Catrice ‘Matt About Pink’ lipstick

In februari kocht ik een wat opvallendere lipstick, Vegas Volt van MAC. Ik droeg voorheen nooit echt opvallende kleuren, maar nu ik een beetje weet wat me staat, vind ik het super leuk! Ik krijg regelmatig complimenten als ik Vegas Volt draag, maar ik merkte dat ik zelf wel wat afwisseling wilde. Omdat ik geen zin had om meteen heel veel geld uit te geven, snuffelde ik bij het Catrice schap en uiteindelijk nam ik Matt About Pink mee. De naam zegt het al: een matte roze kleur. En ik vind ‘m geweldig!

Het is echt een knalroze kleurtje en neigt naar het koraal. Blijkbaar moet ik dat soort tinten hebben, want die staan me opzich wel goed. Ik heb zelf niet echt ervaring met lipsticks van Catrice, ik heb sowieso niet veel lipproducten en degene die ik heb zijn wat duurder. Maar die gebruik ik dan ook wel heel veel! Toch stelt deze budget lipstick me niet teleur, hij blijft echt heel lang zitten! Ik vind het ook mooi dat hij matte is, want ik vind te glimmende lipsticks altijd net iets te veel opvallen. Dit is perfect!

Zoals je ziet dekt hij ook prima. Hij droogt m’n lippen ook niet uit, is zelfs lekker zacht. Ik heb zelf geen lipswatch, want mijn lippen zijn een beetje droog en dat ziet er niet heel erg mooi uit op de foto. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, voor €3,99 is deze al beauty al van jou! Echt een mooie prijs, zo kan ik hem ook prima meenemen met uitgaan zonder dat ik bang ben om hem te verliezen. Misschien moet ik er maar meerdere inslaan, ze hadden er ook niet veel bij het schap liggen. Vast een populaire kleur, en dat begrijp ik helemaal!

Yes, I love it! Wat vinden jullie van deze lipstick?

42 Reacties

 1. Sophie 30 maart 2014 / 06:27

  Ik heb hem zelf ook en ik ben echt dol op deze kleur. Hij staat je erg mooi!

 2. Tineke 30 maart 2014 / 07:45

  Prachtige kleur! Ik mag van mijzelf geen lippenstift meer kopen maar deze brengt me toch wel aan het twijfelen!
  Liefs

 3. Desmain 30 maart 2014 / 08:02

  Wat een mooie lipstick! Ik heb zin om dadelijk naar de kruidvat te gaan en hem mee te nemen!

 4. Manon 30 maart 2014 / 08:55

  Mooi kleurtje, staat je echt heel erg goed :)

 5. Roos 30 maart 2014 / 09:09

  De kleur staat je erg mooi! Ik ben persoonlijk gek op een roze, koraal of rode kleur lipstick. En lang leve catrice en essence voor de budget lipstick toppers :D

 6. Astrid 30 maart 2014 / 09:15

  Hele mooie kleur en hij staat je super! Ik ga hem zeker ook eens proberen. x

 7. Emilia 30 maart 2014 / 09:24

  Oh wauw! Die lipstick staat je moooi! Ontzettend leuk, opvallend kleurtje. En helemaal leuk voor die prijs, goede tip. :)

 8. Ilse 30 maart 2014 / 09:29

  Wat een mooi kleurtje, staat je erg mooi! Ik draag eigenlijk nooit opvallende lipkleuren omdat ik vind (of denk) dat het me niet staat..

 9. IsabellaEliane 30 maart 2014 / 09:47

  Hij staat je inderdaad erg goed ! Ik vind de kleur echt supermooi. Catrice heeft altijd wel mooie lippenstiften in het schap liggen.

  X

 10. Britt 30 maart 2014 / 10:09

  Wauw! Staat super leuk. Ik draag de laatste tijd ook steeds meer fellere lipproducten. Vast omdat de zomer eraan komt!

 11. Naomi 30 maart 2014 / 10:39

  Die kleur staat heel erg mooi bij jou!
  Ook heel leuk zo’n kleur rond deze tijd lekker vrolijk daar houdt ik wel van!

 12. Gaby 30 maart 2014 / 13:22

  Met dit lekkere weer ben ik ook meer van de fellere lipkleurtjes! Een roze felle lipstick heb ik nog niet, misschien ga ik deze wel halen want hij ziet er mooi uit en voor de prijs hoef je het niet te laten!

 13. Tedje 30 maart 2014 / 15:09

  Ik heb hem zelf ook! Mooi kleurtje is het he?

 14. Marjolein 30 maart 2014 / 17:46

  Hij staat je onwijs goed Liz! ik hou van zulke kleuren lipstick, en Catrice is inderdaad fijn!

 15. Amelie 30 maart 2014 / 19:21

  Wat een mooie kleur! Die moet ik toch eens onthouden!

 16. Evy 30 maart 2014 / 19:28

  Jaaaa ik had ‘m al meteen gekocht nadat je een tweet plaatste en Jennie (fromtheblog) reageerde en vroeg om de naam!
  and i love it! perfecte zomer kleur!

 17. Sarah 30 maart 2014 / 21:17

  Ik heb hem zelf ook en ben er echt blij mee. Hij staat je prachtig!

 18. Kelly 31 maart 2014 / 06:29

  Ik heb zelf ook deze lipstick en ben er echt gek op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *