Look met Barry M Natural Glow Palette

Zondag kocht ik niet alleen een mooie poncho, ook vond ik nog iets anders leuks. Namelijk een oogschaduwpalette van Barry M! Dit is het Natural Glow palette en wat me vooral opviel is dat hij heel makkelijk is om mee te nemen. Er zitten de perfecte oogschaduw kleuren in, voor zowel een rustige als wat opvallendere look. Ook zit er een blush in, je hebt dus echt een complete look! Ik maakte er een dagelijkse look mee en filmde deze voor jullie. Geen voice over helaas, want ik ben nogal verkouden! Door het belabberde licht komen de kleuren niet heel goed over, maar ze zijn echt heel gepigmenteerd! Ik ben dan ook van te gaan investeren in betere belichting :)

Het palette kost €9,99 en is te vinden bij BOQS in Eindhoven en online onder andere HIER.

15 Reacties

 1. Manon 13 maart 2014 / 16:28

  Wat een leuk paletje zeg! Mooie kleurtjes en je look vind ik ook erg geslaagd :)

 2. Ilse 13 maart 2014 / 16:41

  Ik vind je look erg mooi, lekker draagbaar voor iedere dag!

 3. Marloes 13 maart 2014 / 18:10

  Mooie look heb je gemaakt Het palette ziet er ook goed uit!

 4. Amy 13 maart 2014 / 19:10

  Ondanks het licht vind ik je filmpje prima te volgen hoor! Lijkt allemaal zo simpel als jij het doet, haha (: Moooie look!

 5. Anouk 13 maart 2014 / 23:19

  Hihi een likje mascara! Super mooie look, staat je erg mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *