Let’s talk about: je intieme zone

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik mooie lingerie aan heb, dan voel ik me altijd tien keer beter. Doe mij dus maar zo’n leuk kleurrijk exemplaar als hierboven in plaats van een verwassen onderbroek! Bijna niemand ziet het, maar het gaat om het gevoel zelf. Net als dat ik het ook fijn vind als mijn intieme zone fris en verzorgd is. Zeker bijvoorbeeld tijdens je menstruatie, dan wil je ook leuke dingen doen zoals bijvoorbeeld uitgaan met vriendinnen, maar je wil je ook fris en zeker voelen. Lactacyd is expert op het gebied van intiemverzorging en zij hebben nu een heel nieuw assortiment met daarin producten voor alle vrouwen in iedere levensfase.

Zo hebben ze nu ook een verfrissende lijn. Deze bestaat uit een wasgel en vochtige tissues die handig zijn voor onderweg. Zo zou je de wasgel bijvoorbeeld kunnen gebruiken voordat je de stad in gaat, en voor de zekerheid een tissue meenemen in je tasje. Deze zijn apart verpakt en kun je dus heel makkelijk meenemen! Deze producten van Lactacyd zijn dus lekker verfrissend en daarnaast beschermen ze ook tegen ongewenste geurtjes. Voor meiden met een gevoelige huid is er trouwens ook een speciale wasemulsie. Voor ieder wat wils!

Ik vind vooral de tissues echt super handig om mee te nemen, ook bijvoorbeeld naar een festival. De binnenkant van de vagina is namelijk prima in staat zichzelf te reinigen (het deel waar je een tampon inbrengt) en daar hoef je dus ook niks aan te doen. Hier ontstaat soms wat verwarring over, omdat het buitenste gedeelte van de vagina niet zelfreinigend is. Zo kunnen urine, menstruatiebloed, zweet en sperma zich in de huidplooien en tussen de schaamlippen ophopen, waardoor bacteriën hun gang kunnen gaan en je misschien wel ergens last van krijgt. Klinkt heel logisch, niet waar? Daarom is het belangrijk om dit deel dus goed te reinigen en te verzorgen!

Voor meer informatie over de producten van Lactacyd, zie de website. Doen jullie aan intieme verzorging?

Advertorial

7 Reacties

  1. Nicole 2 oktober 2014 / 07:43

    Ik heb ze ook ontvangen! Al vind ik het nog wel een beetje eng om er iets over te schrijven. Ookal zijn we allemaal vrouwen..

  2. Milou 2 oktober 2014 / 17:55

    Ik gebruik ook lactacyd, ik vind het een fijn product:-)

  3. Charlotte 3 oktober 2014 / 12:52

    Een heel leerzaam en informatief artikel Lizzy! Ik vind het belangrijk dat je je intieme deel goed verzorgt en zeker rond de tijd van menstruatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *