Real Techniques Sam’s Picks Set

Al een tijdje wilde ik nieuwe kwasten. Ik gebruik al jaren dezelfde en het werd eens tijd voor een investering in wat nieuwe! Toen ik bij BOQZ in Eindhoven dan ook tegen deze set aanliep, kon ik het niet laten om ‘m mee naar huis te nemen. Ik was al heel benieuwd naar de kasten van Real Techniques en het leek me leuk om mijn mening met jullie te delen. Dit is de Sam’s Picks Set, en bevat kwasten voor het gezicht en de ogen. Handige basis kwasten, dus!

Van links naar rechts:

Mutli Task-task Brush: Dit is een lekker grote kwast voor het aanbrengen van poeder, blush en bronzer. Zelf vind ik hem heel fijn werken voor blush, en dat is dan ook waar ik deze kwast voor gebruik. Hij is lekker zacht en brengt de blush mooi aan. Aangezien de grootte van de kwast kan ik geloven dat hij ook heel fijn is voor het aanbrengen van poeder!

Setting Brush: Dit is een wat kleiner kwastje bedoeld voor het aanbrengen van highlighter of poeder. Dit is de enige kwast die ik tot nu toe nog niet echt heb gebruikt. Ik heb al een tijdje geen highlighter meer gedragen, maar ik geloof best dat deze hier handig voor is. Toch vind ik ‘m aan de kleine kant en zou ik meer hebben aan een wat grotere kwast die schuin afgesneden is. Met de kwaliteit is verder niks mis, maar het is gewoon een kwast waar ik zelf minder snel naar grijp.

Buffing Brush: Voor het aanbrengen van poeder en minerale foundation. Mijn favoriet! Ik breng hiermee mijn vloeibare foundation aan en sindsdien heeft mijn foundation nog nooit zo mooi gezeten! Zonder strepen, heel egaal en het werkt super makkelijk. De haartjes zitten stevig op elkaar en het is gewoon de perfecte kwast. Ik word iedere ochtend weer blij als ik hiermee mijn foundation aanbreng!

Pointed Foundation Brush: Is bedoeld voor het aanbrengen van vloeibare foundation. Alleen zou ik daar niet aan beginnen, want het is een relatief klein kwastje en ik ben sowieso nooit zo’n fan van dit soort kwastjes. Maar ik heb iets anders ontdekt waar ik ‘m heel prettig voor vind: concealer! Voor onder de ogen en op wat rode plekjes, dat dekt met een kwast toch net wat beter dan met je vingers.

Essential Crease brush: Op de website staat ‘voor het feilloos contouren van je gezicht’. Maar ik weet niet echt of dat klopt, want daar is ‘ie veel te klein voor! Deze kwast is exclusief voor deze set, en dit is ook wederom een favoriet van me! Hij is ideaal voor het aanbrengen van oogschaduw in de crease. Ik denk ook dat hij daar voor is bedoeld!

Fine Liner Brush: Ik vind dit soort kwastjes nooit zo bijzonder, maar fijn zijn ze wel! Ik heb al verschillende kastjes gehad voor het aanbrengen van eyeliner, maar steeds gingen de haartjes steeds verder uit elkaar staan, waardoor het zetten van een mooi recht lijntje haast onmogelijk was. Maar nu heb ik dus weer een nieuwe, en dat is altijd fijn! Geen bijzondere kwast, maar voor mij wel praktisch.

Of ik deze set aan kan raden? Zeker weten! De haartjes zijn enorm zacht, de kwasten zijn fijn in gebruik en ik gebruik ze nu een aantal weken en ze zijn nog steeds zo als op het begin. Ook zo benieuwd geworden naar deze set? Je kunt hem voor €34,95 bestellen op Alicejo.com, maar je kunt ‘m dus ook vinden in Eindhoven bij BOQZ. Ik ben heel blij met mijn nieuwe kwasten!

24 Reacties

 1. Danielle 17 januari 2014 / 12:02

  Ik had ze al gezien en wil ze echt graag hebben! Lijkt me een hele fijne set. Mooie foto’s heb je ook gemaakt

 2. Marissa 17 januari 2014 / 12:07

  Mooie set! Ik heb die kleine roze kwast en die gebruik ik voor highlighter of poeder voor onder mijn ogen aan te brengen. Ik heb drie kwasten van RT en ben er zeer tevreden over!

 3. Janne 17 januari 2014 / 12:22

  Ze zien er heel erg goed uit! Ik vind het design ook erg mooi :-)

 4. Janouk redfashionhead.nl 17 januari 2014 / 12:23

  Mooi kwastenset! Ik heb er zelf ook een aantal van en vind ze echt heel fijn, lekker zacht en de kleurtjes zijn ook leuk :D

 5. Ilse 17 januari 2014 / 12:52

  Ik ga vanmiddag naar BOQZ om kwasten te kopen haha, ben erg benieuwd!

 6. Melanie 17 januari 2014 / 15:30

  Ze zien er heel erg mooi uit! Ik heb de Core Collection van Real Techniques, die zijn allemaal ook super fijn!

 7. Sarah 17 januari 2014 / 15:38

  Hele mooie kwasten zeg! Ik vind die setting brush juist heel fijn om mijn concealer mee te “setten” :)

 8. Esmay 17 januari 2014 / 15:48

  Mooie set is dit zeg. Ik wil ook nog graag kwasten van RT, die lijken me zo fijn!

 9. Renate 17 januari 2014 / 16:08

  De kwasten van RT zijn inderdaad erg fijn! Ze blijven heerlijk zacht en gaan lang mee.

 10. Debora 17 januari 2014 / 16:18

  Leuke set is dit, ik heb de Core Collection een jaar geleden gekocht waar ook de buffing brush in zit, nog geen spijt van gekregen, ze blijven ook echt heel mooi :D

 11. Robin 17 januari 2014 / 16:39

  Mooie set! Ik ben heel benieuwd naar RT kwasten.

 12. Kimberly 17 januari 2014 / 16:48

  Wat een mooie set is dit zeg! Ik wil nog heel graag kwasten van RT, ben er zo benieuwd naar!

 13. Mireille 17 januari 2014 / 16:56

  Ik ben niet zo van de kwasten maar deze set lijkt me echt top! Ziet er (voor zover ik dat kan zeggen ;)) goed uit en lijkt me fijn om mee te werken.

  xoxo Mireille

 14. Isabel 18 januari 2014 / 09:42

  Nadat ik je artikel op de site had gelezen ben ik zo snel mogelijk naar eindhoven gegaan, meteen 3 losse kwasten gekocht, 50 euro armer maar ik ben er echt super blij mee :) Echt heel erg bedankt voor je tip.

  xx

 15. Ingrid 19 januari 2014 / 19:58

  Mooie set, ik had ze duurder verwacht!
  Hoe gaat het met jou meis?? Na je eerste kuur??
  Sterkte in ieder geval…
  Liefs
  Ingrid

  • Lizzy 20 januari 2014 / 00:44

   Ja je krijgt wel waar voor je geld vind ik! Morgen komt er een update online over alles:) Xx

 16. Kikki 19 januari 2014 / 21:31

  Hele mooie kwasten zijn het! Ze lijken me erg fijn!

 17. jacqueline tseng 16 december 2014 / 16:40

  Ik zou graag de kwasten willen bestellen of de mooie ogenschaduw van nxy. Waar kan ik deze artikelen bestellen ?

  Mvg, j Tseng

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *