Vlog ‘Friday’ #3

Jaaaa, het is woensdag en geen vrijdag, shame on me! Maar beter laat dan nooit! Ik vertel in deze vlog hoe het de afgelopen week was gegaan, over het feit dat we onze lieve hond hebben laten inslapen en nog wat dingen over mijn pruik. Ik laat hem ook in close up zien, zo weten jullie ook hoe zoiets eruit ziet als ik ‘m niet op mijn hoofd heb. Als er vragen zijn: feel free to ask & vergeet het filmpje niet in HD te kijken :)

21 Reacties

 1. Amy 26 maart 2014 / 23:39

  Super interessant je antwoorden op de vragen over je pruik! Ook bijzonder dat je hem laat zien van dichtbij, toch altijd weer anders dan je verwacht! Geniet van deze week (:

  Misschien een idee om een dagje te vloggen deze week, zoals veel bloggers “een dag uit mijn leven” noemen. Is maar een idee!

 2. Chantal 27 maart 2014 / 00:35

  Sterkte nog met het verlies van je hondje! :( Verder wel interessant om de antwoorden over je pruik te horen! Echt mooi hoe open jij erover bent! En heel erg begrijpelijk dat je niet zonder pruik op op beeld wilt, dat is toch wat privé lijkt me. Ook al hoef je je nergens voor te schamen, ik zou me daar zelf ook niet prettig bij voelen. Geniet van je ziekenhuis-loze week! :)

 3. Sanne 27 maart 2014 / 10:15

  Knap dat je hier zo open over praat!
  Kun je je haar gewoon vast doen in een staart, knot, vlecht etc?

 4. Nena 27 maart 2014 / 10:50

  Interessant die vragen over je pruik! Knap dat je er zo open over bent, ik denk niet dat iemand het je kwalijk neemt dat je niet zonder pruik op YouTube wilt hoor, dat vind ik zelf in elk geval heel logisch :) Sterkte nog met het verlies van je hondje! Liefs

 5. Miranda 27 maart 2014 / 11:46

  Wat knap dat je hier zo open over praat. Kan je je haren ook vast dragen , of lukt dat niet ? Ik snap echt wel dat je niet zonder pruik op youtube wilt, dat is namelijk ook wel erg privé. Geniet lekker van je week, zonder ziekenhuis.

  xxx

 6. jessie 27 maart 2014 / 12:53

  respect dat je er zo open over praat!
  ik vind dat de pruik je echt heel natuurlijk staat en als ik niet beter zou weten had ik niet gedacht dat je een pruik op zou hebben

 7. Mariska 27 maart 2014 / 13:43

  Heel veel respect voor jou!

 8. Fleur 27 maart 2014 / 13:49

  Zo knap dat je er zo open en eerlijk over kan praten! Geniet van je ziekenhuis-vrije week!

 9. Ilse 27 maart 2014 / 15:34

  Ik weet af en toe gewoon niet wat ik moet zeggen want ik vind het zó onwijs knap hoe je met je ziekte om gaat. Ik heb er echt bewondering voor dat je er zo open over praat en ondanks alles toch nog positief blijft. Ik net je andere blog friday filmpjes ook zitten kijken en dat je gewoon zegt ‘tja, shit happens’, daar moest ik zo hard om lachen haha. Heb je de scan al gehad waarop te zien is of de tumor verkleind is?

 10. Charile 27 maart 2014 / 16:29

  Echt zo knap dat je er zo open over bent! Wat fijn dat je deze week even rust had!

 11. Angela 27 maart 2014 / 16:35

  Ik vind dat je alles zo goed kan vertellen! Je staat er volgens mij ook heel positief tegen over, echt super knap! En ik zag eerst niet eens dat je een pruik op had, wat is ‘ie mooi! Het staat je heel goed!

 12. Regina 27 maart 2014 / 17:57

  Echt heel interessant over je pruik, leuke vlog. Knap dat je er zo open over bent!

 13. xx.Yvonne 27 maart 2014 / 20:21

  Wat knap dat je zo open bent over je ziekte en pruik. Hij staat je prachtig en je doet het super (zover ik je volg via social media;)) Je bent echt een positief persoon en dat siert je enorm! Fijn dat de tumor al in omvang is afgenomen, ik weet zeker dat je je hier doorheen gaat slaan! Hou vol Lizzy, je bent een geweldig en inspirerend persoon.

 14. Ellen 27 maart 2014 / 21:08

  Knap dat je er zo open en eerlijk over bent op internet.
  Interessant om te zien hoe zo’n pruik er nou eigenlijk uit ziet, ik had het meer als een soort netje voor me gezien.

 15. Ingrid 27 maart 2014 / 22:47

  Wat ontzettend dapper. An je dat je de pruik zo laat zien en je dus zo open bent!
  Ik vraag mij af hoe je die vier uur chemo doorkomt.. Kletsend met wie er met je mee gaat, tijdschrift lezen, Netflix of duttend? Je bent een kanjer hoor Lizzy!

 16. Lauriëtte 27 maart 2014 / 23:54

  Wat ben je leuk! Ik volg je nog maar net en dit is de eerste keer dat ik een video van je zie. Zo open en eerlijk!

 17. Claire 29 maart 2014 / 00:48

  Wauw, ik vind het zo knap en dapper hoe je vertelt over je pruik en ziekte en hoe je ermee omgaat. Je bent zo ontzettend sterk! Echt een voorbeeld en inspirerend hoe jij in het leven staat, daar heb ik echt veel respect voor! Wat fijn ook dat je je goed genoeg voelt om zoveel leuke dingen te ondernemen op de dagen dat je tijd hebt. Geniet van je vrije dagen en het heerlijke weer en succes met de rest van je behandeling. Ik wil echt telkens weer reageren op je filmpjes. Ik ben telkens weer zo onder de indruk van je verhaal, je houding en je uitstraling!

 18. Cleo 29 maart 2014 / 15:26

  Ik vind dit echt zo’n leuke ‘rubriek’. Houd hem er alsjeblieft in want je begrijpt nu veel meer met wat je dagelijks te maken hebt enzo (:

 19. Kelly 30 maart 2014 / 18:08

  Hey Lizzy! Ik heb een vraagje: ik lees op twitter enzo dat je vaak uitgaat (wat ik trouwens super goed van je vind!). Mag je dan ook alcohol drinken? Of kan dit niet i.v.m. je ziekte?
  Sterkte met alles, xxx

 20. Gaby 1 april 2014 / 20:38

  Wat ben jij een knap en positief meisje! Ik ken je site nog niet zo goed (nieuwe volger) maar echt: respect. Je bent heel open, vind het tof dat je je pruik liet zien en hoe leuk je de vragen beantwoordde. Ik vind je pruik trouwens erg mooi, ik zie er ook helemaal niks van. Heel veel beterschap Lizzy, je bent een doorzettertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *