New in: Inglot palette

Toen ik vanochtend beneden kwam, stond er een aangename verrassing op me te wachten. Een tasje van Inglot! Ik mocht een Freedom System palette uitzoeken met 20 kleurtjes en aangezien het voor me meegenomen werd uit Polen (daar is het goedkoper), was ik heel benieuwd naar hoe de kleurtjes in het echt waren. Op Beautylish.com heb ik de kleuren uitgezocht, maar nu kon ik ze dus eindelijk in het echt bewonderen!

Dit is ‘m dan, mijn palette! Ik ben er super blij mee. Ik draag de laatste tijd veel donkergrijs en andere donkere kleuren (vooral met uitgaan), maar die had ik zelf niet echt veel. En nu heb allemaal mooie kleuren! Ook bruin doet het altijd goed, dus daarvan heb ik er ook een paar in het palette gedaan. Eigenlijk zitten alle kleuren erin die ik vaak gebruik, dit zou dus best een all time favourite kunnen worden! De kwaliteit is heel goed, dus ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan!

Wat dit palette kostte, weet ik niet. Ik heb het namelijk cadeau gekregen! Eerlijk gezegd weet ik ook niet precies waar Inglot nu in Nederland te koop is, want ze hebben een hoop winkels gesloten. Zonde, want in Eindhoven zat echt een prachtige winkel! Helaas liep het volgens mij niet zo… Voor zover ik weet is Inglot nog in Amsterdam & Amersfoort te vinden, maar meer kan ik er niet over zeggen. Ik ben in ieder geval heel blij met mijn palette en wilde hem even met jullie delen!

32 Reacties

 1. Janouk redfashionhead.nl 4 januari 2014 / 13:40

  Het zijn echt super mooie kleurtjes! Zelf ben ik altijd wel fan van de nude kleurtjes, dus het linker deel van je palette is zeker voor mij weggelegd :D

 2. Lisa 4 januari 2014 / 13:45

  Wat een supermooi palette, echt handig om zulke draagbare kleurtjes te hebben. Er zit een Inglot-winkel in Amersfoort (en dat is naast Amsterdam de enige winkel volgens mij) maar ik kom er eigenlijk nooit.

 3. Sanne 4 januari 2014 / 13:54

  Wauw wat een mooi palette!

 4. Annemiek 4 januari 2014 / 14:11

  Wat een mooi palette! Vooral de grijstinten zijn echt super mooi.
  Volgens mij is er alleen geen Inglot meer in Amsterdam! :(
  Dat zag ik vanmorgen in de vlog van live life gorgeous.

 5. Josianne 4 januari 2014 / 14:39

  Zit Inglot ook al niet meer in Eindhoven? Wat jammer zeg! Dit zijn wel echt prachtige kleuren :D

 6. Laura 4 januari 2014 / 14:49

  Super mooie kleurtjes! Wat lief dat je het cadeau gekregen hebt. Jammer inderdaad dat de winkel in Eindhoven gesloten is, na een half jaar ofzo al?

 7. Anna 4 januari 2014 / 15:15

  Wat een prachtig palette, echt super mooie kleuren waar je veel mee kan. In Rotterdam zat ook een Inglot winkel, tenminste volgens mij is dat nu nog zo?

  • wies 4 januari 2014 / 16:25

   er komt er weer één in januari ergens in amsterdam

 8. Fleur 4 januari 2014 / 15:37

  Wauw, wat een prachtige palette!
  Je hebt hele mooi kleuren uitgezocht.
  Ik ben meestal ook wat meer van de donkere kleuren dus vind de kleuren die je hebt uigezocht echt heel mooi!

 9. Esmay 4 januari 2014 / 15:42

  Wauw, prachtig palette! Mooie kleuren heb je er ook in gedaan, van een mooie neutrale look tot een party look. Errrthing is possible!

 10. roos 4 januari 2014 / 15:59

  Mooie kleurtjes heb je uitgezocht!
  Ik heb helemaal niets van Inglot en ben er ook nog nooit geweest eigenlijk. Maar dit ziet er wel mooi uit.

 11. Esmée 4 januari 2014 / 16:06

  Wauw, wat een prachtige kleuren! Heel mooi palette! :)

 12. Emilia 4 januari 2014 / 16:14

  Wauw, dat is nog eens een tof cadeau! Prachtige kleuren heb je uitgezocht, volgens mij kan je inderdaad alle kanten op met dit palette. Van dagelijks tot feestjes. Mooi!

 13. wies 4 januari 2014 / 16:25

  Wat een plaatje. Ik heb zelf 22 oogschaduws van Inglot maar het worden er nog veeel meer :D
  Ik vind ze zo fijn.

 14. Charlotte 4 januari 2014 / 17:28

  wauw prachtig pallet! Hele mooie natural kleuren. Ik vind Inglot geweldig :)
  Gaan we nog een look zien hiermee? ^^

 15. Robin 4 januari 2014 / 18:10

  Mooi palette, hele mooie draagbare kleuren!

 16. Milou 4 januari 2014 / 19:12

  Prachtig palette met geweldige kleuren! Super lief dat je dit hebt gekregen. :-)

 17. Angela 4 januari 2014 / 19:35

  Wauw, wat een prachtige kleuren heb je uitgekozen, echt heel mooi! Zal wel een leuk prijsje zijn geweest, haha.

 18. Sarah 4 januari 2014 / 20:17

  Wauw, wat een prachtig palette Lizzy! Je hebt het cadeau verdiend, geniet er lekker van!

 19. Kiki 4 januari 2014 / 21:17

  Wauw wat een prachtige palette! Ik heb nog nooit iets van Inglot gehad maar dit ziet er veelbelovend uit. Zonde dat er nog maar zo weinig winkels zijn. Liefs

 20. Nicole | Coco Gold 4 januari 2014 / 22:25

  Wooohooo, wat een gaaf cadeau is dit zeg! Echt prachtige kleurtjes heb je uitgekozen, lijken me allemaal heel fijn om mee te werken. Er zijn inderdaad heel veel winkels gesloten van Inglot, zo jammer, want het is echt een fantastisch merk! Ben benieuwd naar de ooglooks die je ermee gaat maken :) Liefs, Nicole

 21. Natasja 4 januari 2014 / 23:00

  Super mooi palette! Ik heb zelf nooit iets van Inglot gebruikt, is het pigment goed hiervan?

 22. Marjolein 5 januari 2014 / 18:56

  Wow, wat een hoop kleurtjes! Ik heb twee Inglot paletten, een duo en een trio, en ik ben er nog steeds heel blij mee. Wel vind ik het best duur om zo even te kopen, dus als ik er eentje koop is het echt even een ‘investering’ voor oogschaduw die ik vaak ga gebruiken.

 23. Kimberly 7 januari 2014 / 17:37

  Wat een prachtige kleurtjes zijn dit allemaal zeg, wauw! <3 Ik wil ooit ook nog een mooi palette van Inglot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *