerder met make-up op. Ik draag niet iedere dag oogschaduw, maar mocht dat het geval zijn: dan laat ik die producten die ik daarvoor altijd gebruik ook gewoon even zien.

Dit is al mijn dagelijkse make-up bij elkaar. Zoals je ziet gebruik ik vooral veel budgetproducten zoals Catrice, Hema en Essence. Ik vind deze gewoon heel goed bevallen en het is betaalbaar, dus waarom niet? Maar voor blush kies ik wel vaak voor een high end variant, omdat ik er daarvan gewoon een paar hele mooie heb in mijn collectie. En tja, dat soort make-up blijft ook gewoon het leukste om te kopen…

Allereerst mijn producten die zorgen voor een mooie basis! Ik begin altijd met mijn foundation van Catrice, dit is de All Matt plus en ik vind het echt een superfijne foundation! Vervolgens breng ik concealer aan waar nodig (niet op deze foto, maar dat is de Stay All Day concealer van Essence. Hele fijne concealer!). Ik poeder het geheel af met de Stay Matte van Rimmel. Deze kocht ik in Londen op het vliegveld omdat ik mijn laatste ponden kwijt moest, maar hij bevalt eigenlijk heel erg goed! Voor een gezond kleurtje breng ik wat bronzer aan, namelijk een matte van Catrice. Deze is wel prima, maar de Laguna van Nars blijft toch mijn all time favourite. Helaas is deze op… Over Nars gesproken: als blush gebruik ik de laatste tijd heel vaak Deep Throat. Echt een prachtige blush!

Dan mijn ogen! Zoals ik al zei draag ik niet iedere dag oogschaduw, maar als dat zo is dan gebruik ik het palette van Inglot. Ik kreeg deze vorige maand van mijn stiefvader en ik ben er nog steeds zo blij mee! De kwaliteit is geweldig en de kleuren zijn heel mooi. Ik wil zeker meer van Inglot. Goed, als ik dus kies voor oogschaduw, dan breng ik als eerste oogschaduwbasis aan. Tegenwoordig gebruik ik er eentje van Artdeco, deze is erg fijn. Artdeco is sowieso een heel leuk merk, ik zal er snel wat meer over schrijven. Daarna breng ik vaak eyeliner aan, ik gebruik de waterproof versie van Catrice en deze bevalt heel goed. Ik teken mijn wenkbrauwen met een potloodje van Hema (topdingen!) en als laatste voorzie ik mijn wimpers van een likje mascara. Ik gebruik er nu een van The Body Shop, maar normaal heb ik vaak mascara’s van Max Factor, deze vind ik toch wel echt het beste werken. Ook breng ik vaak wat aan op mijn lippen, momenteel gebruik ik een stick achtig van Catrice hiervoor. Heel basic, maar wel dat je het net ziet!

En dan als laatste: de kwasten! Want die kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens het aanbrengen van make-up. Voor foundation gebruik ik de buffer brush van Real Techniques, poeder breng ik aan met een soort buffer kwast van Coastal Scents, kies ik voor bronzer dan gebruik ik een schuin afgesneden kwast en voor blush gebruik ik ook een kwast van Real Techniques. Kies ik voor oogschaduw dan gebruik ik vaak drie verschillende kwasten: een wat platter kwastje van Brigette’s Boutique voor oogschaduw over het bewegend ooglid, een kwast van Real Techniques om kleur mee aan te brengen in mijn crease en de blending brush van Inglot is om alles te blenden en wat highlighter aan te brengen. Simpel als dat! Als je trouwens benieuwd bent naar een review over de Real Techniques kwasten, klik dan hier.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn dagelijkse make-up te zien. Welk product kan niet ontbreken tijdens jouw dagelijkse routine?

20 Reacties

 1. Nena 15 februari 2014 / 08:08

  Leuk om te zien! Ik vind het op de een of andere manier altijd heel interessant wat voor make-up anderen dragen :)

 2. Kimberly 15 februari 2014 / 08:23

  Super leuk om te zien! Die blush van Nars, deep throat vind ik heel mooi en zou iik zelf ook wel willen hebben! Voor mij kan een palette van too faced, een MSF van Mac en m’n falsh lash effect mascara van Max Factor niet ontbreken, en natuurlijk een mooie higighter, de albatross van Nars!

 3. Hannah 15 februari 2014 / 10:54

  Leuk om te lezen! En grappig die afwisseling van budget en high-end :)

 4. Miranda 15 februari 2014 / 12:58

  Wat gebruik je mooie producten. Ik ben ook dol op budget producten, dus ik herkende je verhaal direct. De concealer van Essence, wat een top ding!

 5. Hannah 15 februari 2014 / 13:34

  Ik heb net die bronzer van Catrice voor mijn zusje gekocht! Ik wist niet of hij goed was, maar als je hem als vervanger voor Laguna gebruikt, moet hij vast wel prima zijn haha

 6. Lisa 15 februari 2014 / 14:51

  Leuk om te lezen! Die foundation van Catrice heb ik ook een tijdje gehad maar hij was eigenlijk toch iets te donker voor mij. Ik gebruik foundation van MAC, wenkbrauwpotlood van HEMA (die zijn inderdaad fijn!) en mascara van Catrice. Meer tijd heb ik niet ‘s ochtends, haha. Over die concealer hoor ik ook altijd goede verhalen trouwens, misschien ga ik die toch eens aanschaffen.

 7. Manon 15 februari 2014 / 16:14

  Leuk dat je budget en wat duurdere producten gebruikt :)

 8. Esmay 15 februari 2014 / 16:43

  Leuk om te zien! Catrice foundation vind ik inderdaad ook fijn, net als die poeder van Rimmel! Die Catrice eyeliner vond ik in t begin ook heel fijn, maar na een tijdje vond ik ‘m echt ruk. Nu heb ik d’r eentje van Essence en die vind ik wel heel erg fijn!

 9. Ilse 16 februari 2014 / 00:55

  Ik wil deeptroath zooooo graag hebben, maar men, dat geld.. Ik gebruik over het algemeen ook wel budget producten (ik zie L’Oreal en Max Factor als budget haha), en af en toe een high end product tussendoor maar niet zo vaak als dat ik eigenlijk zou willen haha.

 10. Axelle 16 februari 2014 / 21:03

  was net aan een soortgelijk artikel aan het werken ! en wat gebruik je mooie producten !

 11. Sarah 16 februari 2014 / 21:19

  Ah, superleuk artikel! Ik gebruik de foundation van Catrice ook (ik wissel wel maar hij zit bij mijn favorieten), en ook de bronzer van Catrice!! :D Die Rimmel poeder lijkt me enorm fijn trouwens.

 12. Rianne 16 februari 2014 / 21:35

  Oeh leuk! Ik gebruik die matte powder en die zelfde eyeliner :)

 13. Kim 2 april 2014 / 10:21

  Leuk om de producten te zien. Ik heb een overgevoelige huid, hierdoor vond ik het altijd heel erg eng om make-up te gebruiken. Soms dan vind ik een product en dan ben ik heel blij als ik er tegen kan maar het is al meerdere keren geweest dat ze het dan ineens uit de handel halen en dat begint de zoektocht weer opnieuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *